andreas85 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Každopádně Yeti je v kapse už pomalu začínám plánovat výlety...abych si ho pěkně zajel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Plánuj, plánuj až ho budeš mít, tak z něho nebudeš chtít vystoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Přesně tak, nevystoupíš a vem si sebou jídlo, vodu a spacák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Každopádně Yeti je v kapse už pomalu začínám plánovat výlety...abych si ho pěkně zajel... Vítej mezi námi….. Plánuj a plánuj….. Ne, neplánuj, prostě 28.4.2012 přijeď… Že nevíš kam? Ale to není tak těžké zjistit…… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 (editace) Paráda 25.4. divadlo... 26.4. EHT CZE-SWE... 27.4. normální pátek, jde se na pivo... 28.4. můj 1. Yeti sraz předpokládám, že ATC Rozkoš zůstává... 160km z Brna...krásný výlet ideální konstalace... Editováno: 29. Únor 2012, autor: andreas85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Artigasi, Artigasi! Obávám se, že jsi Andrease poněkud zmátl. Rozkoš to určitě bude, ale s malým "r " Andreasi - vitaj! Na co jdeš do divadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Dík Heki ... a já už si plánoval pevnosti v okolí Náchoda no, uvidíme, nechám se tedy překvapit Jdu na Blbce k večeři (Carda, Vydra, Hrušínský...) viděl jsem film a na tohle jsem zvědav, prej je to hodně dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Artigasi, Artigasi! Obávám se, že jsi Andrease poněkud zmátl. Rozkoš to určitě bude, ale s malým "r " Andreasi - vitaj! Na co jdeš do divadla? No jo, tak jsem udělal trošku zmatek, vždyť to je u mě přeci normální, ale Andreas si mohl dát trošku práci a přečíst i jiné vlákno než tohle.. A stejně mu nenapovím, kde hledat, takovej budu prevít. Byl jsem u zubaře, nepotěšil mě a ani já nehodlám dnes nikoho rozmazlovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 No jo, tak jsem udělal trošku zmatek, vždyť to je u mě přeci normální, ale Andreas si mohl dát trošku práci a přečíst i jiné vlákno než tohle.. A stejně mu nenapovím, kde hledat, takovej budu prevít. Byl jsem u zubaře, nepotěšil mě a ani já nehodlám dnes nikoho rozmazlovat. Bingo Plumlov o 100km blíž .... už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Andreasi - zase vedle! Ale už blíž. /Vydru s Hrušínským znám ze studií...mohlo by to ujít/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 se snad nechám podat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Víš co, hlavně si naplánuj volno, ostatní se dovíš zavčas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 (editace) Andreas je vedle jako jedle. Tedy dajaký zmetený. Nápověda č.1: U každého příspěvku je datum. Nápověda č. 2: Sraz bude pod názvem "Akce bílý kámen". A bude tam, kde to žíje! (A Mattoni to není! Po vodě rezaví pusa.) Editováno: 29. Únor 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Kdo by nebyl zmatený den před převzetím Yetíka ... už je doma kluk ušatá Editováno: 3. Březen 2012, autor: andreas85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Gratuluji, ale nějak nechápu, kde má Yeti uši. Doufám, že 28.4. přijedeš a ty uši předvedeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Vítej chlape, ukaž se na srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Gratuluji Andreasi. Artigasi, někteří Yetíci mají maják nebo mrkev, někteří uši. Teď mě napadá, že mytí takového Yetíka, je větší fuška, když mu musíš umýt i uši. Editováno: 3. Březen 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Anebo podrbat za ušima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1tin Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Lidi a na kdy to plánujete, já jdu tuto středu objednat nového Yetíka, prý mám počítat s cca dvouměsíční dodací lhůtou a jsem od Kroměříže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Lidi lidi, je to vlákno kousek vedle. Chápu, že je lehčí se zeptat, než mrknout. Mar1tine, můžeš přijet i bez Yetíka. Je tu pár lidí z Kroměříže a okolí. Gratuluji k dobrému rozhodnutí koupit Yetíka. Předpokládám, že to bude ta 81kW. http://forum.skodaho...jine-radovanky/ Editováno: 4. Březen 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Martiňák Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 zdravím všechny, neříkám že bych nedojel. Probrat co jde popřípadě a kde upravit atd, třeba někde projet. Jsem ale od Frýdku Místku. Zduř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Vedle jako jedle! jak uvedeno výše: mrknouti na datum příspěvku. Sraz se sice plánuje předběžně na Artigasově vlákně. Termín květen, červen. Až čas dozraje a vše bude doladěno, s Kubinem vytvoříme vlákno a vše potřebné se všichni zájemci dozví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/128816-%C5%A1koda-yeti-v%C3%ADkend/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Já bych to udělal jen pro 4x4 jako v Německu. Kámoš co má dvoukolku se nikam nedostane a tak vím že dvojkolka je jiné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Dvoukolka je dobrá leda do města na parkování k obrubníkům, nebo že se dá rychleji projet polní cesta. Každopádně by porovnání mohlo být zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.