Přejít na obsah

Superb1 problem central POMOC !!!!!!!!!!!!!!!


ledecko

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem řešil podobný problém.měnil jsem motorek otevírání kufru.když jsem dal nový tak zamykání mi taky podobně blblo.měl jsem dost zoxidované kontakty ve svorkovnici k zamku kufru.pak pomoci diagnostiky smazat chyby v komfortce a už mi vše funguje...

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde je ta svorkovnice zámku kufru ??? U mě začal problem v tom že v autě přestalo fungovat osvětlení interieru jinak vše ostatní fungovalo normálně včetně centrálu.Komfortní jednotka byla zoxidovana . A našel jsem svazek červenejch drátů proletoval a světlo začalo svítit.Komfortní jednotku jsem vysušil a vrátil zpět.A v tom začal problem vše fungovalo ale spálil se motorek otevírání kufru. Tak jsem vyměnil komfortní jednotku (stejné číslo) nakodoval klíče vyměnil motorek a od té doby tenhle problem s kterým si nevím rady. Musí se ta nová jednotka nějak více kodovat ? Nebo jen ty základní funkce a klíče ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zas tak do hloubky té elektrice nehovím, tak nevím co vše se může dělat s komfortkou. Ta svorkovnice je na zadním víku, pod tapecem. Podívej se co na to diagnostika, jestli není zase třeba špatný ten motorek.V tvém případě bude ale asi bude problém někde jinde..

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...