martins77 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Mam 1.8 T a bol som to zmerat aky to ma vykon lebo sa mi to hned nezdalo...nameralo mi 86 koni ! a pri 3200otačok ked idem začne to sekat aj na grafe som to videl ze od 3000otačok to nejde dobre.Odpojil vahu vzduchu a nameral 125koni a že vaha vzduchu je zla...dali sme tam inu sice nie novu ale robi to to iste...Turbu neni nič ide pekne jeho pocut nerobi zatial nejake zavady. To auto som kupil nedavno ked som sa skontatkoval majitelom ze vahou to nebude ze ventilom ze mam si kupit novy lebo predtym tam bol blof ventil...aby koli tomu sa stratilo 70 koni ??....sme pozerali aj hadice neni su od oleja.. neviem čo mam ešte spravit ci kupit ten ventil original v škode. UVidime co povie diagnostika a ešte pojdem zmerat tlaky turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 (editace) Co ventil N75 a wastegate? Nebo řídící jednotka? Anebo nějaká díra v sání. Je toho dost, co zkontrolovat. Jsem si prošel něčím podobným a měl jsem upálenou v turbu škrtící klapku od wastegatu. Editováno: 20. Duben 2011, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Udělat diagnostiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martins77 Vloženo 20. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Sme skušali kolko tlači turbo davali sme budik 0,6 baru ale ručička kolisala hore dole...ked sme odpojili vahu vzduchu uz to nesekalo ale tlačilo menej na budiku... a prišli sme nato ze palivovy filter treba dat novy...zajtra kupim novy ak to nebudem tym tak na diagnostiku..uz sme skušali vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 mě to podle budíku tlačí 0,9 a někdy se ručička dostane až k 1 baru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Tak to mě budík ukazuje jen 0,5 baru.Že bych měl něco špatně?Budík stál docela dost peněz a určitě je kvalitní.Výkon se mi zdá být v pohodě.Na 3kvalt to do 150 jede parádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martins77 Vloženo 21. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Som bol na diagnostike všetko OK... tak som si obiednal novu vahu vzduchu ta nevypada dobre,,,, a pootom jedine palivovy filter.... to moze aj koli tomu sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Tak to mě budík ukazuje jen 0,5 baru.Že bych měl něco špatně?Budík stál docela dost peněz a určitě je kvalitní.Výkon se mi zdá být v pohodě.Na 3kvalt to do 150 jede parádně... kam si to napojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Jo, mě by taky zajímalo kam napojit ten budík abych mohl zjistit kolik tlačí turbo. Docela by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Rozříznul jsem tenkou hadičku co vede od spodku sání k blow off ventilu a mezi jsem dal téčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) já to mam na hadičce která je mezi turbem a klapkou, akorát to musim předělat do sání, aby mi to ukazovalo i podtlak Editováno: 24. Duben 2011, autor: Walda RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martins77 Vloženo 27. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Som vymenil aj vahu vzduchu a stale to neni ono...ešte vymenim palivovy filter a potom už faaakt neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Vyskytl se mi podobný problém. Při prudkém sešlápnutí neboli "kickdownu" mi auto chvíli akceleruje jak má, ale potom začne hodně cukat, skoro nezrychluje a pedál plynu mě hodně bouchá do nohy. Jakmile pustím plyn a hned zase přidám tak jede zase dobře. Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martins77 Vloženo 27. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 TO ti neviem povedat...ja mam tieš skrytu zavadu ! začne mi to tieš sekat niekedy a typujem ze koli tomu palivovemu filtru inak už neviem lebo už sme skoro všetko pozerali... A nema to vykon stale aky to ma mat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.