libero Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 a čo toto http://www.cc-autodily.cz/silentblok-dol-ramene?brand=SKODA&model=OCTAVIA ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriky Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 a neni ten co je v tehlici u kola jinak dekuju za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Zdar hoši! A čo poviete na toto - viď príloha??? Je to na 90.000km normálne??? (+ ohnuté rameno, vybité silentbloky, stabilizátor atď., hlavne pravá strana bola K.O. celkovo!) Samozrejme som vzadu nechal všetko vymeniť a pre istotu na oboch stranách, ale mne sa to na tie kilometre akosi nepozdáva, aj keď 75% km som najazdil v podstate v meste. OII FL 1,9TDi combi 12/2009 mod. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 utrhnuté spojovacie rameno je dosť bežnou závadou...ale tie ostatné závady na nabehaných 90tkm sa mi nepozdávajú ani náhodou..buď to bolo búrané,alebo stočené km...vidím,že aj tlmiče sú menené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 to je nová moda ? doposiaľ mali všetky 1,9PD bez ohľadu na rok výroby tak 150 ale najčastejšie 180 000km ... tie závady nie sú bežné a možno trošku nebudem súhlasiť ani s kolegom , lebo tieto nové prevedenia spojovacích ramien neodchádzajú , alebo teda nie po 90tkm ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 nemám už ani 17, ani 20r (žiaľ!), aby som s autom jazdil ako s traktorom (nebúrané a ani do žiadnej diery sa mi zatiaľ nepodarilo vpáliť - našťastie!), jazdím s ním od noval iba ja, pravidelné prehliadky a servis (olej, filtre - všetko mením po 15t, na 76.t. som menil pred.brzdy, na 87.t. zadné, aj keď by ešte pár km vydžali, zároveň som menil Z tlmiče + dorazy - tie boli úplne K.O. no a teraz toto!) 90.000km sa mi javí ako veľmi málo na to, aby odišiel zadok v takomto rozsahu! (viac menej poškodená bola hlavne pravá strana, no nechal som to vymeniť už komplet - nebudem to riešiť o mesiac či dva) Beriem - väčšinou jazdím mesto, kde je problém nájsť úsek bez diery, alebo prepadnutého kanálu, ale aj tak - 4,5 ročné auto sa rozpadne? (o.i. som nechal vymeniť aj predné tmiče - ľavý bol 50% a domnievali sme sa, že toto môže robiť problém pri GEO, tak sa vymenili obe, na zadnú nápravu sa prišlo následne!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 a možno trošku nebudem súhlasiť ani s kolegom , lebo tieto nové prevedenia spojovacích ramien neodchádzajú , alebo teda nie po 90tkm ... v pohode ...je pravda,že tie nové prevedenia neodchádzajú... som menil Z tlmiče + dorazy - tie boli úplne K.O. no a teraz toto!) dorazy pochopím...tlmiče boli vytečené,alebo na skúšobnej stolici??...ak áno máš protokol,auto chodí do autorizáku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Áno, s autom som doposiaľ chodil iba do autorizovaného servisu a aj túto opravu robili v autorizovanom, akurát brzd.doštičky a zadné tlmiče mi menil kámoš, ktorý sa mi staral doposiaľ o všetky autá, ktoré neboli kupované ako nové. Doplním: 1. auto nebolo búrané a ani do žiadnej diery či jamy som s ním neskočil (bežná mestká premávka, v lete CRO) 2. Z. tlmiče: vytečené neboli, len dorazy boli K.O. a tak som nechal vymeniť aj tlmiče, nech je opäť na čas pokoj (nie, na test som s nimi nebol, no po demontáži bolo evidentné, že majú niečo zasebou - rukou som ich stláčal bez problémov a bez väčšej námahy) 3. P. tlmiče: to už som bol na teste (popri GEO), ľavý 50%, pravý 62%, vymenené (Sachs) v rámci problémov s nastavením GEO, následne sa zistilo a riešila zadná náprava No a včera som si prevzal auto po kompletnej výmene zadnej nápravy. Rozdiel a jazdné vtlastnosti sú evidentné a citeľne iné!!! Až nechápem, že som ja sám nepostrehol, že auto mi ide akosi divne - plávajúco, hamba mi!!! Kolega so servisu to postrehol hneď po pár metroch jazdy - viac-menej ihneď mal podozrenie na zadnú nápravu, že zadok auta pri prejazde nerovnosti akosi odskakuje a nedrží stopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Tak jsem byl vyreklamovat tu geo a je v poradku. Dokonce i na zadni napravě. Jen pry mam lehce mensí záklon předniho kola ale v normě. ˇ4epy pry jsou taky ok. Ale nekontrolovalo se to pomoci mont paky jen brali za kolo a kontrolovali to. Tak už na to kašlu počkam až se to rozesere vic a zacne tam neco mlatit. Děkuju moc za odpovědi hlavne to libero1071 Auto mě také táhlo na pravou stranu,po geometrii lepší ale nic moc.Přehodil jsem kola z pravé strany na levou a táhlo to zase do leva.Tak je problém v gumách i když je na nich najeto asi 7 tis.Nemá někdo zkušenosti s výměnou nápravy u 2.0 TDI za nápravu z 1.9 TDI tam je náprava bez poruch.Tahle více prvková se mi moc nezamlouvá. Editováno: 11. Září 2014, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Tak dnes vymena ridici tyce stabilizatoru na zadku, vc. dorazu, na predni naprave vymeneny tycky stabilizatoru a pouzdro ramena, udelana geometrie a vozidlo "plave". V rychlosti cca 80km/h na 4. rychl. stupen slapnu na plyn a vozidlo tahle silne k prave strane!! Deje se to pri zrychlovani. Cim to muze byt zpusobeno? octavie z roku 2005, najeto 180tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.