Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

potreboval by som poradit s tymto - kontrolka motora vobec nesvieti (ani pri otoceni kluca). Ale - scantool.net vyhadzuje P0135 a pise ze MIL on, tj ze by mala byt kontrolka zapnuta.

spekulujem, ci nahodou predosly majitel nejak nedeaktivoval tu kontrolku VAGom aby sa nerozsvecovala vobec. da sa to? Ak hej, to by bol asi lepsi pripad, lebo "Jak na to" pre oktaviu pise, ze ak je odidena LEDka v palubovke, tak treba palubovku vymenit.

diki za pripadnu odpoved:)

:palec2:

ZAKLADNE UDAJE O AUTE!!:kuk:

• Autor

Octavia 1.6 75kW, 2002

AVU motor

Kontrolka motora musi svietit. Po nastartovani musi zhasnut. Led dioda-smd v budiku sa da aj preletovat nemusia sa menit komplet budiky.

Ty si v GB??

Treba to napichnut na diagnostiku a kontrola akcnych clenov.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

ok, tak s tym niekam zajdem nech to napichnu a pozru. aspon sa mi ulavilo, ze aj ledky sa daju "opravit".

dik. inak,.. tesne, som v dublinovi

Zdravim ja mam oktviu 1,9 tdi 2000ku 81 kw a pri zapnuti klučika tiež nesvieti kontrolka v lavom velkom budiku /kontrola motora-mala by ?/ auto je dovezene s nemecka a kniha chyba ,v tom budiku su dve kontrolky a nesvieti ani jedna. na diagnostike nevykazuje ziadnu chybu.ďakujem za info

Kontrolka motora musi svietit. Po nastartovani musi zhasnut. Led dioda-smd v budiku sa da aj preletovat nemusia sa menit komplet budiky.

Ty si v GB??

Treba to napichnut na diagnostiku a kontrola akcnych clenov.

Upraveno od Wojnar
Je problém si příspěvek před odesláním prohlídnout?

Myslíš EPC?

Ne.

V levém akorát kontrolka airbagu, v pravém všechny.

post-57881-0-19762600-1300382262_thumb.j

ja mam ine bidiky ako su na obrazku v strde medzi budikami je display s kontrolkami ,tam tiez nesvieti signalizacia zapnutych pasov a v tom velkom lavom je signalizacia motora s bleskom a trojuholnik v nedotiahnutom kruzku .neviem ci by mali fungovat tieto tri kontrolky.zoskenujem display a dolozim ho

Upraveno od Wojnar
Poslední příspěvky se necitují!

EDIT:

tak tu je ta moja pristrojovka,dam novy obrazok vyznačim tie kontrolky

EDIT2:

tak tu je ta moja pristrojovka s označenymi kontrolkami

post-59742-0-75223200-1300386227_thumb.j

post-59742-0-28962000-1300386940_thumb.j

Upraveno od Wojnar

Že si máš po sobě, před odesláním, kontrolovat příspěvky, jsem Ti už jednou napsal!

Že se necitují poslední, je v pravidlech! Když se citují, tak tak aby to jako citace vypadalo!

V pravidlech je taky povinnost editovat stávající svůj příspěvek a nepsat dva a více svých příspěvku po sobě v krátké době!

A teď k věci.

Co je to za kontrolka ta vlevo v levém budíku, ta rozmazaná? Je to stejná co na mojem obrázku v pravém budíku první zleva?

Tak ta by rozhodně při zapnutí zapalování svítit měla.

Pokud máš ASR nebo ESP tak i ta druhá.

Kontrolka zapnutí pásů svítí po zapnutí zapalování a pokud není zapnutý pás tak zní i gong. To to, ale závisí podle výbavy auta.

Upraveno od Wojnar

• 2 roky později...
  • Autor

tak som na to prisiel - a zrejme to bude aj pripad wire - auto kupene od ruky. rozobral som budiky a tie ledky motora (a najnovsie som zistil, ze aj airbag) boli proste zozadu - zo zadnej strany pozadia prelepene ciernou izolackou, takze si kontrolka motora mohla svietit kolko chcela ;)

takze ponanucenie pre ostatnych s autom od ruky - ked svetielka nesvieta a diagnostika nic neukazuje, treab odlepit pasku ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.