Rypicong Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 tak ještě jednou, těch aut o kterých se dá psát je mraky a co si budeme povídat, budou psát hlavně o tom, co lidi zajímá, je to i vidět na různých video testech, vždy se Škodou mají několika násobně větší sledovanost, tak proč dělat podrobný test o nějakém Riu ( nic proti, je to fajn auto ). S naším trhem ( co se týče tisku ) je to bídný a tak náklady musí být co nejmenší... Takhle podrobný článek vyjde určitě dráž než klasický a zabere více místa. U Fabie se to zaplatí a lidi si to kvůli ní koupí - i když ani o ní nepřemýšlejí. Bejt na titulní straně třeba Dacia, kolik lidí si to kvůli ní koupí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 u nás nebo v Rumunsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Škoda je nejprodávanější v ČR, takže v časopise musí být, je to jistota, že si ho někdo koupí, to souhlasím... Možná je to chyba i konkurence, že neudělá podrobné porovnání svého auta s Fabi... Vůbec, kdyby kamarád nekoupil Rio, tak ani nevím, že existuje v tak dobré ceně, nabízí slušný motor v základu a ještě je o 6cm širší, o 10 cm má větší rozvor než Fabi III.... Korunou je 7 letá záruka nebo 150000km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 A taky to pusobi. Ja vzal skodovku tak nejak na prvni dobrou a konkurenci jsem ani moc neprohlizel. Neco na webu, ale projet jsem se byl jen s kratkou Fabkou. Ta mi sedela a vedel jsem, ze chci kombika, takze jsem jeste ten den objednal F3C a bylo. Rikal jsem si - je to v podstate nemecke auto, tak to snad bude kvalitni. U Asiatu, kdyz to neni Japonec, tak kdo vi. Vyrabi toho mraky, tak snad to umi a na kazdem rohu je servis, kdyz by neco. Navic dily asi pujdou dobre sehnat a nemusely by byt drahe. No dobre, realita je trochu jina, ale treba i takhle nekteri premysleji... Priznavam, ze jsem auto sel koupit "do kramu jako rohlik", ale tak zas s tim travit dva roky, vybirat, porovnavat, prebirat. To bych nevyjel nikdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Máš pravdu, ztrávit na výběru auta hafo času je fakt blbost, to raději půjdu na kolo :-) Já taky tak vždy jednal, jenže jsem se spálil u Fábie II kombi HTP. To auto má tak hrozný motor a špatné odhlučnění, že prostě si teď už budu dávat pozor co koupím. Já prostě nevěřil, že Škoda je schopna prodávat takové motory v roce 2009. No pak přišla první generace motorů 1.2 TSI a to byl ještě větší aušus než HTP. Takže iluze o Škoda(VW) jak to myslí s náma dobře mě nějak opustila. Ale uvidíme, třeba motor 1.0 MPI ve výbavě Active + ve Fábii se ukáže jako držák a bude to nová masovka pro ČR... Jinak KIa/Hyundai vyvíjí motory a auta v Německu a pak je vyrábí všudě možně, i30 u nás, Ceed je na Slovensku, i20 v Turecku atd...Jinými slovy Korejské auta nejsou aušusy, jedině ty co se vyrábějí a prodávají v Čině možná :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Takový adaptivní tempomat ve Fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 A pokud by používal stejný senzor jako teď, to by teprv bylo :-) Su zvědav, jak dlouho budou pracovat na parkovací kameře. Prý se na tom podle jednoho z rohovorů "pracuje", v Toledu už je. Asi vymýšlí pro Rapid texty do návodu a pro Fabiu délku drátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) Kamera s ostrikem.. :-) Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: Trautenberk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 no, kameru ostřikuje voda ze silnice, spíš by to chtělo nějaký "utírátko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Kameru s ostrikem ma Nissan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 otázkou je, zda zákazník, co kupuje Fabii požaduje kameru a jestli ano, kolik takových je, aby se to vyplatilo zavést do výroby, že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Spíš co tak poslouchám, začíná se rojit víc proseb o vyhřívané čelní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Vyhřívané čelní sklo bych uvítal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Kdyby bylo v ceníku za 4900,- myslím že by se to prodávalo jako na běžícím páse, resp. opět natažení dodacích lhůt na 17týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Jo, tak do vyhřívaného skla bych šel, měl jsem ho ve Fordu Fusion a je to super věc. Škoda, že se to nedá připlatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Já bych spíš uvítal nezávislé topení. Kdyby bylo za stejnou cenu jako u OIII, tak bych neváhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 přesně, nezávislé topení bych taky bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Jj, zasním se nad ním pokaždé když v -5 °C zapadnu jen v košili do sedačky. Třeba se hecnu a nechám dodělat nějaký webasto či co to je. Jenže nechci aby se v tom někdo cizí (rozuměj jiný než aut. servis) vrtal. Takže už je jasné, co musí mít další auto - nezávislé topení a automat. A ideálně dalších 450 koní. Akorát to už by asi nebyla Fábie. Když jsme u té FIII - dnes cesta z Prahy 145 km - dálnice tempomat na 140 (70km) a pak nějaké město (50-60) a okresky (tempomat 100). Mokro, déšť. Průměrná rychlost 89 km/h, průměrná spotřeba 6,9 l/100 km, takže spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 MP390... není to nějak moc??? hh... dělám si srandu... já jezdím dálnici D8 plus okrsky a Praha... a spotřebu mám kolem 6,5 l... ale jezdím v průměrné rychlosti cca 79 km/h... MP390 ty máš ve FABII III vyhřívané sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jo, ale stejně to je hrozné sednout do auta po ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 (editace) Vyhrievané sedačky si neviem vynachváliť hlavne teraz v zime ráno do práce. Keby sa dali doprajem ich aj deťom na zadné sedadlá. Editováno: 13. Prosinec 2015, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 to já říkám furt, hned po klimatizaci, je to výbava kterou už pokaždé vyžaduji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Vyhrievané sedačky si neviem vynachváliť hlavne teraz v zime ráno do práce. Keby sa dali doprajem ich aj deťom na zadné sedadlá. Já se taky přidávám. Nikdy předtím jsem je neměl, a teď se rozplývám blahem. Než se mi auto vytopí, trvá to celkem dlouho, zato sedačky hřejou hned. Už nikdy auto bez nich. Nemusel by být špatný ani vyhřívaný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 vyhřívaný volant je super... už jsem to tu psal... jinak výhřev zadních sedaček si myslím, že v kategorii aut, která máme je trochu zbytečný, protože většinou máme děti na podsedákách nebo v sedačkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Vorlajz, v nižší střední kterou ty máš, už začíná být vyhřívání zadních sedaček standart - už tam častějí jezdí dospělý nebo starší děti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.