tom01 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 I kdyby to SUV mělo kufr odpovídající FIII combi, tak vidím řadu dalších nevýhod - počínaje vyšší spotřebou, aerodynamickým adporem apod. a horším výhledem přes vysoké boky v blízkosti auta (prostě tam už vnutí všechna ta čidla a parkovací kamery...) byl o tom vloni celkem dobrý článek o M. Freie kde srovnával kombíky a SUV a verdikt byl jasný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Zase proti tomu lepsi deformacni zony. Vyssi posez posadky, o neco vic mista uvnitr. Vhodnejsi podvozek pro rozbite okresky... Zeptejte se maminy s deckama, jestli radsi robustnejsi suv nebo lehkeho kombika. Odpoved bude, myslim, jasna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Bude to menší jak Yeti takže se nebojím nějakých přehnaných rozměrů co píše tom01. Prostě malinko nafouklá Fabia s černýma plastama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devilek22 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 před 44 minutami, MilanHos napsal: Bude to menší jak Yeti takže se nebojím nějakých přehnaných rozměrů co píše tom01. Prostě malinko nafouklá Fabia s černýma plastama ...a o aspon 100 litru draz :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 To asi nee, každopádně je to ještě daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Větší uvnitř? Seděl jsi někdy v SUV ve stejné velikosti jako kombík? Vždy je to nepraktické nafouknuté něco, zkrátka jen móda.. Asi jako předokolka se vzhledem 4x4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 O interiéru se tady zatím až na kufr myslím nepsalo, tam asi nikdo nečeká větší rozměry než bude mít klasická F4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Tak včera o záměru dál v budoucnu zaříznout verzi combi u Fabií psali i ve Světě motorů. Důvodem prý je "dlouhodobě klesající zájem o malá combi". Jasně jedna věc je asi trochu specifkum trhu v ČR (který je pro Škodu již jen zlomeček celkového odbytu), ale i v evropském měřítku se modelu Fabia velmi daří: http://www.auto.cz/nejprodavanejsi-auta-v-evrope-mezi-nejlepsimi-i-dve-skodovky-102615 Nepíše se tedy zde o podílu kombíků, ale z cest v zahraničí si troufám tvrdit, že varinta kombi dominuje... Jak by se asi tak prodávali octavie bez verze kombi, s tvrzením, že nejsou třeba - kdo chce větší auto, ať jde do modelu Kodiaq... U Fabií to vidím jako úplně stajný nesmysl. O úspěchu malého SUV od Škody nepochybuji (taková je holt móda a ta je pomíjivá), ale přece kvůli tomu, že to někde v Číně půjde jak hosusky na krámě, to přece nebudou cpát i nám v Evropě jako jedinou možnost ... Říkám jednoznačně NE - jsem z Č. Budějovic a tam to říkáme rádi i v jiných souvislostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Njn trh hýbe světem, třeba i tím mikro světem zvaným Czechia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc98 Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Proč nefachaj konfiguratory na Fabii a Rapid ? Hledal jsem na foru jestli to tu neprobíráte a nikde jsem nic nenašel. Mě to prostě hodí místo na konf. jen na seznam aut, kde fabka není. Něco mi asi uniklo.... :-o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Asi aktualizácia na nový modelový rok: http://forum.skodahome.cz/topic/138159-mr2018/?do=findComment&comment=2230993 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Tyto modely se ruší není o ně takový zájem a lezou do zelí Octavii a Kokodáku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Takže když jsem kupoval fabii kombi ve verzi style + příplatky protože na octavii ve stejné výbavě jsem neměl peníze tak příště (pokud budu chtít zase fabii) si budu muset koupit octavii v základu která je i tak ještě dražší než byla fabia jen proto že fabia nebude kombi (kufr potřebuji, prostor uvnitř mi ve fabii stačí) . Paráda, to mám fakt radost ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Ja bych si pockal na to, jaka bude skutecna nabidka az to bude aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Zatím jsou to jen spekulace, taky bych to teď neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Čtu si v novinkách tady na webu, že: "Její současná generace není na trhu ani třetím rokem, a už se horečně pracuje na jejím nástupci." a dále "Čtvrtá generace Fabie by měla přijít za dva roky ..." Tzn. že by F III měla tak krátký životní cyklus a již v roce 2019-2020 dorazí F IV komplet postavená na platformě MQB?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Taky mě to přišlo divný co to tu píšou, myslím že je to hovadina a IV bude 2020> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 ak zarezu kombik ... ocakaval by som nahradu v podobe suv s predlzenym kufrom .... vo velkosti kombiku (v zasade ako kodiaq kt je akokeby predlzeny tiguan) ale nie suv s 300 litrovym batozkom na to by stacil daky scout packet na kratku fabku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 V 4/4/2017 na 22:43, kkaktus_Baxton napsal: Takže když jsem kupoval fabii kombi ve verzi style + příplatky protože na octavii ve stejné výbavě jsem neměl peníze tak příště (pokud budu chtít zase fabii) si budu muset koupit octavii v základu která je i tak ještě dražší než byla fabia jen proto že fabia nebude kombi (kufr potřebuji, prostor uvnitř mi ve fabii stačí) . Paráda, to mám fakt radost ... Až příště budeš vybírat auto a Škoda nebude mít to, co bys rád, tak půjdeš ke konkurenci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 To je jasný, neberu to jako tragédii Ale zrovna když jsem vybíral před těma dvěma roky auto tak moje požadavky splňovala zrovna akorát ta fabia jinak bych si musel docela připlatit. Kdo ví jaká bude příště situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Konfigurátor na model Fabia i Rapid prochází aktualizací. Důvodem jsou úpravy nabídky spojené s novým modelovým rokem 2018, který přináší nové motorizace a obsahy výbav. Konfigurátor by měl být opět k dispozici ke konci následujícího týdne. Vozy je možné objednat u našich autorizovaných prodejců nezávisle na funkčnosti konfigurátoru. Zde je odkaz na výběr autorizovaných partnerů www.skoda-auto.cz/mini-apps/autorizovani-partneri-skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Konfigurátor bude fungovat od 17KT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Těm to trvá jakoby se jednalo o nový model.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Ale aspoň už je vonku český cenník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 http://auto.idnes.cz/skoda-fabia-rapid-diesel-1-6-tdi-d2k-/automoto.aspx?c=A170513_004500_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.