Přejít na obsah

Datový štítek - výbava dle kódů


Pítr

Doporučené příspěvky

Já jsem to pochopil takto: Pokud máš pevný interval tak máš výměnu oleje každých 15000Km nebo za rok, tudíž by ti měli v servisu zkontrolovat i to brzdové obložení. Ale pokud máš ten prodloužený interval tak je to buď 30000Km nebo rok. No a to už je dost kilometrů na to aby ty destičky někdo úplně sjel tak proto, je ten snímač jen u prodlouženého.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to ne...

To by se chtělo zeptat někoho povolaného.

Ale vzhledem k tomu, že už od classicu jsou ve výbavě flexibilní servisní intervaly, dle mého nastavený defaultně na prodloužená interval (to si pak může nechat každý překódovat podle potřeby) tak to čidlo opotřebení brzd mají všechny OII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v tom případě nevím jak to je.

to pítr: a po zapnutí zapalování se nerozsvítí kontrolka opotřebení brzd?

Ne po zapnutí se kontrolka nerozsvítí.....jestli někdo máte senzor opotřebení a dekódovali jste dle zde uvedného odkazu štítek ukázalo se vám, že je to ve vábavě nebo ne?

Pítr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Ahoj chci se zeptat, zda na štítku na přední straně serv.knihy se dá vyčíst veškerá výbava vozu? např. mám volant s ovládáním a podle kódů na štítků tam není,respt.není tam žádný kód, který by tomu odpovídal. Nebo volant stejně jako třeba kožená řadička patří do výbavy podle typu výbavy (elegance atd. )? Jo taky bych se chtěl zeptat co znamená podle kódu "sportovní provedení" a "multimédia na zadních sedadlech" ? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[ ]

Pokud autor napíše : "Ahoj chci se zeptat, zda na štítku na přední straně serv.knihy se dá vyčíst veškerá výbava vozu? např. mám volant s ovládáním a podle kódů na štítků tam není,respt.není tam žádný kód, který by tomu odpovídal" tak bych řekl, že neví. Tudíž má odpověď, bych usoudil, je opodstatněná!!!! :p :p :p :p :p :p

EDIT: Pokud v kódech na štítku něco není viz volant atd..., znamená to že byly dané věci doinstalované později (tudíž ne ve výrobě). lol lol lol lol

A co se týče citací, za to se omlouvám to už je zvyk. :)

Editováno: , autor: Olin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro sniper... Skutecne vim co je to stitek a co se z neho da vycist, jinak bych se neptal na urcite druhy vyctene vybavy, o kterych ale zase bohuzel nic nevi on. Pokud bych bral odpoved od ''sniper'' jako pravdivou a neco rikajici, tak z toho vyzniva, ze pokud na stitku neni kod prednich svetel, tak tam proste od vyroby nebyly a nejaky fanda, jsi je tam domontoval! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro sniper... Skutecne vim co je to stitek a co se z neho da vycist, jinak bych se neptal na urcite druhy vyctene vybavy,

To je podle otázky logické. Já tam třeba nemám Tempomat protože je dodělávaný. Není náhodou "sportovní provedení" RS?

Sniper_2003: Příště by to chtělo drobet střídmosti co se týká nic neříkajících smajlíků, tučných textů a zbytečných vykřičníků. Hlava je důležitá věc.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...