Únor 25, 200817 r tak to nevím, je objednaný z Auto Kelly, dneska jsem tam zkusil dát zpátky to starý čidlo a ručička byla zase jednou dole a jednou na hoře , ale u toho novýho se ani nehne , tak nevím že by to nový bylo v pr.... ? Tak polským šmejdem z Kelly jsem už zkušensot udělal taky. 1. na VAGu větev pro ř.j. neudávala správnou hodnotu. (auto v poloteplém stavu nešlo nastartovat). 2. větev pro budíky dávala hodnotu odpovídající nižší teplotě. Po výměně za originál vše OK. Kup si pořádný origo čidlo a pak teprve VAGem usuzuj na stav termostatu.
Únor 26, 200817 r tak pánové dneska vyřešeno, vyměnil jsem v Kelly čidlo , za čidlo od jiného výrobce ( 520,-) a vše funguje jak má díky za tipy
Únor 29, 200817 r Příště bych spíš volil jiný obchod, třeba skoda-dily.cz originál čidlo jsem tam pořídil za cca 150,-
Únor 29, 200817 r Pánové s AutoKelly to není již tak jednoznačné, dřív jsem se jim vyhýbal, většinou skutečně kšunt z Polska, ale v poslední době přišli na chuť kvalitě, a nabízí i slušnou nabídku přímo origo dílů Škoda. Po menším přemlouvání mi dali stálou slevu, naposled jsem tam bral origo stahovačku na koktu u spolujezdce (cena lepší než ve škoda servise). Sice to není žádný zázrak, ale alespoň další možnost.
Leden 13, 201015 r Zdravim, mam podobny problem, muzete mi prosim nekdo poradit kde to cidlo teploty najdu a kde ho muzu koupit??? Diky za odpoved...
Duben 7, 201114 r Zdravim,ak je tu pisane o probleme ktory mam,ospravedlnujem sa ,no potrebujem pomoc.Mam o1 1.9tdi-66kw,r.v 01-145000km.Za 5 mesiacov už 3 zelene čidlo teploty chlad.kapaliny.V servise vravia,že to je niekde chyba v aute,diagnostika nic nenasla,akurat rucicka na pristrojovke 90 a skutocna teplota 54°C.Tak mi dali nove cidlo a odporucili navstevu original skoda servisu.Auto je tam a tak prosim o radu,co by to mohlo byt.Spotreba sla hore tak o 2 litre a to je dost.Dik za kazdu radu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.