Přejít na obsah

Centrál za jízdy neustále odmyká

Tomáš Vokoun

Doporučené příspěvky

U O1 se mi za jízdy při nerovnostech pořád odemykají všechny 4 dveře (i když jsou odemčené). Jako bych ručně mačkal odemykací tlačítko ve dveřích řidiče. Příjemné to není a motorky ve dveřích z toho asi taky nemají radost.

Je mi jasné, že bude někde problém s nechtěným kontaktem/zkratem/etc., ale poradíte, prosím, kterým směrem nejlépe začít hledat? Nerad bych zbytečně rozebral 1/4 auta, pokud existuje místo kde tahle závada většinou bývá - budu rád za navedení.

Počítam ze VAG mi toho moc neřekne, když asi ŘJ komfortky prostě dostává regulérní signály k odemčení odněkud.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak došlo na VAG.

Problém je zjevně v 5. dveřích, kdy ŘJ komfortky dostává (skupina 008 položka Rear tailgate key switch), od senzoru zámku signál OPEN - na což reaguje odemčením všech dveří.

Pri zadrncání na nerovnosti tam někdy naskočí "Not operational" a pak se dá auto prostřednictvím centrálu (tlačítkem, dálkou i klíčkem u řidiče) normálně zamknout.

Klidně bych snímač odemykání vzadu odpojil (stejně jsem ho nikdy nepoužil), ale chyba bude někde po trase od 5. dveří k předku - OPEN tam skáče i když je ta 3pin svorkovnice odpojená.

Editováno: , autor: Tomáš Vokoun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...