Jan R. Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Jsem zvědav co Milotec časem vymyslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 plastový chromy na kliky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Není to ilustrace, Turek to tak fakt má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 To vazne skodovacke ACC umi? I zastavit a rozjet se? jj, umí a je to super. V kombinaci s line asistentem i udržuje auto v pruhu. V koloně se s nadsázkou dají číst noviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Když u dobrého prodejce náhradní auto, tak i dobře vypadající. Oproti "kitům" z dob OII, FII a SII mně současná úprava přijde mnohem lepší. P.S. někde si tady někdo dal práci s přehledem různých barevných kombinací FIII. Nemá někdo odkaz na příspěvek? Hledal jsem podle různých názvů barev a nenašel jsem. Editováno: 3. Duben 2016, autor: bojler 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Prehled delal JanR, ale taky to ted neumim najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 (editace) Je to u mě v tématu Vaše FIII - Combi 1.0 16 strana Už mám nějaké další, ještě jsem je nenahrál. http://forum.skodahome.cz/topic/133387-combi-10-ambition-pacific/page-16 Editováno: 4. Duben 2016, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Změny MR 2017 místo schránky pod sedadlem řidiče schránka na deštník s deštníkem volitelně adaptivní tempomat odpadnutí tlumení v kapotě pro 1.2TSI volitelně parkovací kamera s ostřikem sjednocení budíků s maxidotem - vždy stříbrné kroužky i pro Active úpravy alternátorů a akumulátorů (ne nutně jen směrem dolů) volitelně ... LED osvětlení RZ modifikace červeného interieru pro Ambition, pro některé trhy nově černá středová konzola u MC redukce některých variant volantů mírně upravený design řadících pák pro combi volitelně síťová dělící stěna Promítnutí do ceníku a související cenové změny už brzo. Investigativní novinařině zdar. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Bral bych ten adaptivní tempomat... Ale co když už mám objednáno... a termín dodání prozatím KT 23...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zavolej dnes prodejci, kdyžtak by ti posunuli výrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) No dle seznamu jde o další nenápadné úspory, sjednocování čehokoli = chci ušetřit, tlumení raději nekomentovat, v tom mají hlavně nové Škodovky velké rezervy a tak je nejlepší ho ještě ubrat.. Editováno: 14. Duben 2016, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zrovna převzetím maxidotových budíků z výbavy Ambition si základní verze polepší aniž by to kohokoli poškodilo. To samé u řadicích pák. Jistě bude taky všem chybět možnost připlatit si pouze teoreticky 500Kč za bílý dekor u nekoženého volantu. Toho tlumení motoru je škoda. Už jednou odpadlo dřív, pak se zase vrátilo, aby zase odpadlo. U červeného interieru Ambition bych byl radši za zachování červených výplní dveří, ale bohužel jsem zatím neměl možnost ten interier vidět ani na jednom autě. Zajímalo by mě, kolik se jich prodalo, když je dostupný jenom pro Ambition a tam má velká většina šedý nebo výjimečně modrý interier. Nejvíc jsem zvědavý na to, jestli sjednocením dostane MC automaticky multifunkci na volant a nebo se to bude týkat jenom některých trhů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 osvetlete mi prosim to tlumeni, co je tim mineno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 cerny "koberec" na vnitrni strane kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 jo takhlenc, sem myslel nejaka guma kdyz se kapota zavira, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 To tlumení v kapotě vyjde do 1000kč, tak snad to tak neva. Já bych spíše přivítal možnost doplatit měkčené plasty jako má VW Polo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Bojler: litrové TSI nebudou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) Nene. Prý na FIII nebudou :-) EDIT: Sorry. Zatím nebudou... Editováno: 14. Duben 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 budou, ale zatim ne, prvni je dostava OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Ještě nějaký pátek nebudou.. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 (editace) příští rok by měli přijít do F3 a zmizet 1.2 že ? Editováno: 15. Duben 2016, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Kam ten svět plyne? Ekoteroristi z..... Í :-( Já nakonec sháním už konkurenci v podobě MPV. Ale těším se na 2018 na Yetiho, prostě už auto, co bude vypadat konkurence schopně a důstojně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Pokud nezačnem jezdit na čisté energie, zničíme se sami obsahem CO2 v atmosféře. Dobře o tom mluví E. Munsk a já mu věřím. Naopak se těším, že příjde doba, kdy si nabiju auto el.panely a pojedu bez výčitek svědomí, že kouřím pánu bohu pod okny :-) Bohužel stále je problém, že Lithium není zrovna rozšířený prvek na zemi ... Ekoteroristu bych spíše přejmenoval na EGOteroristu neboť nám chlapům šahá na silné auta :-D Jinak jsem čekal, že Citigo nebo F3 bude i jako elekromobil, zatím ale jen VW eUP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Přesněs to trefil. Ty mu "věříš". Oteplovači jsou o víře. A kvůli takovým melounům, zvenčí zeleným, zevnitř rudým, to pak dopadá s motory. Podívej se na graf historických hodnot Proč není FIII elektromobil? Protože to nikdo nechce. A kdyby nebyly automobilky nuceny, tak by neexistovaly ani nesmysly typu elektroup. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.