Prosinec 6, 201410 r Vždyť i v zimně nemusí auto mít zimní pneu. Záleží na stavu vozovky. A při nejhorším snad není problém si ty zimáky koupit jinde a nasadit si je tam sám, né?? Si i myslím, že tam kde koupíš auto, tak by bylo seriózní, kdyby ti za odměnu přezuli gumy zdarma.
Prosinec 6, 201410 r Všechny fabriky je dodávají na letních, nevytvářej konspirační teorie. Tak to rozhodne neni pravda, otec dostal novou Toyotu v zime na zimnich. Nekteri davaji obcas oboji, jsou i takovi kde si jde vybrat. Jsou to ale vyjimky. Zaroven ale nebylo mym zamerem vyvolavat nejake teorie nebo tento fakt kritizovat. Proste jsem jen sdelil fakt, ze u Skodovky je to takto. Podle me je uplne jedno na jakych kolech to dodaji. Stejne si clovek musi ty druhe koupit a je zcela lhostejne ktere to jsou a zda to jako v pripade Skodovky koupene v zime udela hned nebo za pul roku. Upraveno Prosinec 6, 201410 r od mike_k
Prosinec 6, 201410 r Já bych uvítal, kdyby měl zákazník možnost si zvolit letní/zimní. Je možné nakonfigurovat kdejakou blbost a zrovna docela důležitou věc jako pneu ne? Třeba zrovna já jsem si přes bazar sehnal letní 16ky a kdyby mi byli schopni dodat auto se zimními 15kami, nevznikl by mi problém s prodejem origo letních a nákupem zimních.
Prosinec 6, 201410 r Ked som pred rokon v zime kupoval F2, tak mi predajca pribalil aj zimne komplety samozrejne kym mi auto chystali, tak mi namiesto letnych nahodili zimne. Ale je to asi dost individualne. Kolega v zine konfiguroval O3, ale bola hotova az v marci (3-ti mesiac) a uz zimaky nedostal -- Z mobilu
Prosinec 6, 201410 r mě přijde, že moc přemýšlíte Proč by mělo jít nakonfigurovat zimní/letní kola ? Zimáky ať už obuté na jiných diskách nebo pouze pneu který by ti pak přehodil, ti každý prodejce obstará, nevidím jediný důvod proč bych to měl objednávat u automobilky když to můžu u prodejce, vždyť je to jedno u koho to dostanu. A nebo si je jednoduše koupím sám a oni mi je také přehodí - připraví. Hlavně, třeba model/výbava kde je primárně elektron, nevím kolik lidí by se dobrovolně rozhodlo, že zrovna zimáky chtějí mít na elektronech... ať už kvůli řetězům, přehazování gum, rozměru apod.
Prosinec 6, 201410 r Nevím čemu se někdo diví. Když se kupuje dneska nové auto, tak tam běžně nejsou koberce, žádná povinná výbava. To už je pak na každém, co a jaký koberec (gumový, nebo textilní) si do vozu dá, nebo použije svojí starou povinnou výbavu. Jak si půjdu vyzvednout nové vozidlo, tak tam normálně nakráčím s batohem, kde budu mít lékárničku, trojúhelník, tažné lano, náhradní žárovky. Koberečky mám již zahrnuté v příplatkové verzi, ale kdyby tam nebyly, tak klidně příjdu i s něma. Zbytečně si nechat zvedat cenu vozidla, když mi tam dají gumové koberečky, které tam nechci. S touhle logikou by sis mohl přivézt taky vlastní kola a volant, jistě bys obojí dokázal sehnat levněji...Při obchodu za 300+ tisíc už by měla být i nějaká kultura prodeje a ne abych tam tahal baťoh nebo káru s povinnou výbavou. Koberce do auta patří a měly by tam být už z výroby. Jenže když je to zákazníkům jedno a ještě si pomlaskávají, že ušetřili, výrobci a prodejci by byli hloupí, kdyby toho nevyužívali.
Prosinec 6, 201410 r Rypicong - je to naopak, ty přemýšlíš málo :-) Proč by nemělo být možné konfigurovat zimní/letní? Když si to zákazník bude přát? Náš zákazník, náš pán, ne? A lidí, kteří chtějí mít i zimní na hliníkových ráfcích je dost, třeba zrovna já.
Prosinec 7, 201410 r tohle radio bude tak v 80% Fabii, takze uplne zbytecne resit to asi neni. To cislo je uplne mimo.
Prosinec 7, 201410 r Nejak tak , osobne si rad priplatim za bolero , alespon vim ze mam uz neco lepsiho a hlavne teh par tisic me uz nezabije a v kocove sume se to strati
Prosinec 7, 201410 r Vypada to opravdu dobre, mozna by to vyhralo i nejakou designovou soutez (bez ironie). Ale krome tohu uz pouze soutez o nejmensi displej roku a o co nejmensi prakticnost. Jak na tom nekdo bude treba listovat adresarema plnyma MP3ek to si nedovedu predstavit. To je pravda, to bude zlo, ale osobně si tam vložím CD/USB/SD a nechám to hrát, nikdy jsem snad na svém rádiu nevyužil možnost listování složkama
Prosinec 7, 201410 r LiborTDI - pokud se nepletu, tak CD tak určitě nevložíš... Já zase nezjistil razantní rozdíl mezi Swingem a Bolerem.
Prosinec 7, 201410 r Omlouvám se za mylné domněnky ohledně zimních kol... Rozdílů mezi swingem a bolerem je pár: 1. K boleru automaticky dostaneš sound systém (6x repro), k swingu si je musíš doplatit, stejně jako Bluetooth 2. Bolero má proti swingu kapacitní dotykovou vrstvu (o dost lepší dotyk) 3. Bolero má větší a lepší displej 4. MirrorLink Asi by se toho našlo víc, ale teď mě víc nenapadá Upraveno Prosinec 7, 201410 r od Aleš Veigend
Prosinec 7, 201410 r 6x repro jsem dostal k balíčku Style plus a zbytek funkcí je podel mě zbytečný. Ale to je můj subjektivní názor, chápu, že někdo potřebuje mít Mirror link, větší displej a kdoví co by. Chápal bych, kdyby byl schopný třeba přehrávat i video, ale je to podle mě jen o trochu víc nazdobenější, než Swing.
Prosinec 7, 201410 r Tak ja jsem zvykly mit jemne rozliseni , hrube zrno si tedka uzivam na rcd510 ... Ono treba clovek nepotrebuje k zivotu ML a SG ale proc to nemit kdyz to jde to je jak bys resil barvu , naco brat metlu kdyz muze byt klasika
Prosinec 7, 201410 r Umí vlastně ještě přehrávat fotky.. Toho lepšího displeje a dotyku si všimneš hned, protože uz si zvyklý na určitý standart, a jestli máš nějaký novější smartphone, tak tuplem. Když sem viděl swing, tak sem se nemohl ubránit pocitu, že je displej až rozmazaný vlivem nízkého rozlišení. Dotyk zrovna tak. Technologie použitá u swingu je stejná jako u prvních dotykových telefonů a navigací (více si dohledej pod pojmem kapacitní vs rezistivní displej). Když sem koukal do konfiguratoru, tak sem si taky říkal, že bolero nemá cenu, ale když sem tam hodil bluetooth a 6x repro, tak cenový rozdíl byl už minimální...
Prosinec 7, 201410 r tak jasný, Bolero je o stupeň lepší. A jak říkám, nejhorší je, když jsou minimální finanční rozdíly, to se pak přihazuje a přihazuje Každý si to svoje nej obhájí podle sebe.
Prosinec 7, 201410 r Nejak tak , mam dojem ze Ti do toho kecala pritelkyne ni ? Ja kecal manzelce vsak obcas budu jezdit i ja
Prosinec 7, 201410 r Kdepak, žena pouze řekla, jaká barva se jí líbí. Ona dobře ví, že jsou věci do kterých mi sice může zkusit mluvit, ale výsledek bude záviset stejně na mě. A musím přiznat, že mě i překvapilo to, že pozitivně zhodnotila to, že když jsem šel dodatečně přiobjednat multifunkčí volant za 4000Kč a nakonec se vrátil s objednaným balíčkem Style plus za 10tisíc.
Prosinec 7, 201410 r Tak me bylo receno ze to ma byt kombik a zelena zbytek na me ale furt tvrdi ze si vybira ona
Prosinec 7, 201410 r tak to mi žena řekla, že se jí líbí zelená, na to já řekl, že 10900 za barvu nedám. Já byl přikloněný na červenou s příplatkem 3500, pak jsem začal uvažovat o bílé. žena mi tedy řekla, že když né zelená, tak se jí líbí základní modrá Pacifik. Já začal pracovat i s touto možností a v podstatě jsem sí jí také sám oblíbil. Popravdě je u F3 tolik pro mě barevných možností, že jsem vážně něvěděl která se mi líbí víc.
Prosinec 7, 201410 r Jen doplním podle mě docela podstatnou vlastnost Bolera, že umí formát flac. Tím je oproti Swingu mimo displeje sakra dál i po hudební stránce. Má sice malý nominální výkon a ani nemluvě o koncovém prvku zvuku-standardních repro, ale jako zvukový zdroj je to bez pochyby skvělý základ pro potencionální upgrade.
Prosinec 7, 201410 r tak to mi žena řekla, že se jí líbí zelená, na to já řekl, že 10900 za barvu nedám. Já byl přikloněný na červenou s příplatkem 3500, pak jsem začal uvažovat o bílé. žena mi tedy řekla, že když né zelená, tak se jí líbí základní modrá Pacifik. Já začal pracovat i s touto možností a v podstatě jsem sí jí také sám oblíbil. Popravdě je u F3 tolik pro mě barevných možností, že jsem vážně něvěděl která se mi líbí víc. Nejen Fabie už má výhodu, že hnusná není v podstatě žádná barva.
Prosinec 7, 201410 r LiborTDI - pokud se nepletu, tak CD tak určitě nevložíš... Já zase nezjistil razantní rozdíl mezi Swingem a Bolerem. To je pravda, vím o tom že CD mechaniky nefrčí Myslel jsem to obecně na klasická rádia, ne na tohle konktrétní.
Prosinec 7, 201410 r KubinoPv - jen nevím, proč nikde nejsou vidět F3 v základní barvě Pacifik...nevíš?? LiborTDI - a to zase já, i když jsem vyznavač USB flash disků, bych ten CD přehrávač uvítal..
Prosinec 7, 201410 r Rypicong - je to naopak, ty přemýšlíš málo :-) Proč by nemělo být možné konfigurovat zimní/letní? Když si to zákazník bude přát? Náš zákazník, náš pán, ne? A lidí, kteří chtějí mít i zimní na hliníkových ráfcích je dost, třeba zrovna já. já je mám také na hliníkových ale mám dvě sady hliníků úplně stejných A k tomu přemýšlení... O čem to proboha mluvíš ? Pochopil jsi vůbec o čem mluvím ? Jaký je rozdíl v tom, že si to objednáš u prodejce nebo u automobilky ? Pro automobilku by to byla jenom další práce navíc a úplně zbytečná, když jí plnohodnotně udělá prodejce. Už jenom to, co se zimníma pneu který ten rok neprodá... A hlavně, lidé zimní daleko víc řeší ( značka apod. ) Letní je jim víc šumák... Značky co by musela nabízet by bylo hodně. Prostě by si zbytečně komplikovala život... Drtivá většina aut se stejně prodá v měsících, kdy zimní nejsou potřeba...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.