Malta Vloženo 8. Květen 2011 Vloženo 8. Květen 2011 bude pravděpodobně za kastlíkem, otevřít víko a vydělat (směrem nahoru) ven ten kastlík a měl by být přišroubovaný na motorové přepážce Citovat
Petr Kopřiva Vloženo 20. Květen 2011 Vloženo 20. Květen 2011 (editace) bude pravděpodobně za kastlíkem, otevřít víko a vydělat (směrem nahoru) ven ten kastlík a měl by být přišroubovaný na motorové přepážce A když mám feldu s dvěma airbagy,tak tu řídící jednotku najdu kde,když tam není kastlík? Díky Editováno: 20. Květen 2011, autor: Petr Kopřiva Citovat
Honza_4 Vloženo 20. Květen 2011 Vloženo 20. Květen 2011 Mám probléms otcovou feldou,má centrál na klíček a dodělávané DO...pokud použiju DO,tak se odemknou jen zadní dveře.Pokud to provedu klíčkem,tak se otevřou zadní dveře a k tomu ještě ty dveře,ze kterých to otevírám...logicky......tak bych chtěl vědět,čím to může být?případně jak proměřit,nebo vyzkoušet motorky ve dveřích?jak je mám připojit,abych to zkusil?přední mají 5 drátů a zadní mají 2.....jak na to?přikládám schéma centrálu...předem moc děkuju za rady a pomoc..... Citovat
Malta Vloženo 21. Květen 2011 Vloženo 21. Květen 2011 tak pak bych se podíval pod levý výdech na palubce, kuchnout ho celý ven, tedy mřížku i ten rámeček. Tam mám jednotku i já Citovat
Ferko Vloženo 11. leden 2012 Vloženo 11. leden 2012 Nenasiel som nic i tom tak založil som novu temu ! Zdravim, chcem sa opyťať či je nejake univerzalne dialkove ovladanie k centralnemu uzamykaniu na feliciu 1.6 . tusim tam je originalne centralne uzamikanie! dakujem za každu odpoved! Citovat
Honza K Vloženo 11. leden 2012 Vloženo 11. leden 2012 Troufám si tvrdit, že univerzální dálka k centrálu není Já jsem to řešil dodatečnou montáží alarmu od fy. Jablotron, díky kterému již odemykám dálkou. Možná se ale pletu . Citovat
vojta27 Vloženo 25. Srpen 2016 Vloženo 25. Srpen 2016 Dobrý den, mám takový problém s mou felicií. Když zamknu auto, tak se mi po nějaké době samo odemkne (cca po půl hodině). Mám tam centrál s alarmem zapojený přes jedno DO. Centrál se odemyká prakticky pokaždý, kdežto alarm zůstává pořád aktivní dokud auto neodemknu DO. Nevím si s tím rady. Uvítám jakoukoli pomoc. Citovat
petr26 Vloženo 22. leden 2017 Vloženo 22. leden 2017 (editace) Dobry den mam problem zaoupil jsem dalkove ovladani k centralnimu zamykani keetec cz 100 a a zaboha nevim kam mam pripojit zluty kabel do zapalovani a oranzove na blinkry celkove nevim jak to zapojit jsem laik a nemam zadne zkusenosti muze mi nekdo poradit jak to pozapojovat do stavajiciho centralniho zamykani ? diky moc za radu Editováno: 22. leden 2017, autor: petr26 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.