Losky83 Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Nespekuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 http://www.garaz.cz/magazin/novinky/3001780-spionazni-foto-skoda-jiz-testuje-faceliftovanou-fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 1.2 do kopru a 1.0 tři válce, ještě, že jsem reagoval včas a stihl objednat 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 http://www.autoevolution.com/news/spyshots-2017-skoda-fabia-facelift-has-nose-radar-superb-grille-110786.html# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 (editace) Asi fakt nebude mrzet když si koupím Fabii už letos, trochu jsem se bál že mě bude mrzet když toho půl roku ještě nepočkám. Chtělo by to šikovnýho grafika kterej podle těch spy fotek nakreslí předpokládaný design Teda co se bude týkat standardní výbavy interiéru plus funkčních prvků tak tam asi pujde o něco jiného Editováno: 31. Srpen 2016, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 (editace) Netřeba to hrotit. Tak jako tak se tomuhle nikdo nevyhne. Tak jako tak, je úplně jedno jestli máte 1.2 nebo 1.0. Obojí je automobilový odpad, který je pro dovoz lidí z bodu A do B. A tam je jedno, co tam bude za motor Editováno: 31. Srpen 2016, autor: Losky83 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Já na těch fotkách nevidím rozdíl. Podle mě je to zase běžný současný model, který něco testuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Třeba jinou spodní mřížku-je to včelí plástev místo současných podélných lišt. Že by sjednocení s ostatními vozy ŠA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 No pokud je tam i větší maska jak píší, doufám, že ne po vzoru Rapidu. Nesnáším totiž masky spojené se světly :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 2 hours ago, MilanHos said: Asi fakt nebude mrzet když si koupím Fabii už letos, trochu jsem se bál že mě bude mrzet když toho půl roku ještě nepočkám. Chtělo by to šikovnýho grafika kterej podle těch spy fotek nakreslí předpokládaný design Teda co se bude týkat standardní výbavy interiéru plus funkčních prvků tak tam asi pujde o něco jiného To by sis nikdy nic nekoupil... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 (editace) Já vím no. Říkal jsem si, že by bylo skvělý kdyby facelift měl led zadní světla, ty bych hodně ocenil designově a daly by se použít možná i bez faceliftu Ještě jsem se zaměřil na masku a vypadá dost zajímavě, širší a výraznější tvarování takže možná i menší světla. Nejsem si ale jistej jestli už nejsou spekulace vhodný spíš na samostatné téma. Editováno: 31. Srpen 2016, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 ...s tím nepočítej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 7 minutes ago, MilanHos said: Já vím no. Říkal jsem si, že by bylo skvělý kdyby facelift měl led zadní světla, ty bych hodně ocenil designově a daly by se použít možná i bez faceliftu Jestli jsi jeste neobjednal, tak resenim je Octavia III, ta ma krasny LED vpredu i vzadu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Vím no, ale těch 150 000 navíc už je moc a to je ta částka ještě asi dost střízlivá když bych přidal přední světla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Havířovské Vi3 taxi... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 To vymysleli v Pardubicích, už tam jezdí půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Dobrej napad a marketingovej krok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Nevypadá to zle, jen mohli zvolit verzi s Bolerem s climatronicem. https://www.novinky.cz/auto/417472-luxusni-skoda-fabia-ma-interier-drazsi-nez-cele-auto.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Špatné to není, ale za mě překombinované a tím trošku přeplácané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Hm, do toho bych se bal sednout po vikendu v lese (spani pod sirakem a ohen samozrejmosti) jako dnes do toho svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Ale treba priznať vyzerá to SUPER je to krása...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Aby tu nebyla samá chvála tak za mě je to strašné, cirkus hadr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Nemam rad kuzi - alcantara je ten spravnej material. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Trocha inspirace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 No tak to je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.