vasle Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Dobry den, posledni dobou se mi stava, ze pri jizde z niceho nic najednou samo zacne cvakat ( spinat) v prerusovaci smerovych ( varovnych) svetel. Po chvili toto prestane. Co se tyce vysledneho efektu, blinkry ani kontrolky na palubni desce se pri tom nerozsviti. Jinak pri sepnuti blinkru tyto pracuji korektne, stejne tak i pri sepnuti varvnych svetel je vse v poradku. Popisovany jev je opravdu nahodily. V servisu mi jiz teto spinac menili ( alespon dle jejich vyjadreni). Nesetkal jste se nekdo s timto, pripadne nedokazete mi poradit, jak toto odstanit? Dekuji. Citovat
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 pokud to neni opravdu ve spínači varovných světel(dost odcházejí) tak hledej nekde v el instalaci nekde tam dochází ke spínaní blikačů třeba páčka směrovek.....alarm a podobně a nebo je tam něco neodborně domontované......klasika Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Vzniká Ti přechodák v přepínači blinkrů,vyčistění je velice málo ůspěšné.nejlépe výměna. Citovat
rej Vloženo 4. Červenec 2006 Vloženo 4. Červenec 2006 Rek bych stopro v prepinaci sm.svetel.Mel jsem uplne to samy ve sluzebni Okte a bylo to tak. Citovat
Host Guest_Jirka Vloženo 19. Červenec 2006 Vloženo 19. Červenec 2006 Měl jsem tu samou závadu a bylo to v přepípači.Servis mi dal repasovaný za 800 a od té doby klid. Citovat
Verstappen Vloženo 24. Červenec 2006 Vloženo 24. Červenec 2006 jo, to mi ještě tak před rokem taky dělalo, nedalo se to nijak zastavit a někdy to vydrželo dělat docela dlouho a to je dost nepříjemný, tak jsem do toho trojuhelníčku párkrát majznul pěstí a přestalo, pak když začal znovu, tak jsem ho varoval, že jestli nepřestane, tak se do něj podivám a možná to nepřežije, a asi si to rozmyslel a už dlouho jsem ten hnusnej zvuk neslyšel Ale zřejmě to nebude ideální řešení problému Citovat
malasorte Vloženo 25. Červenec 2006 Vloženo 25. Červenec 2006 Koukam ze mam ten samy problem, musi se demontovat cely volant aby se ta packa dala vymenit ? 1 Citovat
vasle Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Vloženo 26. Červenec 2006 Dekuji vsem za cenne rady. Nakonec jsem nechal vymenit prepinac smerovych svetel ( leva packa pod volantem) a uz je po problemu huraa:-). Vzhledem k tomu, ze je potreba sundat volant, nerad se do toho motam, tak jsem to nechal vymenit v servisu. Oprava trvala cca 1/2 hodiny. Jeste jednou diky. V. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.