tom01 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ta zatmavená svítidla s čočkou (maodrá fabie na obrázcích), to jsou tedy projektory - obdobný typ světla jako měla i F II (jen s doplněnými LED denní svícení)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Co jsem viděl F3 brázdit po dálnici kolem Boleslavi, ta ty sociální světla jsou fakt ošklivý, ty s čočkou nejsou xenony a jsou celkem pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No podle mě to jsou asi projektory s čočkou - obdobný jako měla už FII a ty nebyly cenově až tak nedostupný. Ta parabola s H4 je na F III teda děs - nevím čím to je, ale bije mě to do očí víc než na F II... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 to je tym, ze na F2 mali chromovane pozadie a nebolo to tak viditelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Jsem si ji zkoušel složit,ale nevím,co tam bude a co ne: Škoda Fabia 1.2 TSI 81 KW 6.st.Elegance Modrá Race Bezklíč+SAFE systém Přední a zadní parkovací asistent Dešťový senzor+zacl.vnitřní zrcátko Rádio Bolero Sklopná zrcátka Mirrorlink SmartGate Zadní kamera Sound systém Projektorové světlomety+LED denní svícení 16 Alu kola Záruka 5let/150 000 km akože zložiť? v CZ už máte konfigurátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ještě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 no ale ako ju potom skladal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Z dostupných informací... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 akých?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Kdybys namísto psaní výkřiků různě po foru toto pořádně četl, tak si to zjistíš sám. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ceník bude až 2.10.2014 při pařížském autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 už sa teším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Dneska jsem viděl ve Světě Motorů první fotku (možná byla dřív i jinde) sportovních sedaček, no nijak nenadchnou od pohledu teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Sedačky se mi líbí a moc. Zvlášť ty sportovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Mě tam moc nesedí ta sjednocená hlavová opěrka s tělem sedačky, no asi je takový trend.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Nahodou v OIII RS je prijemne posezeni. Ikdyz tyto budou nejspis trochu jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Ja sedel v Rapidackejch a nemohl sem si je vynachvalit takze za me je chvalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Výroba nové Fabie má skončit už za pět let http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-62785720-vyroba-nove-fabie-ma-skoncit-uz-za-pet-let-zivotni-cykly-jinych-vozu-jsou-pritom-delsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Mě se naopak líbí tyhle sedačky spojené dohromady, otázka je, jak třeba vyhovuje hlavová opěrka vysokým lidem. Ale rozhodně mi připadají sportovnější (všechny značkové sportovní sedačky jsou v kuse) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Shodou okolností náhodný kolemjdoucí udělal podobnou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Jak tak pročítám toto téma, a vůbec všechny témata o Fabii III, tak ve většině případech kdy se Vám na Fabii III něco líbí, tak je to předek auta. A víte proč ? Protože je to defacto kopie VW Pola, jenom trochu pozměněná. V podstatě je to předělaný Polo. I technika i design. Proto se Vám líbí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 musím souhlasit, je to překopané Polo, bude to znít možná směsně, ale v tomhle asi F2 budu mít radši, proto že to byla unikát. Jinak podle těch posledních fotek to bude krasavec, ale jenom v lepší výbavě, což drtivá většina nebude. A přední světla jsou na mě moc rozpláclá/velká to je vše co k tomu mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 (editace) ach to su zase reci ... FIII jednoznacne krajsia ako FII .. ani nie ze krajsia ale najma dynamickejsia vzhladovo ...a na polo mi fakt pripominaju len predne svetla ... ale na deuhej strane vw svetla su vsetky podobne so stylom ako skoda .. Editováno: 15. Září 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 kdo tady tvrdí že je F2 hezčí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.