Tomáš Vokoun Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 U O1 se mi za jízdy při nerovnostech pořád odemykají všechny 4 dveře (i když jsou odemčené). Jako bych ručně mačkal odemykací tlačítko ve dveřích řidiče. Příjemné to není a motorky ve dveřích z toho asi taky nemají radost. Je mi jasné, že bude někde problém s nechtěným kontaktem/zkratem/etc., ale poradíte, prosím, kterým směrem nejlépe začít hledat? Nerad bych zbytečně rozebral 1/4 auta, pokud existuje místo kde tahle závada většinou bývá - budu rád za navedení. Počítam ze VAG mi toho moc neřekne, když asi ŘJ komfortky prostě dostává regulérní signály k odemčení odněkud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Mně napadá, že když auto drncá, tak díky otřesům něco způsobuje simulaci nebo přímo spínání odemykacího tlačítka v madlu ve dveřích řidiče. Takže začal bych tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vokoun Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 (editace) Tak došlo na VAG. Problém je zjevně v 5. dveřích, kdy ŘJ komfortky dostává (skupina 008 položka Rear tailgate key switch), od senzoru zámku signál OPEN - na což reaguje odemčením všech dveří. Pri zadrncání na nerovnosti tam někdy naskočí "Not operational" a pak se dá auto prostřednictvím centrálu (tlačítkem, dálkou i klíčkem u řidiče) normálně zamknout. Klidně bych snímač odemykání vzadu odpojil (stejně jsem ho nikdy nepoužil), ale chyba bude někde po trase od 5. dveří k předku - OPEN tam skáče i když je ta 3pin svorkovnice odpojená. Editováno: 24. Březen 2011, autor: Tomáš Vokoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 tak vypinovat z konektoru komfortky, piny T23a/7 a T23a/13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.