roman_an1 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 zdravím, mam takový problém nefunguje mi zpátečka..a nejde do ni vubec ani šťáva když jsem to všechno přeměřil tak je někde káblík přerušený nejspíš..jak mám nejlépe natáhnout nové káblíky..mužu štávu přivést přímo na přímo z baterie ze bych to udělal tak že bych na káblík dal pojistku..pak káblík vedl do toho senzoru a ze senzoru že bych to natáhnul promo dozadu do kufru? a mám to ještě uzemnit nebo to nemusím..díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 a máš odzkoušené že funguje čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_an1 Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) to čidlo jsem ještě pro jistotu zkoušel v jiné feldě a tam frčí, ale když tam nejde šťáva tak to stejne nema vliv na to jestli je čidlo funkční nebo ne..pac se to čidlo odpoji a na tech kontaktech se změčí jestli tam je štáva nebo ne..teda alespoň doufam že se to tak ma změřit Editováno: 3. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Když to zapojíš přímo z baterky, tak jednou budeš potřebovat zaparkovat se zařazenou zpátečkou a během pár hodin si vytřískáš baterku na ultimo. Ty světla nejsou pro srandu králíkům zapojený až za spínačkou, aby se rozsvěcely až po zapnutí zapalování. Spínač na špajzce spíná tenhle plus přivedený od pojistkové skříně na kabel dozadu ke skupinovkám - žárovky jsou normálka proti kostře. Jestli na spínač nejde po zapnutí zapalování plus, hledej mezi pojistkovkou a tím spínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_an1 Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 (editace) jj tak to my taky došlo, že potom nebudu moct parkovat na zpatecku, ale ja na zpatecku neparkuju takže vklidu..jen mě zajímalo jestli to tak bude frčet ale jinač díky moc za radu Editováno: 3. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_an1 Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 a teď mě ještě napadlo co takhnenc to napojit na plus od ventilatoru kabiny..tam kdyz je klicek vypnuty tak to neni pod napětím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 A nebude jednodušší se podívat na přívod od toho správného relé přes správnou pojistku, než natahovat odkudsi jakýsi drát? Uvědom si - stačí abys někde někoho ťuknul, nebo někdo do Tebe, pojišťováci prolezou celý auto málem do šroubku - a najdou někde nehomologovaný drát v elektrice k jakýmkoliv světlům - a platíš všecko, přestože ten drát vedl k úplně jiné straně auta - prostě a jednoduše to nebylo podle homologace a pojišťovna se svýma desetitisícovýma advokátama se z toho vždycyk nějak vykroutí. Pouvažuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.