e1. Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Richiis, prečítaj si ešte raz to čo som písal. To čo chceš je blbosť, nemá to žiadnu výpovednú hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Vyskoušené a funkční pro F2 FC s projektorem. Potkávačky - http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/philips_zarovky_halogenove/nightguide-3x-bezpecnost/ Dálkové - http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/philips_zarovky_halogenove/x-treme-vision-100/ Výdrž zatim rok a světla dost i když na F1 s H4 NightGuide v obyč lampě to nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 copak v F I byly někde H4 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Ivan Horvát : Pro tebe to nemá hodnotu, pro mě jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 copak v F I byly někde H4 ??? Sorry H7+H3 NightGuide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Richiis, odfotím ti to svetlo raz automatikou, raz s vyvážením bielej podľa šedej tabuľky osvetlenou svetlom z projektorov, raz zase svetlom z okolia. Dostanem tri fotky, na jednej bude svetlo modré, na jednej do žlta a na jednej niekde medzi a to som vôbec nečaroval s Photoshopom, uvidíme či ti to bude stačiť. Nie každý sa vyzná do svetiel a vecí okolo farebných teplôt svietidiel, a to je normálne. Ale keď niekto kto má s tým skúsenosti a dá si tú námahu a poradí ti že na to ideš zle (nehovoriac o tom že tvoj monitor určite nie je kalibrovaný, tj. môžeš na ňom mať ďalší výrazný farebný posun, hlavne keď sa jedná práve o zdroj svetla medzi 2500K a 5000K, kde sa teplota svetla mení najvýraznejšie a už aj posun o 50K si človek všimne), tak by si mal nechať poradiť. Jediná možnosť ako môžeš farbu svetla jednej žiarovky porovnať s druhou je to že ich buď zapneš vedľa seba, alebo ich odfotíš za rovnakých svetelných podmienok s fotoaparátom nastaveným na rovnaké (manuálne) vyváženie bielej. A to stále budeš mať iba informáciu o tom že cca. aký je rozdiel medzi svetlami, ale budeš to mať celé na farebnom špektre posnuté, preto ti to je prd platné. Príklad: postavíš vedľa seba Silverstar a Cool Blue. Na fotke bude Cool Blue svietiť trochu do modra a Silverstar bude biely, ale v reále to bude tak že Silvestart svieti viac do žlta a Cool Blue blízkoj bielej. Ale veď rob si ako chceš, neviem prečo to s tebou vôbec riešim... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 V pohodě, děkuju za vyčerpávající a dobře rozvinutý sloh. Já vím, je to úplná ale úplná blbost co tím myslím. Četl jsem že 5000K je plně bílé světlo,tak podle toho budu hledat žárovky. Hodně se mi zamlouvá výše uvenedý osram nght breaker plus, jenže mám strach, že nevydrží ani polovinu, co vydrželi a pořád drží žárovky z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) Wiesz musisz sobie zdać sprawę z tego że te wszystkie żarówki +50%, +90% święcą krócej niż standardowa żarówka. Polecam Osram silverstar bo ten stosunek trwałości do ceny jest jeszcze korzystny. Víte, musíte si uvědomit, že všechny žárovky 50%, 90% maji kratší zivot než standardní žárovky. Doporučil bych Osram Silverstar. Tento poměr život za peníze je vyhodny Przepraszam fotki robione telefonem komórkowym Bohužel fotky z mobilního telefonu Editováno: 23. leden 2013, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) Ak chceš dlhšiu životnosť žiarovky, tak si kúp Silverstar, alebo rovno Ultra Life. SS je podľa testov blízko k NBP čo sa týka svietivosti, ale od výrobcu má udávanú o dosť väčšiu životnosť. Tu máš porovnanie. Editováno: 28. leden 2013, autor: Ivan Horváth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 .... Hodně se mi zamlouvá výše uvenedý osram nght breaker plus, jenže mám strach, že nevydrží ani polovinu, co vydrželi a pořád drží žárovky z výroby. Můžu jedině doporučit zapojení soft-startu před žárovku, její rozsvícení se zpomalí a nedostane takovou proudovou šupu. Jestli chceš, mám pár volnejch. Jinak já osobně mám NightBreakery Plus 90% už rok a půl a cca 15 000km - pořád první pár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Chci si koupil ty Osram Night Breaker Plus 90% H7 ale narazil jsem na Night Breaker Plus Limited Gold + 90% http://www.obautodil...0-id:3014.eshop Který mám vzít? aby ty GOLD nebyly horší. Vypadají oboje totožně jen se asi liší v tý hlavě buď stříbrná nebo zlatá. Už to vidim podle toho Ivanova odkazu je to tam porovnané mají o 300K míň ale zase 2x větší životnost. Editováno: 28. leden 2013, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Myslim ze zlata bude lepsi. Zlata je novejsi a ma 24k zlato . Technologie vyrobu jsou stejne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Tady jsem našel stejné parametry vtom pdfku http://nightbreaker-...D56C49FA4BDDF9A Taky mají 3500K a ne 3200K takže jdu do zlaťáků. Jo a stříbrné mají o 10% bělejší světlo a zlaťáci o 20% bělejší světlo Editováno: 28. leden 2013, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nema niekto skusenost s tymto-- http://www.fusion.sk/katalog/product/23360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 to by mě taky zajímalo uvažoval jsem že bych to testnul ale otázkou je jestli to není zas nějaký kec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Ja ich urcite skusim, ale az sa otepli lebo chcem ocistit aj čocky. Nevie niekto naj jednoduchši sposob ako vybrat svetla? Treba povolit aj naraznik,alebo povolit len srouby na svetle? Joj aha pardon pozadudol som sa ze som vo Fabii .Skusit to chcem na SuperBe. Editováno: 28. leden 2013, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Skus to a uvidíš ale nechce se mi věřit že bude dávat 2300lm. Aby to nedopadlo jako toto http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre-autozarovky-jsou-parodie-na-xenony-pnx-/automoto.aspx?c=A080401_170845_automoto_fdv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozzy69 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Osobne som mal White Hammer ( červené balenie ) a vydržali mi asi rok a aj so svietivosťou som bol veľmi spokojný. V nemecku som ich kúpil cca 15-17€ . Na slovensku som ich nikde nevidel a ani v predajniach "autoblabla" o takých ani nevedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Nema niekto skusenost s tymto-- http://www.fusion.sk.../product/23360/ Co si pamatuji, tak na Slovensku jsou celkem přísní příslušníci, bylo snad i pár případů, kdy kvůli diodám v parkovačkách, nebo osvětlení RZ zabavili TP, nebo dokonce značky... co teprve budou říkat na modře silně svítící žárovky v hlavních světlometech, které nemají homologaci a nejsou určené do provozu na veřejných komunikacích si můžeme jen domýšlet... Každopádně je otázka, proč nejsou homologované - že by něco nesplňovaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ako rychlo ste ma presvedcili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 NBP by som zobral tie zlaté. Farba svetla rovnaká ale podľa technických listov majú dlhšiu životnosť oproti obyčajným NBP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 U Osram NightBreakerů 90%+ se ty procenta nevztahujou na svítivost, ale na životnost - svítivost mají 1500 lumenů podle normy. Původní NightBreakery odcházely po zhruba půl roce ježdění, "plusky" vydrží jednoduše dýl - sám s nima jezdím už od srpna 2011... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Už mám ty zlaťáky doma http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/osram_zarovky_halogenove/night-breaker-90/zarovka-osram-h7-night-breaker-plus-limited-gold-90-id:3014.eshop . O výkendu je tam dám namísto Tungsram +90% ty dám do dálkovejch. Jsem zvědavej jestli budou lepší než ty Tungsramy. Životnost mě ani netrápí když mám origo dení svícení, tím se životnost mnohonásobně prodlužuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Taky mám zálusk na NBP Gold, jezdil jsem NightBreakery, teď Nightbreakery plus a chci vyzkoušet i ty gold. Napiš pak tvé postřehy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 OK napišu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.