Přejít na obsah

1.6 55kW - nejde nastarovat


reddy

Doporučené příspěvky

zdarec, nemužu za boh nastartovat motor. mám 1.6, 55kW, rv. 1999. motor normálně točí, ale nenaskočí. Pal. čerpadlo jede, pojistky OK. Co jsem začal bádat, tak z cívky do rozdělovače nejde jiskra. Takže cívka???? nebo něco jinýho. Auto mám před barákem, raději se chci zeptat, než aby to třeba byla nějaká blbost , já to dotáhl do servisu a tam na mě vyrejžovali.

PS: to samý se mě stalo den předtím, nešlo nastarovat, myslel jsem, že je to malým množstvím benzínu ,který byl v nádrži a vzhledem k tomu že parkuji do kopce. Spustil jsem auto na rovinku a v pohodě. O den později už s plnou nádrží ale nic, nepomohlo to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Takže asi takhle: Jel jsem na nákup do makra a všechno je v pořádku. Odjíždím z makra a tak mi bleskne nápad stavitt se podívat do bazaru a tak zastavim, vypnu motor, žádné známky nějaké závady. Obejdu bazar, naskočím do auta a hle auto nechytá! Auto jakoby naskočí, ale hned zdechne :disgust: , potom se mi ho podařilo nahodit, ale drželo to na cca 500ot/min a skakalo to jako svině! potom jsem teda zavolal kámoše, ten mě odvezl domů pro auto který to utáhne a jeli sme pro to! Nachvíli sme zkusili odpojit baterku a pak ji zapojili. Auto hned naskočilo , ale po přidání plynu zase zdechlo a mělo stejné oříznaky, jako kdyby naskočí na vteřinku a zdechne...Prosím všechny možné varianty.... chci se připravit na to co to může být....Dnes jde na počítač tak dám echo :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...