WalkerT Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Vzhledem k tomu, že je to sraz majitelů a příznivců vozů Škoda Yeti tak klidně do kempu přijeď, rádi Tě uvidíme, tedy pokud nebudeš začínat každou větu "to moje Oktáva ta má ..." nebráníme se žádnému z příznivců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 (editace) Bohužel jsem to zjistil příliš pozdě abych se dostal na seznam 40 vyvolených , ale s mým nový červeným Yetíkem na sraz určitě přijedu. jitep - Pardubice Editováno: 26. Duben 2011, autor: jitep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Další červeňák HURÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goosy Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Já bych říkál tam moje škodovka ta má :) Stříbrnou barvu v combiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Tak pro Vás máme s Jitepem (nebo vlastně spíš on) takové menší překvapení, ale budeme Vás trošku napínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 (editace) Jsme napnutí jako struny Editováno: 28. Duben 2011, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Překvapení – co by to tak mohlo být, co by ty blázny zde mohlo potěšit? Už to mám, už to vím Jitepu se podařilo terénní vložku připravit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 28. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Pro někoho se znalostí místa není vyhledání terénu asi problém. Já hlásím, že do terénu nemůžu, mám jenom 4x2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Omyl hoši, Jitep pro nás má jiná překvápka a to hned několik Terénní vložku jsem plánoval já v rámci spanilé jízdy a tak jsem se právě domluvil na podmínkách s pořadateli Automotoklubu v Dobřanech a Ti by nás v sobotu 7.5.2011 nechali za cca 50,-Kč (aby měli také něco na provoz) na auto svézt se na jejich autokrossové trati, mají to aktuálně upraveno pro Racer Buggy a tak by snad neměl být problém to projet pro všechna naše auta včetně dvoukolek, tedy pokud před tím nějak moc nezaprší. Měl by o toto za ten poplatek tedy někdo zájem ??? Potřeboval bych pořadatelům dát vědět zda máme zájem cca na začátku příštího týdne, aby s námi mohli či nemuseli počítat ? (vzdálenost z ACT Česká Skalice - Dobřany v O.h. cca 25 km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Strýčku Bobe, ještě jsi neviděl kam tě, kdo požene a už se bojíš? Já mám také předokolku a rozhodně Tuláka rozmlátit nehodlám, ale flinta se do žita háže, až už to jinak nejde. Pokud jde o plánovanou terénní vložku v Dobřanech, vidím v tom pro mě jeden malý háček. V pátek večer plánuji nějaké to masenko na ohni + ovoce, takže další den po ránu bych na Tuláka nerad moc dýchal, snad odpoledne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Pro Artigase a Hekiho mám jeden argument proti velkého kalibru: Hoši, jak vás znám, určitě než pojedeme, budete CELÝ TÝDEN, umývat a leštit Yetíky tak, že budu cestou stále oslněn, oči budu mít vyblikané a mé brýle budou stále tmavě zbarvené. To byste chtěli jet zpátky jako čuňata? Nebo snad po zbytek soboty umývat a leštit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Artigasi háček v tom nebude, s AMK Dobřany jsem předjednal čas kolem a spíš těsně po poledni, takže i ta trocha ovoce co večer vypijeme se do té doby už stačí vstřebat Jedině, že by někteří leštěnkáři opravdu měli obavy, že jejich Yeti prostě nesmí čuchnout ke hlíně a pak je to jejich problém, ta nabídka tady je a já tedy dosud žiji v domnění, no spíš v přesvědčení, že Yetiho mám proto, že si dokáže podle potřeby poradit i s lehčím terénem a s tím jsem ho kupoval a čas od času toho využívám a také proto že umí dopravit svou posádku tam, kam by Oktávka nedojela je pro mne jeho přednost, ale záleží na každém z Vás jak se k této nabídce svezení se jinde než jen po asfaltu postaví a tak se domluvte ať to můžu napevno domluvit nebo to zrušit, podle mne by to ale byla škoda, zvládnou to i čtyřletí jezdci Racer Buggy a ti mají také hnanou jen jednu nápravu tak jako 3/4 z nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Jasně že přijedu s vyblejskaným Yetíkem, ale ten terén se musí prostě vyzkoušet! Jak jinak zjistíme kde končí možnosti dvoukolek a začínají výhody čtyřkolek? Takhle to má na srazu Yetíků vypadat! http://www.skoda-club.net/video/skoda-yeti-as-it-was-6326 Bejt to na sněhu jako na tom videu tak by bylo po problémech, ale v té době možná v Dobřanech spěj zimním spánkem Hromadné focení (.... tak a jedno z překvápek je venku) musí bejt dopoledne, než tam vyrazíme! Jinak na fotkách budou jen zabahněné koule. Při té příležitosti jeden provozní dotaz: Vezme někdo kameru? Samozřejmě s NABITEJMA baterkama ! O focení se postarám sám. Kromě klasického focení bude i jedna specialitka (to asi bude to slibované překvápko ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Zdravím všechny dle včerejšího rozhovoru s prodejcem, jde můj Yeti do výroby již 2.5.2011 - v pátek 6.5.2011 bude vůz v odpoledních hodinách připraven p převzetí zákazníkem. Tímto bych se chtěl omluvit ze srazu a exkurze. Svoje místo v exkurzi přenechávám jitepovi. Budu se těšit na Vaše videa, fotky, postřehy ze srazu a příště již pojedu svým Yetim. Díky a užijte si to tam. Určitě sem hodím fotky svého krasavce ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Zdravím všechny ........ v pátek 6.5.2011 bude vůz v odpoledních hodinách připraven p převzetí zákazníkem. Tímto bych se chtěl omluvit ze srazu a exkurze. Svoje místo v exkurzi přenechávám jitepovi. 1.) gratuluji 2.) děkuji 3.) v sobotu tě čekáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Pro Artigase a Hekiho mám jeden argument proti velkého kalibru: Hoši, jak vás znám, určitě než pojedeme, budete CELÝ TÝDEN, umývat a leštit Yetíky tak, že budu cestou stále oslněn, oči budu mít vyblikané a mé brýle budou stále tmavě zbarvené. To byste chtěli jet zpátky jako čuňata? Nebo snad po zbytek soboty umývat a leštit? Heki, ty máš tažný a přívěs, co kdybys vzal dva sudy vody, já vezmu kartáče, smetáčky, šampon, hadry, leštěnku a než se budeme vracet, tak ze dvě hodinky věnujeme menší očistě našich autíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Takhle to má na srazu Yetíků vypadat! http://www.skoda-club.net/video/skoda-yeti-as-it-was-6326 Kouknul jsem se na ten odkaz a nejsem si jistý, jestli bych se podobného srazu chtěl účastnit. Důvod je jediný. Mám Tuláka pár týdnů, ale ještě ani jednou jsem nezalitoval, že nám pohon jen přední nápravy a byl bych rád, kdyby to tak zůstalo navždy. V podobném terénu, jako na ukázce, by si Tulák moc nezajezdil. Bylo by to nejspíše líto jemu i mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitep Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 (editace) ...... Mám Tuláka pár týdnů, ...... Koukám že jsme tady samej "junior" já ho mám 2 týdny ! Michal B. je dokonce "junior-čekatel" Feldičku co jsem měl předtím (viz foto "Střídání" v galerii) jsem si hýčkal celých 10 let a snad proto mě nikdy nezradila. (Je pravda, že ke konci několik šrámů utrpěla. Žádný mojí vinou.) Teď se stejnou láskou přistupuji i k jejímu nástupci. Mimochodem na tom videu ta bílá je dvoukolka. Editováno: 29. Duben 2011, autor: jitep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 (editace) No, Velice rád bych dojel , ale vidím to bledě. Tak já doufám že je ten pátek jistý, byl mi potvrzen, ale kdoví co se může stát. Budu vědět co a jak v průběhu příštího týdne , je možné že budu mít yetíka dříve něž v pátek , nebo taky později Video je super.....věřím že dvoukolkou taky toho dost pokoříme Junior - čekatel ..... 24let věk .....můj první vůz ...... Editováno: 29. Duben 2011, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 29. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Hlásím se do toho bláta, Yetiho meju tak dvakrát do roka, tak ať mám proč. Jinak k tomu ruskému videu, to je ten důvod proč se mi do térénu moc nechtělo, není to strachem o auto. Psal jsem to i jinde, 1.2TSI je extrémně lehká na předek, ve sněhu-bahně hrabe furt a všude. Mám to velmi dobře vyzkoušeno, já v bahně jezdím rád... V zimě jsem zkoušel zasněžený a neprohrnutý kopec u Loděnice u Prahy, poměrně prudké stoupání s pár vracáky. Kámoš s Octavií TDI v pohodě a já v půlce kopce nasazoval řetězy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZMaario Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ahoj Yeti maniaci, rád bych pořijel na sraz se svým Yetim 2.0 TDi 4x4 Experience. Je ještě volná Y1 prohlídka? Děkuji za odpověd. Yeti zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Prohlídka je bohužel momentálně obsazená,zařadím Tě jako prvního náhradníka a kdyby to někomu náhodou nevyšlo tak je jeho místo Tvé,jinak klidně prijed do kempu,večer grilování,debaty o všem možném,ráno focení,spanilá jízda,terén v Dobranech atd. Není to jen o prohlídce a rádi Tě uvidíme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Zdravim tak gril neberu , ale vezmu jen tu mrizku na opekani masa plus nejake vetsi cihly na podepreni a drevene uhli ok.Gril je spinavej a blbe se transportuje. K tomu nejake tacky a nejakou tu namku: Jinak jsem dneska koupil termobox do auta na 12V i 230 V volitelne, takze bude vse pekne vychlazene po prijezdu do kempu. Walker diky za organizaci atd.. diky zatim cusik all Startuji z Kosmonos ve 15.00 zhruba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 No, vidím, chlapci, že jste to s tím leštěním úplně nepochopili. Samozřejmě, že leštit a blýskat je nutné - proto jsem si yetisko koupil, ale aby bylo co leštit a blýskat, musí se prostě do bahna! Sud leštěnky je naprosto normální, nechápu, co vás na tom udivuje. Já už jsem se proleštil až na plech, tak vozím ještě lak a stříkací pistoli. Terénní vložku tedy beru všema deseti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZMaario Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Děkuji budu se těšit. Jinak mi z auta zbyly přední zástěrky a rádio SWING a k němu rámeček, pokud by měl někdo zájem vezmu jej na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.