Publikováno Duben 19, 201114 r Zdravím všechny,mám na octavii pravé zrcátko menší,než levé....a říkal sem si,že místo výměni jen pravého bych vyměnil obě...protože bych přivítal blinkry v zrcátkách.Má někdo zkušenosti s těma v odkazu?jak vypadají?kolik cca vyjde lak do barvy?a co zapojení?jedná se o O1 rv 2001....díky http://aukro.cz/m3-zrcatka-vyhrivane-led-chrom-skoda-octavia-fabia-i1559329720.html
Duben 19, 201114 r No je to Tvoje auto... Za mě neee... Mám už asi averzi na podobné "tuning" doplňky. Tobě vadí, že máš pravé zrcátko menší a proto ses rozhodl dát si obě menší, chápu to tak správně? Podobné nadšení jsem měl kdysi na golfu 3 a musím ríct, že jsem v těch zrcátkách viděl prd. Jsou malá a ještě blbě do modra zbarvená. Je fajn, že jsou už připravená pro naše auto - na golfu jsem musel doupravovat jak zvenku, tak zevnitř (manual) a vypadalo to škareďě. Jako technicky to určitě půjde - montáž bude díky připravenosti snadná a napojení blinkrů nebude problém. Máš několik možností - buď svedeš kablík k blinkru v blatníku a nebo do interiéru, kde bys mohl napojit případně i parkovačky na tu modrou. Problém bych viděl v homologaci - hlavně v zahraničí a občas na stk. Závěrem - taky by se mi líbil blinkr v zrcátku, ale pokud se k nějaké té úpravě odhodlám určitě nebudu chtít zmenšovat komfort rozhledu na úkor vzhledu. Takže buď nějak hezky decentně dodělat ledky do stávajících (ve tvém případě asi pravý nový -stejně velký) a nebo to vzít opravdově a předělat zrcátka z OII. Snad jsem Ti nevzal vítr z plachet - je to jen názor
Duben 20, 201114 r Autor nene,jsem rád za názor...a as máš pravdu...neuvědomil jsem si,jak jsou ta zrcátka malá....a máš nějaké zkušenosti s instalací zrcátek z O2?pasují přesně?nebo jsou potřeba úpravy?díky
Prosinec 16, 201212 r Zdravím, už někdo řešil ty zrcátka z O2? Slyšel jsem že se rozeberou v kloubu a dáva se jen zrcátko z O2 a trojuhelník na dveřích se nechá O1 zkoušel to někdo bych to chtěl taky ale potřeboval bych poradit od někoho zkušeného.
Prosinec 23, 201212 r Také uvažuji a přestavbě zrcátek ... z O2 ... ale dočetl sem se za tam je rozdíl mezi venkovními trojuhelníky ... a toho se bojím jestli je pak nějaká šance aby to nevypadalo horzně a nezatíkalo do auta ... neví někdo jak to je ?
Prosinec 29, 201212 r Mám doma z OII už rok ,,, jdou tam dát . stačí poupravit zrcátka . pod trojuhelník se pak dá kus plastu co se veme z těch jedničkovejch.... někde sem viděl odkaz už na netu , bohužel administrátor nepovoluje nahrát odkaz takže google
Prosinec 29, 201212 r Taky sem si pořídil ty zrcátka s OII a na obautodily.cz se dají sehnat nástavce pod truhelníky co maj tyhle .. a s menší upravou tak jdou krásně Hned jak to bude dodělané a spasovné dodám foto ..
Prosinec 29, 201212 r Nezkoušel jste někdo rozdělat ty zrcátka v kloubu jestli by to nepasovalo popřípadě s malou upravou, dovařovat nějakej kus plastu pod trojuhelník se mi nějak nezdá, jak je to s ovládáním? Konektor si myslím pasovat nebude ve dvojkovém bude kabel na víc na blinkr a na osvit ale co kabely na štelování je jich stejnej počet popřípadě barvy? Můžeš hodit odkaz na ty nástavce pod trojuhelníky?
Prosinec 29, 201212 r Já mám tedy přímo zrcátka z OII a sedli tam perfektně a co se týče elektriky tak jsem pouze z původních zrcátek ustřihl konektro a napájel na nové zrcátka...když si rozberete obje zrcátka jak staré tak nové zapojení je pak už jednoduché stačí se podívat kam který drátek vede.... a pouze jsem dodělal konektor na dva dráty (blinkry) a bylo hotovo pár foto
Prosinec 30, 201212 r Taky sem si pořídil ty zrcátka s OII a na obautodily.cz se dají sehnat nástavce pod truhelníky co maj tyhle .. a s menší upravou tak jdou krásně Hned jak to bude dodělané a spasovné dodám foto .. Můžem mi pls zalat odkaz na trojúhelníky ? Nejdou použít z těch z OI ? Stejně mi ty zrcátka jsou k hovnu když tam dám OII .. Díkes Tohle jsou ty na OI http://www.obautodily.cz/eshop/tuning-exterier-interier/m3_zrcatka/adapter-skoda-octavia-id:1072.eshop Upraveno Prosinec 30, 201212 r od Pitbull88
Leden 3, 201312 r Konečně nějaká konkrétní odpověd, akorát ten trojuhelník nevim nevim připadá mi že směrem k oknu chybí cca 12-15mm to se mi moc nelíbí, taky bych se bál zatejkání do auta v tom karbonu to vypadá lépe není to tak vidět,konektor by nešel přepinovat? Muselo se pájet? Barevně na sebe pasujou nebo prostě vrchní je vrchní a spodní je spodní?
Leden 4, 201312 r tak muže se to přepinovat já jsem měl konektory u nových zrcátek ustřižené tak já neměl na výběr.. a co se týče barev nevím ted přesně zda to sedí, ale pokud montujete nebo demontujete zrcátka tak je rozděláváte. Je jen otázka minuty dvou podívat se na barvy kam která vede a napsat si to pak jen napíchat konektroy
Únor 22, 201312 r Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi zrcátky z tour verze a normální verze O1 facelift (obě dlouhá). Díky :-)
Únor 22, 201312 r povedal by som ze ziadny. aspon si nepamatam ze by na rodinnej Ambiente by bola nejaka zmena oproti mojej tourke... Upraveno Únor 22, 201312 r od patrikcevela
Únor 22, 201312 r Potkal jsem pár TOUR-ek co měly zpětné zrcátka mírně jiného tvaru (dvojkové to nebyly). Ale ne všechny TOUR-ky je mají. Nevím jaký je v tom klíč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.