Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim poraďte,stojím na místě,nastartováno,světla svítí - vše o.k. Sešlapnu spojku,zařadím a rozjedu se,okamžitě se spálí pojistka na blinkry (vyzkoušeno 5x). Varovné blinkry jedou,na autě se nic nedělalo a nepřidávalo.Dík

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj mám problém na Felicii...Blinkry fungují jak mají pokud ale zapnu vystažné tak se blinkry vypnou. Nefungují vystažné ani samostatně. Zkoušel jsem už nový spínač varovných a taky rele v pojistkove skříni ale stále nic. PORADTE PROSÍM

• o 7 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Cau od doby co jsem menil 2 spínače světel na palubní desce jsem zjisti, že od tý doby nejdou blinkry.Nevite čím to může být?? předem dik za odpověd

• o 1 měsíc později...
Vloženo

ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak řešit stávající problém

když nastartuju, tak mi vystražné, blinkry blikají ok -> je to vidět na palubce.

Po cca 10-15 přestanou blikat ani na palubce se nic nenachází - nic nesvítí.

pojistky to asi nebudou, to by to nefungovalo stále?

díky za rady

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Zdravím. Mám problém s blinkry a to takový, že nefungují. Když zapnu výstražne při nastartovaném motoru tak přepínač pro zapnutí a vypnutí 4x směrovky ( výstražn) pouze svítí v kuse, ale blinkry jsou mrtvé ... a celkově blinkry nefachči vůbec ... předtím aspon fungovali přes pačku a výstražne nic ... ted už ani normálně levá strana ... práva strana ... pojistky jsem zkontroloval ... je to ok ... relátko jsem byl v mototechně koupit a taky nic. Pokud jsem koukal správně jedná se o relátko R8 s označení 6U0 ... ... Kde by mohl být ještě problém?:-( Jedná se o vozidlo Š. Felicia r.v.1998 díky za rady

Editováno: , autor: Bompar
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Čau taky sem měl nedávno podobný problém. Nefungovaly mi ani blinkry ani vystražne, prostě mrtvo. Nakonec to bylo v kontatku na tlačítku výstražných světel, zkus ho vyměnit třeba s tlačítkem pro vyhřívání zadního skla.

• o 1 rok později...
Vloženo

zdravím,na feldě 1,3 r.v.1995 přestaly fungovat blinkry,ale vystražné jsou funkční,ještě jsem si všiml,že pokud lehce zmačknu tlačítko vystražných a současně přepnu páčku blinkrů, tak na pravou stranu to funguje,na levou rychle,ale funguje.Pojistky jsou ok.Setkali jste s tím už někdo bude to to páčkou,relátkem,eventuálně něčím jiným?Díky

Vloženo

Říkáš funguje to rychle?? To mi dělalo když mi nesvítil jeden zadní blinkr, tuším měl jsem zoxidovaná kontakty u zadního blinkru sice na jiným autě...někdy to jelo jindy to blikalo ,,rychle" podíval ses jestli ti fungujou - svití všechny blinkry? :kol-32: možná je i zároveň problém v přepínači ,,páčce".

Vloženo

Čest, taky jsem to tipoval na poruchu v spínači varovných světel. Když je špatná žárovka ve směrovkách, tak na té straně, kde je chyba, blikají směrovky rychleji, to je běžná praxe, která se učí v autoškolách. Blikání zdar!!! :kol-47:

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Skoda felicia combi 1,6 mpi , nejdu smerovky ani jedna ani druha strana , poistky dobre vsetky , relatko prerusovaca je v poriadku , nejde ani v pripade ze spustim vystrazne svetla , proste smerovky nefuguju , rozmyslam nad kabelazou alebo vadnymi packami pripadne gombikom spustenia tych smeroviek , alebo este neovplyvnuje funkciu smeroviek aj nieco ine ? rady ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...