Publikováno Červenec 6, 200619 r Nedávno jsem přehlídnul spomalovací retardér a od tý doby se mi auto třese na volnoběh,ale zajímavýje že když stojim v kopci tak to neděla......
Červenec 6, 200619 r Spíš by mě zajímala tvoje rychlost když si to "přehlídnul. Neboj, body ti za rychlost nepřičtu
Červenec 6, 200619 r Stejny problem zhruba v 70 km / h jsem prehlidl takovy prechod zvyseny pro chodće protoze mi do oci svitilo slunicko a ja sem mzoural...auto provedlio elegantni skok, nejaky praskavy zvuk se ozval ze zadni casti...a od te doby se chveje ale neresim to....
Červenec 6, 200619 r taky jsem mel jeden takovy efektni Jump......presne jak pises, zvyseny prechod pro chodce a cumel jsem po radiu, skocil jsem ho cca v 60. a pekna "mrda" to byla......ale bylo s predeslou fabii, tak nevim jestli to melo nejakou dohru....kratce potom ji nejaka svine ukradla.......
Červenec 7, 200619 r taky jsem mel jeden takovy efektni Jump......presne jak pises, zvyseny prechod pro chodce a cumel jsem po radiu, skocil jsem ho cca v 60. a pekna "mrda" to byla......ale bylo s predeslou fabii, tak nevim jestli to melo nejakou dohru....kratce potom ji nejaka svine ukradla....... Od te doby vim ze mam pevne auto co neco vydrzi .-))))
Červenec 7, 200619 r Autor Asi vypadl něaký silentblok. Právě že nevypad sou tam oba,ale malíčkem ten motor rozhejbu.
Červenec 7, 200619 r Asi vypadl něaký silentblok. Právě že nevypad sou tam oba,ale malíčkem ten motor rozhejbu. Tak jestli se nevytrh nekde uvnitr ten silentblok. Urcite bych s tim nejezdil a minimalne bych to nechal prohlidnout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.