mira Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakarte Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 To je ta 1.4ka s turbem i kompresorem?? A vykonem asi120 kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Myslím,že ano má něco okolo 125Kw ale nevím to jistě..prodává se v GOLFu V s označením GT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 jasně...kompresor a turbo...125kw....zrovna jsem na to četl nějakej článek a docela redaktor co stím jezdil to chválil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 ja uz na neho setrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pgp Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Tady je, brouček! http://www.volkswagen.cz/page.php?chapter=...inky-1-2&id=202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Ja s tim jel a je to bomba pratele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Akurat som ho obdivoval na autosalone v BA.Len ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Já jsem již rozhodnutý. Jakmile to dají do Fabči kombi ta stávající jde ze skály a vyberu všechny domácí finance, snad i vnoučkům vyprázním prasátka..... A bral bych i tu slabší variantu, chip by to napravil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 to musí být pecka , ty hodnoty motoru jsou famozní, už se těším na debatu Martinoslav viz Pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 to musí být pecka , ty hodnoty motoru jsou famozní, už se těším na debatu Martinoslav viz Pava Proč třeba budou mít na tento motor stejný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Pava to zase zazdi Klikovka to urcite neunese, motor se dozije tydne maximalne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Pava to zase zazdi Klikovka to urcite neunese, motor se dozije tydne maximalne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host rosta Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 tento motor se udajne objevi v nove FRS. cas ukaze, jak to bude spolehlive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Ja s tim jel a je to bomba pratele Lepší, než MPi? Ty mě překvapuješ... Klikovka to unese bez problému, motor je na tento výkon konstrukčně připraven a výrobcem je VW , ale na druhou stranu není osvědčený a léty provozu vychytaný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 No vidis, uz jsem myslel, ze si na tom neco nenajdes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Ani jsem nic nehledal, osvědčený,vychytaný a léty prověřený je jen jeden motor. Napovím, že už ho bohužel nemá škodovka v nabídce Dobrý článek i s technickým popisem motoru1.4 TSI je v novém SM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 A ma snad nekdo neco proti tomu?? Ja vim, ze jsi mel namysli 2.0 MPi, ten totiz jezdi 280 a jezdi temer zadarmo, zrychleni ma jako formule a taha od volnobehu az do 18ti tisic otacek, to ti ostatne vsechno potvrdi nejmenovany rubinovy clen tohoto fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jo, Briliant, tu jeho Fabii by měla odkoupit škodovka a umístit do muzea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Ten motor musí být super...četl jsem to asi už před 2 měsíci...myslím že to bylo už tenkrát ve SM... Snad bude příležitost se v tom svézt... Asi vyměníme 3 hrnky za 4 turbokompresor hrnky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Od února je v prodeji nová verze Golfu pod označením GT s motorem 1,4 TSI. Motor má výkon 125 kW v 6 000 ot. a točivý moment 240 Nm od 1 750 do 4 500 ot., spotřebu 9,8/6,1/7,4 l na sto km. Na stovku se GT dostane za 7,9 s a rozjede se až na 220 km/h. Golf je v této výbavě doplněn optickým kitem, 17" liťáky, sníženým podvozkem a ve výbavě najdete téměř vše od šesti airbagů, klimatizace, rádia s CD přehrávačem až po ESP. Vůz se nabízí pouze s šestistupňovou manuální převodovkou a stojí 719 100 Kč; model GTI s motorem 2,0 TFSI 147 kW stojí 769 300 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jooo,tam jsem o tom četl...v SM...ale nevím nevím jestli to šoupnou do fabie...ale Šlumf..teda Šmoulík by to tam narval určiťě kdyby nechtěli oni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jo ten příspěvek nad tímhle je ode mě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Hehe njn ale to by se smoulikovi mohlo povest ale to by to musel sehnat i s prevodovkou uz takhle to 1.8T by chtelo jinou co tam ma, nicmene jako z toho motoru dostane uplne srovnatelnej vykon co ma TFSI 2.0 v serii a kdyz by se chtel hodne snazit tak by ujel i chipovany TFSI. Takze si myslim, ze to asi moc velky lakadlo nebude jit do dalsi prestavby nehlede nato ze ta prestavba by vysla na pul melounu min. protoze bourany to urco nesezene . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Podla mna to bude dobry motor, len ta cena! A este sa mi paci, ako sa meni spotreba. Najsor v reklame som si precital u Golfu GT 7,2 ale na webe je uz pre istotu 7,4. U Fabie to je dobra volba (ak raz bude), ale u Golfu by som nevahal a bral radsej 2,0 TFSI. Ked sa odrata rozdiel vo vybave, tak za motor sa priplaca mozno len 25 tisic a to nestoji za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.