barisflair Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Čauves lidi mám problém mám originál navigaci škoda Dx jenže mi bere jen originál cd s mapami a nechce se mi platit licence tak potřebuji sehnat někoho kdo by mi do cd mechaniky dal chip aby mi to bralo vypálený mapy.Nevíte o někom???Díky Mio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 nesmysl DXko není playstation čip se nemění, správně vypálená mapy a chodí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Prej vyměnit čip... Ne, je to skutečně tak, jak píše Váša - je třeba vypalovat správným programem, přes profil Teleatlas2009.ccp, pomalou rychlostí a potom to funguje. Pokud na to nemáš prostředky a chuť se s tím matlat, popros někoho, kdo Ti to CD vypálí. (třeba mě ) Ještě malá poznámka - příště lépe hledej - zde na fóru už se to řešilo... Editováno: 19. Únor 2011, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.