Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nedávno jsem přehlídnul spomalovací retardér a od tý doby se mi auto třese na volnoběh,ale zajímavýje že když stojim v kopci tak to neděla...... :unsure:

Asi vypadl něaký silentblok.

Spíš by mě zajímala tvoje rychlost když si to "přehlídnul. :unsure: Neboj, body ti za rychlost nepřičtu :smich:

Stejny problem zhruba v 70 km / h jsem prehlidl takovy prechod zvyseny pro chodće protoze mi do oci svitilo slunicko a ja sem mzoural...auto provedlio elegantni skok, nejaky praskavy zvuk se ozval ze zadni casti...a od te doby se chveje ale neresim to.... -_-

taky jsem mel jeden takovy efektni Jump......presne jak pises, zvyseny prechod pro chodce a cumel jsem po radiu, skocil jsem ho cca v 60. a pekna "mrda" to byla......ale bylo s predeslou fabii, tak nevim jestli to melo nejakou dohru....kratce potom ji nejaka svine ukradla....... :angry:

taky jsem mel jeden takovy efektni Jump......presne jak pises, zvyseny prechod pro chodce a cumel jsem po radiu, skocil jsem ho cca v 60. a pekna "mrda" to byla......ale bylo s predeslou fabii, tak nevim jestli to melo nejakou dohru....kratce potom ji nejaka svine ukradla....... :angry:

Od te doby vim ze mam pevne auto co neco vydrzi .-)))) -_-

• Autor

Právě že nevypad sou tam oba,ale malíčkem ten motor rozhejbu.

Právě že nevypad sou tam oba,ale malíčkem ten motor rozhejbu.

Tak jestli se nevytrh nekde uvnitr ten silentblok. Urcite bych s tim nejezdil a minimalne bych to nechal prohlidnout.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.