MBDusan Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Ceník OI: IMG_5639.JPG Ale jozzi psal o FII, ne o Octávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 juraj07 chtěl na OI.Na FII klidně něco najdu i předFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) môj milý Rypík Hlavným konkurentom FIII nebude Rapid ee tam si sa zmýlil,... nemúsíš mať stále pravdu je to celkom inak: doteraz ľudia vyberali medzi FII kombajn a Room ale Room bol drahší a možno nepotrbovali vzadu toľko miesta tak vzali kombajna,lenže Teraz je všetko inak FIII bude určite sprv drahá jak hovedo a kombajn ešte viac! tak ľudia zoberú miesto FIII COMBI Rooma, ee ako vidíš Rooma žiadny rapid Roomster bude naplieskaný výbavou výkonným motorom a oveľa priestranejším interierom tak zoberu Rooma pretože Room skoro v plnke bude stáť tolko ako FIII Combi Active , a viac priestoru vzadu a variabilita oproti Rap,FIII sa vždy zíde a už prestante porovnávať FIII z Rapidom sú tu aj iné autá! nemajte na očiach okuliare Rapid z originálneho príslušnestva Dokážeš psát jako člověk a nepoužívat infantilní emotikony a jinotaje ? vypadá to trošku trapně, promiň, ale pak nemám pocit že se bavím s dospělým člověkem Co kdo jaký auto si vybere, je čistá spekulace a nikdo to neví ( nevím, kde jsi statisticky vzal, že doteď si lidi vybírali mezi F2 a Roomsterem... ) btw nechci ti brát iluze, ale já osobně neznám moc lidí co se jim líbí Roomster a koupili by si ho. Hodně lidem se líbí Spaceback ( jestli ti to pomůže, mě se třeba Spaceback nelíbí ale zase Roomster jo ) Ale cenově a modelem nebude pro Fabii 3 konkurence Roomster, ale Rapid Spaceback. Můžeš nesouhlasit, můžeš udělat smajlíků kolik chceš, ale to je tak všechno co s tím můžeš udělat, protože to je můj názor, nejsou to fakta, není to nic a docela mě fascinuje že mi hodláš můj názor vyvracet pouhým názorem a né faktama Editováno: 1. Říjen 2014, autor: Rypicong 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Ze vas to bavi se par hodin/dni pred cenikem hadat kolik to bude stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Stejně si to koupí tak 1 z nás 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 najmä Dačka že? Tak za tu cenu co mám Stepíka jsem mohl mít i fábuli a ještě by mi zbylo,u mně hrali proirity a to zvýšený podvozek,nerad bych bachorem auta odíral cesty.papalaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 nemyslím, že to bude tak velký rozdíl v ceně servisu, aby to v součtu dalo víc ba i stejně za pořízení auta od Škody doporučuju podrobnější průzkum 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 pozerám aj vy? práve ukazujú tú novú Audi TT som zvedavy kedy bude Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 pozerám aj vy? práve ukazujú tú novú Audi TT som zvedavy kedy bude Fabia Já se dívám mně zajimají spíš ty nové crossovery,je to teď trendy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) jj Seat Leon Xperience krasavec pod do chatu pokecame o vystave Editováno: 1. Říjen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 IDE FABIA!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 ten nový passat sa podaril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Není nějaká malá,kombinace zelená+bíla mi nějak nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 a je konec... aj zajtra je live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 ta zelena je vazne pekna, len strechu by som asi vymenil za ciernu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) tie biele stlpiky su grrrccc, nech je len strecha biela .. Editováno: 1. Říjen 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Rallye look je trendy mezi mladými :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 No akoze nic moc. Kombi je kombi. Asi si pojdem pozriet niekde na salon ked bude skladom. Kratka ma neberie, urcite nie v tej zeleno-bielej -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Rallye look bez motoru... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 rally look ? ako ze levny tuzink ? fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-zname-ceny-s-vyhodnym-paketem-active-plus-od-239-900-kc-83355 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 novy cenik v PDF Skoda_Fabia_III_2015_nova_cenik_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Mno musím říct že ty ceny jsou celkem zajímavé... 1,2 TSI v top výbavě ještě s nějakým tím paketem, koulí, a příplatkovou barvou mi vychází okolo 350 000Kč. A to je podle mě hodně slušný. (moje F I z r. 2000 stála tehdy 320 000Kč - základní motor + ambiente výbava). Až to tak za rok dva vychytají a přijdou nějaké akční nabídky... Ten model půjde jak teplé housky v pekárně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Není to tak strašný jen škoda, že Active nemá aspoň něco navíc v podstatě hodně dobře vybavená Fabie se dá koupit s 81 kW za nějakých cca 330 000 kč (Ambition + všechny pakety + sportovní sedačky + sportovní podvozek) Z toho mi vychází, že akce Fresh (nebo něco podobného) bude potom za cca 280 000 kč s hodně slušnou výbavou. Celkem mě mrzí, že v dnešní době nemá Ambition klimatizace v základu Editováno: 2. Říjen 2014, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.