johny72 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Prosim poraďte,stojím na místě,nastartováno,světla svítí - vše o.k. Sešlapnu spojku,zařadím a rozjedu se,okamžitě se spálí pojistka na blinkry (vyzkoušeno 5x). Varovné blinkry jedou,na autě se nic nedělalo a nepřidávalo.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 mmrkni k cemu vsemu ta pojistka slouzi,asi to neni jen pro blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny72 Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 mmrkni k cemu vsemu ta pojistka slouzi,asi to neni jen pro blinkry. Pojistka je ještě na zpátečku,ale to vyráží na kteroukoluv zařazenou rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Zkus na prevodovce odpojit spinac zpatecky jesi to dela on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom156gta Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Ahoj mám problém na Felicii...Blinkry fungují jak mají pokud ale zapnu vystažné tak se blinkry vypnou. Nefungují vystažné ani samostatně. Zkoušel jsem už nový spínač varovných a taky rele v pojistkove skříni ale stále nic. PORADTE PROSÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackKnight Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Ještě zkus vyměnit přepinač blinkrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 To chce schéma a zkoušečku. A trošku štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Také jsem měl tenhle problém ( zkoušel jsem vyměnit spínač varovek a nic ) a bylo to pojistkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Prosím poradí mi někdo jak se má zapojit toto relátko. Díky za odpověď Jestli se to tu už řešilo tak mě omluvte, já jsem to hledal a nenašel jsem to tak jsem to téma založil. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Hmmmm...... Dáš do pojistkovky, která je před spolujedcem pod palubkou? Moc jako nechápu, co řešíš a co nejde a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Cau od doby co jsem menil 2 spínače světel na palubní desce jsem zjisti, že od tý doby nejdou blinkry.Nevite čím to může být?? předem dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Pojistka, přerušovač, přehozený dráty na vývodech "páčky"... Možností je víc. Chtělo by to projet postupně všecko od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burningsoul Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak řešit stávající problém když nastartuju, tak mi vystražné, blinkry blikají ok -> je to vidět na palubce. Po cca 10-15 přestanou blikat ani na palubce se nic nenachází - nic nesvítí. pojistky to asi nebudou, to by to nefungovalo stále? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burningsoul Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak doplnuju, asi je vadné relé, ptž to trošku cvaká, ale nesvítí, možná zkusit vyměnit relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) Zdravím. Mám problém s blinkry a to takový, že nefungují. Když zapnu výstražne při nastartovaném motoru tak přepínač pro zapnutí a vypnutí 4x směrovky ( výstražn) pouze svítí v kuse, ale blinkry jsou mrtvé ... a celkově blinkry nefachči vůbec ... předtím aspon fungovali přes pačku a výstražne nic ... ted už ani normálně levá strana ... práva strana ... pojistky jsem zkontroloval ... je to ok ... relátko jsem byl v mototechně koupit a taky nic. Pokud jsem koukal správně jedná se o relátko R8 s označení 6U0 ... ... Kde by mohl být ještě problém?:-( Jedná se o vozidlo Š. Felicia r.v.1998 díky za rady Editováno: 2. Březen 2011, autor: Bompar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRvN Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Čau taky sem měl nedávno podobný problém. Nefungovaly mi ani blinkry ani vystražne, prostě mrtvo. Nakonec to bylo v kontatku na tlačítku výstražných světel, zkus ho vyměnit třeba s tlačítkem pro vyhřívání zadního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 zdravím,na feldě 1,3 r.v.1995 přestaly fungovat blinkry,ale vystražné jsou funkční,ještě jsem si všiml,že pokud lehce zmačknu tlačítko vystražných a současně přepnu páčku blinkrů, tak na pravou stranu to funguje,na levou rychle,ale funguje.Pojistky jsou ok.Setkali jste s tím už někdo bude to to páčkou,relátkem,eventuálně něčím jiným?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Říkáš funguje to rychle?? To mi dělalo když mi nesvítil jeden zadní blinkr, tuším měl jsem zoxidovaná kontakty u zadního blinkru sice na jiným autě...někdy to jelo jindy to blikalo ,,rychle" podíval ses jestli ti fungujou - svití všechny blinkry? možná je i zároveň problém v přepínači ,,páčce". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 jo viděl bych to také na Lucas (páčka) a pak prověřit všechny járovky jak píše Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 takže na konec to byl špatný kontakt na spínači varovných světel,po očištění a přihnutí kontaktů vše funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Čest, taky jsem to tipoval na poruchu v spínači varovných světel. Když je špatná žárovka ve směrovkách, tak na té straně, kde je chyba, blikají směrovky rychleji, to je běžná praxe, která se učí v autoškolách. Blikání zdar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gegoo Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Skoda felicia combi 1,6 mpi , nejdu smerovky ani jedna ani druha strana , poistky dobre vsetky , relatko prerusovaca je v poriadku , nejde ani v pripade ze spustim vystrazne svetla , proste smerovky nefuguju , rozmyslam nad kabelazou alebo vadnymi packami pripadne gombikom spustenia tych smeroviek , alebo este neovplyvnuje funkciu smeroviek aj nieco ine ? rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Spínač/přerušovač, najdeš ho pod středem palubovky pod spínačem výstražných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.