vadi58 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) Keďže som to mal najbližšie na zraz - 230 km tam a toľko i naspäť - dovolím si ako prvý sa poďakovať organizátorom zrazu Kubinovi a Tigríkovi za túto dnešnú akciu. A aby ste všetci ľutovali, že ste neprišli pridávam jedno foto z dnešného spoločného fotenia ... P.S.Kubino ma o sekundy predbehol Editováno: 18. Říjen 2014, autor: vadi58 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Děkuji organizátorům za dnešní sraz, který se povedl. Já nyní s dcerou slivovici chutnám, ale jak mi promile klesnou, hned se do foťáku podívám a nějakou fotku sem také dám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) Pekná akce, a opět dlouho nic nebude, škoda. Pro Tygříka: domů jsem jel jinudy a bez navigace a dokonce dřív než příjezd do Prostějova. Editováno: 18. Říjen 2014, autor: MikeTTT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Zdravím všechny.... Připojujeme se k poděkování za zorganizování super akce a všem za účast. Budeme se těšit na další setkání. Posílám odkaz na fotky ze srazu. Dal jsem to tam všechno, tak si to nějak přeberte. Heslo do archivu je zvíře, co měl Artigas za předním sklem http://leteckaposta.cz/160311348 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Děkujeme organizátorům za za skvěle zorganizovaný sraz, moc jsme si to užili a už se těšíme na další. Nějaké foto sem dám později. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Počítač mě dnes nějak dráždí, nedaří se mi něco napsat. Na odkazu níže jsou všechny mé fotky ze srazu, kdo chce, heslo je zvíře které jsem měl za předním sklem.Velikost souboru je asi 166MB. http://uloz.to/xa12JKrQ/2014-10-zip Editováno: 19. Říjen 2014, autor: Artigas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Několik fotek ze srazu. Editováno: 19. Říjen 2014, autor: Artigas 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) VERY NICE - ako sa u nas na vychode hovori doplnené - šelma na palubovke za Artigasovým predným sklom na jednej z fotiek mi prezradila heslo a tak pozerám... Editováno: 19. Říjen 2014, autor: bezname 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Děkuji Kubinovi za spolupráci a za akce v PV autu a všem za účast. Jsem moc rád, že jsem viděl "staré" známé a poznal nové skvělé lidičky s diagnózou Yeti. Potěšilo mě i počasí. Také děkuji všem, kteří přispěli do klobouku Mikovi na myčku. Během týdne přidám jako obvykle tiskovou zprávu a pár fotek. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Děkujeme Tygrovi, že trhá partu autem a stále nehodlá změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchosl Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Děkuji organizátoři, bylo to fajn!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Takže teraz už tu mám zopár ďalších fotiek v albume na tomto linku: http://yeti2014.zonerama.com/Album/458581 Je to zaheslované obľúbeným heslom posledných dní - Artigasovo obľubené zviera. P.S.: Tigríku, tá tvoja uvítacia medicína je výborná, len je škoda, že tak skoro vyprcháva z flašky - asi bude problém v zátke :-) Ľahko sa otvára. ;-) Editováno: 19. Říjen 2014, autor: vadi58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Na základě úspěchu, samozřejmě i díky účasti tolika fajn lidiček, je to velkou motivací pro nás a zároveň příslibem od nás s Tygrem s konáním dalšího setkání. Můžu tedy slíbit, že pokud nebude nic co by bránilo organizování dalšího setkání, tak bude 3." s tradicí " a na příště snad urvu víc času a nalepí se míň nervozity při organizaci, aby to proběhlo trochu hladčeji. Ještě jednou DÍKY!!! Editováno: 19. Říjen 2014, autor: KubinoPv 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Hezké fotky. Určitě super sraz a zábava. Jen jste je měli víc protáhnout někde bahnem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) To bahno v jednom z úseků bylo. V pátek večer jsem tudy jel, pro jistotu solidní trasy a auto bylo zaházené až na střechu. V sobotu to oschlo a kaluže se radikálně zmenšily. . Samosebou jsem měl obavy abych nebyl linčován za lehkost trasy, ale na druhou stranu se to obešlo bez poškození aut a nebo trápení se s vyprošťováním. Dobrého známého s opravdovým traktorem jsem měl pro jistotu v záloze. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Martiňák Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak od února kdy jsem si koupil 4x4 jsem se furt chtěl dostat na nějaký srazek yetinek a nakonec jsem musel robit, no mně by jeblo! snad bylo skvěle dle odkazu a další zraz třena na sněhu se dostanu. Zdravím všechny a ať yetiny jen jezdí a užíváte radosti s tímto skvělým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 To bahno v jednom z úseků bylo. V pátek večer jsem tudy jel, pro jistotu solidní trasy a auto bylo zaházené až na střechu. V sobotu to oschlo a kaluže se radikálně zmenšily. . Samosebou jsem měl obavy abych nebyl linčován za lehkost trasy, ale na druhou stranu se to obešlo bez poškození aut a nebo trápení se s vyprošťováním. Dobrého známého s opravdovým traktorem jsem měl pro jistotu v záloze. Kubino, lynčovanie za ľahkú trasu bolí menej ako lynčovanie za príliš tvrdý terén . Úprimne povedane, keď si nám pri obede opisoval svoje podvečerné zážitky prejazdom trasy - tak nám prednokolkárom (mne i Zdenkovi) sa riťné dierky začali zužovať. Keď sme sa však začali zoraďovať hore na fotenie, tak sme sa zase čudovali, kde je tá teréna vložka . Suma sumárum - nič si z toho nerob - aj tak nikdy netrafíš všetkým po vôli. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Příště zajedem do Hamr centra a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchosl Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Letos v březnu jsem projížděl okolo, když se dělo něco podobného. http://www.youtube.com/watch?v=eJ9THw0z6ag . Vím kde to je , ale mám jen dvojkolku, vyhodnotil jsem to, že mám terenní auto do města. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Příště zajedem do Hamr centra a pak se uvidí. Opatrně chlapče, opatrně. Není to tak dávno, co jsem s Hekim plánoval na srazu dovádění v Hummer centru Hlubočky. Trošku jsem to tam projel na kole a nejsem si tak docela jistý, jestli bych se svým předohrabem zvládl pouhou příjezdovou 'komunikaci'............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Kubino, lynčovanie za ľahkú trasu bolí menej ako lynčovanie za príliš tvrdý terén . Úprimne povedane, keď si nám pri obede opisoval svoje podvečerné zážitky prejazdom trasy - tak nám prednokolkárom (mne i Zdenkovi) sa riťné dierky začali zužovať. Keď sme sa však začali zoraďovať hore na fotenie, tak sme sa zase čudovali, kde je tá teréna vložka . Suma sumárum - nič si z toho nerob - aj tak nikdy netrafíš všetkým po vôli. Netrefím, ale posměváčci jsou na obou stranách.... Každopádně jsem rád, že se opravdu nikdo vyprošťovat nemusel. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: KubinoPv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No, já myslím, že trasa byla celkem OK. Kdyby bylo víc vody, tak by to nevadilo, ale myslím, že sedět po "prdel" v blátě není žádný terno . Osobně bych uvítal pěknej zimní okruh, tak 20 - 30 čísel prašanu plus nějakou solidní závěj. Vždyť máme "Yetiho". Je mi jasný, že jenom s předkem bych moc parády nenadělal, ale zatím jsem ještě nikde nezůstal viset. Jako mlaďoch jsem se vždycky těšil na zimu, jak si zablbnu na sněhu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Myslíš třeba toto? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Jo jo, promluvil jsi mi přímo z duše . Přesně to jsem měl na mysli. Maximum zábavy, minimální šance poškodit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Místo bych měl.... Je to na bývalém koupáku ve Slušovicích https://www.google.cz/maps/@49.2559522,17.8000548,3a,75y,98.95h,78.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1smhLupG9ZoK5emmmvfdIwCQ!2e0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.