Sniper_2003 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Pokud to máš v záruce tak ti poradím jedno. REKLAMUJ REKLAMUJ REKLAMUJ. A hlavně se nenech odbít. Je lepší se nervovat na reklamacích, než lomit rukama po skončení záruky a platit to ze svého!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 takže NERVY NERVY NERVY!!! ICH TAM ROZKOPEM no vidíš a predsa si mi niečo poradil drž palce zajtra tam hned volám... a uvidíme... už som raz zaplatila, nemienim ešte raz!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) Se nenervuj. Prostě je postav před hotovou věc. Klidně jim tam ty články dones vytištěné. Třeba se chytnou za hlavu. Nervování ubírá na kráse ať se nervujou oni. Editováno: 24. Únor 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 no uvidíme v pondelok som v servise,lebo zajtra nestiham... to sa proste musím zlostiť,ked zaplatim a to odfláknu!!! co sa tyka krasy mna sa netýka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 no to je pěkná kravina, že si seden turbo. Pokud ho tam dali a píská, tak začne spíš pískat ještě víc, ale nikdy nepřestane. Na to vem jed ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 to si myslím aj ja, ale mechanik, si to nemyslí.. a zase bude ťažkée moje dokazovanie aby ho vymenil, lebo ani reklamačný papier nechce prevziať (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tak jak to dopadlo???? Už konečně přiznali chybu a mění turbo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tak jak to dopadlo???? Už konečně přiznali chybu a mění turbo???? nie (( nepriznali! stále tvrdia, že turbo v urcitych otackach piskať moze a nemusi(zalezi od turba)! ( teraz som sa vratila od jednéeho..., skusi pozriet na turbo ako vyzera, po cca1000km...ked mi odislo turbo povodne tak zle pocistili hadice, mohlo nieco ostat v nich..., tym padom ak tam nieco ostalo tak to moze sposobovat vysoku spotrebu. V stredu ho bude rozoberat tak neviem. ak bude o.k. ze vrtulky budu neposkodene, tak skusim, este poslat vstreky na dokladnejsie testovanie... ak vrtulky budu zase osekane,tak je jasne ze mi tam nieco ostaoa, vraj staci kusok mali ako spendliková hlavicka a to sposobuje šarapatu... dufam, ze som to moc neskomolila a dá sa to pochopit . ja som v tom totál laik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Držím palce ať se to vyřeší k tvé spokojenosti. Jen se chci optat, to turbo ti měnily v autorizovaném servisu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Držím palce ať se to vyřeší k tvé spokojenosti. Jen se chci optat, to turbo ti měnily v autorizovaném servisu??? dakujem pekne,.. bol to servis ale nie skoda ( terajsie turbo je o.k.. vsetko mi rozobral jedne a povedal, ze je v poriadku!! takze posledna moznost preco je spotreba vysoka:: posielam vstreky aby ich pretestovali! som zvedava!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Dá se také natankovat více nafty do 2,0 103 KW 16V r.v.2005?Nikde jsem v hrdle nádrže nenašel ten ozdušňovací ventilek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 jeste k tomu turbu,merili ti tlak oleje??jestli odeslo turbo tak to muselo mit nejakou pricinu...mam ten stejny problem s turbem!!odeslo dali tam repas,coz predpokladam ze ti ho tam dali taky.nepremerili tlak oleje a zaclo hvizdat asi po 1000km.dali novou pumpu oleje ale samozdrejme uz to turbo se nezlepsilo,nicmene me bylo receno ze je lepsi koupit nove turbo ze ty repase jsou nic moc.a ze 90 %repasu proste zacne hvizdat.ja jsem tomu sice pomohl tou pumpou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.