tdikarlos Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Porucha se objeví vždy po přepnutí na dálková-jak přepnu na dálku, tak se rozsvítí kontrolka na budíku. Na vagu to vypíše "Clona potkávacího světla V 294" (vlevo i vpravo). Takže chyba bude někde v kódování. Pro úplnost - mám OII 07 a místo halogenů implantované xeny na kolečko. Xeny jsou nakódované, normálně vše funguje, problém nastane jak přepnu dálkové-pak to vypíše závadu a rozsvítí kontrolku. Přidám výpis z VAG. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 vypada to ze to mas blbe nakodovane, na xeny s shutter, ale pokud mas origo svetla skoda, tak ty shutter nemaj shutter = clonitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 vypada to ze to mas blbe nakodovane, na xeny s shutter, ale pokud mas origo svetla skoda, tak ty shutter nemaj shutter = clonitka Jsou samozřejmě origo. tzn., že musím znova nechat nakódovat na xeny bez shutter. Já myslel, že clonítka mají jen bi-xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 pokud jsou to origo, tak to nejsou bixenony, takze to musi byt nakodovane bez shutter ano clonitka maji jen bixen, ale ty se na OII nedelali, proto musis nakodovat bez shutter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 pokud jsou to origo, tak to nejsou bixenony, takze to musi byt nakodovane bez shutter ano clonitka maji jen bixen, ale ty se na OII nedelali, proto musis nakodovat bez shutter Tak pokud tomu dobře rozumím, tak při výměně xenonů za halogeny mi to špatně nakódovali-respektive nakódovali na bixeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 jj. podle me jo, me to taky takhle zlobilo kdyz jsem si spatne nakodoval elektriku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.