kokta7 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Kaban asi špatnéj není, ale vždy ho nějak musí nasměrovat vedeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 podle mě se navážët do podobnosti současných modelů škodovek je trošku mimo mísu. Není to žádnej zázrak, ale je to pěkný a daleko lepší než ten chaos co tu byl doteď. btw, hlavně podobnost modelů je už normální všude... řekněte mi, jestli zepředu poznáte co proti vám jede... http://www.dacia.cz/modelova-rada/2014/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Dačijééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 tjn, ale to je tak všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ale je otázkou času, než to člověk dostane do oka a rozpozná ty auta od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 asi tak, ale chápu, že pro hodně lidí je problém zepředu rozeznat Rapid a O3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Rapák vs. okta je doslova extrém. Vedle sebe stojící třeba na parkovišti je rozliší po chvíli pozorování i laik. Ale poznat někde při jízdě na silnici první třídy a na první pohled, co se to řítí v protisměru anebo čeho že to řidič před váma na to hamstnul a vy mu letíte přímo do kufru, jestli je to trojková koktavice, nabo rapák, to už je louskáček... a teď to svým "xichtem á la Kabaň" ještě zhorší trojková fábulije - to bude teprve mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 zadek se dá rozeznat dobře, aspon nezná nikoho kdo by ho podle toho nepoznal. Předek už nadává každej, já s tím nemám problém, Rapid má světla protažená k masce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Všechny poznám bez problémů - nevím co řešíte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 O3 poznám v rychlosti proti sobě jen díky proužku když má xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Mohla skoda si usetrit vymysleni nazvu. Stacilo Skoda S,M,L,XL a XXL 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Jakože:Dobrý den, já bych chtěl auto.A jaké to bude pane?Ale, mám představu jedno XL ve velikost LAha aha, takže a motor?Vyberte vy.Ano, ano. Přání na výbavu?No, asi to co teď letí.Dobře, takže to máme jedno XL ve velikosti L, s motorem S a výbavou, když na vás tak koukám, tak stačí XS. (Volně přeloženo, si pán odveze Oktávku v kombíku, s motorem 1.2TSI, a ve výbavě Active) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 podlě mě Škodovce vyčítáte sračku, která se týká dnes všech automobilek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Děláte jako kdyby se modely jiných automobilek sobě nepodobaly. Výjimka Čína - to byste chtěli? Tak když se Vám škodovka nelíbí, tak co jste si ji kupovali? Editováno: 8. Září 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) tak dřív už tady sjednocování napříč modely značky či celým koncernem bylo také, jenom ne pouze tak výrazné... a běžný člověk má opravdu problém rozpoznat rapida od O3, osobní dvě zkušenosti. Editováno: 8. Září 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Děláte jako kdyby se modely jiných automobilek sobě nepodobaly. Výjimka Čína - to byste chtěli? Tak když se Vám škodovka nelíbí, tak co jste si ji kupovali? ono to bude tom ze napriklad niektori si tie skodovky kupovali v case ked nebol taky cost cuting ako je teraz, na rozdiel od vas co ste si kupili uz costcutovane modely a s tym ze to bude take ste do toho isli a akceptujete to. Je logicke ze ak si mal v starej fabii cosi cakas ze v novej to bude tiez prip este na vyssej urovni a nie na nizsej ... to je snad dostatocne logicke ci nie ? Editováno: 8. Září 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Me osobne uz nedela problemy rozpoznat Rapida a OIII, jelikoz predek Rapida se mi nelibi, kdezto OIII vypada podstatne lepe ze predu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Kritika extrémní unifikace vzhledu jednotlivých modelů je zcela na místě, když musí i Škodovka dávat na Facebook návod, jak rozlišit Rapida od Octavie. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Takže z umístění popisu rozdílů na sociální sítí vyvodíme nutnost a z nutnosti odůvodnění kritiky. Někdy mně přijde, že by se nadávalo, i kdyby Kabaň udělal to auto zlatý. A to tady Fabiu vidělo jenom pár lidí a ostatní kibicujou podle pár fotek. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Bez komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Bez komentáře. již jsem to sem jednou dával, ale asi to nestačí... http://www.dacia.cz/...lova-rada/2014/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) HMM ? a co so tym chcel povedat ? 3 rozne xichty na 3 rady aut rozlisene nazvamy pre rozne karosarske verzie Logan - logan MCV - sandero = jedna platforma = 1 xicht Lodgy - dokker = jedna platforma = 1 xicht Duster = 1 xicht Editováno: 8. Září 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) pokud vidím správně tak je tam xicht jen jeden s tím že prachovka se vymkla víc vůči ostatním. Editováno: 8. Září 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Citroen C4 a C-Elysee, Mazda 3 vs Mazda 6 a můžu dál pokračovat. Teď jsem ti dal i rozdílné platformy a jsou to auta, u který zepředu skoro nevíš co jede... Já furt nevím o co vám jde, je to nový trend a prostě to tak bude, že se úplně všechny auta za chvíli budou lišit jenom velikostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Heh, jak tak koukám, tak i kdyby škodovka vytvořila s prominutím ho.no, tak to tady někteří bude obhajovat... Nechápu. No nic, dřív byl zepředu naprosto odlišný Yeti, SII, OII, teď to bude jako ta Dacia. Všechno nudný a unifikovaný. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.