vorlajz Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 No tak uvidíme... Jinak jsem tuhle viděl F III ... Tmavá barva... Docela pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Fajn, tak proč potom 1,2TSI EA-111 po učunění zásahu skrývanýho pod kód "akce 24W6" jede tak, jak jede - tzn. ve srovnání se stavem "před 24W6" má nástup krouťáku zřetelně posunutej až někam k těm 1500RPM, zatímco před svolávačkou tahala skoro od volnoběhu jak blázen? Neříkej mi, že posunutím regulačních charakteristik turba a změnou softu se nedá změnit - A ŽE SE NEZMĚNIL - průběh křivky krouťáku... přesně, jel jsem s Fabií 1.2TSI 63kW před úpravou a po úpravě a po úpravě bylo auto znatelně línější a netáhlo tolik odspodu... Hlavně jsem to pocítil na pětku v nízkých rychlostech kdy před akcí auto mělo ještě tendenci zrychlovat, po akci už bylo nutno podřadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 vorlajz - myslíš tím, tu základní modrou barvu Pacifik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Mě osobně ta modrá moc nebere:( Dost na tom autě splývá. To je to samé jako O3. Jak člověk dá černou, tak všechny prolisy atd vidět nejsou, bohužel. Tahle barva vůbec se teď asi ani nedává na fabie. Jezdí jen modrá RS, bílá, šedá, stříbrná, černá, prostě tutovky, kde to auto vypadá nejlépe. Jo a žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Přesně proto budu objednávat stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Pravda,viděl jsem na salonu černou.Velký kola,panorama,ale není to ono.Nejsou tam vidět ty prolisy jako na světlích barvách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 no zrovna to jsem chtěl slyšet :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jistě, jenže diskutovat neznamená plácat nesmysly mimo mísu (tedy téma). A tohoto jsem si jistě nevšimnul jen já. Takže si to přeber a zařiď se podle toho. Téma je Fabie 3,pokud se nemýlím,neb jsem tu psal o něčem jiném?A nebude to spíš tím že příspěvky jsou nepříjemné.Jo,a budu se striktně držet tématu,a bude to zajímavé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Zajímavé, nezajímavé, pokud neumíš napsat něco věcného k tématu, tak sem nepiš. Co je na tom těžkého k pochopení? Nikdo tě k tomu nenutí. Tímto tuto debatu končím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Do modré základní pacific bych teda taky nešel.za par měsíců si to budou plést s poštáckým autem.Světlejší barvy jsou hezčí a víc vyniknou detaily,tmavé a kouřové skla atd. Editováno: 15. leden 2015, autor: modrazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Nn...byla to nejaka tmavě cervena ci hneda... pekna U tmavý hodně vyniknou kola a chrom doplňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) no a já zase končím debatu na téma modrá základ barva Dodatek: vy hnidopichové, tak se podívejte na tu krásu v podání modré barvy Pacifik (třetí auto) http://www.autohit.cz/files/photo/15477/full_p19bgbul84o2l10p11bsa10dj59f5.jpg Editováno: 15. leden 2015, autor: MichalV123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) No a pak přijede stříbrná a teprve u ní je pořádně vidět ta hra světel a stínů. http://www.autohit.cz/files/photo/15477/full_p19bgbul851h511g25f231cgd1m3dc.jpg Editováno: 15. leden 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jedině světlá barva dá vyniknout kráse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 MichalV123: Nenech si modrou znechutit! Ačkoliv obecně nemusím kombíky a mám oblíbenou stříbrnou, v té tvé modré by mi mohla klidně stát před domem a byl bych na ni sakra pyšný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Nehrotil bych to. Na barvu to auto nejezdí. Tmavá má jisté vlastnosti, ale to nemění nic na tom že to bude skvělé autičko, který ti budu upřímně potichu závidět a není nad ten pocit kdy ti soused či někdo něco závidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 třeba velký soused z Nošovic? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 třeba velký soused z Nošovic? :D Trochu to adjektivum uprav. Já bych použil například slovo NAMACHROVANEJ.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 zrovna včera jsem čirou náhodou koukal na slovenskou TV a šla reklama na i20 ve slovenštnině, čekal jsem co tam bude na konci za sračku a žádná narážka Představitelé téhle značky jsou prostě ubohý, škoda no, jinak sympatický produkty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 S tou srovnávací reklamou jsou až vysloveně trapný - nejsem zrovna extra příznivec obchodní politiky ŠA a koncernu VW už vůbec, ale pokud vím, tak v Česku je jmenovitě srovnávací reklama vysloveně zakázaná - přitom Hnojdejáři mají přímo vyslovený místní označení "váš soused z Mladé Boleslavi bude takhle maličký", což myslím plně vystihuje konkrétní označení značky - a rada pro reklamu s tím nedělá ani hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 + ještě nezapomeň na siluetu Octavie combi a slogan v reklamě ( nevím jak to přesně bylo ) : jestli vám ke štěstí stačí pouze velký kufr a škrabka... a ještě jedna věc je zajímavá který jsem si všiml, možná je to náhoda, já mco na TV nekoukám, ale většinou, když je reklama na Fabii, je hned za tím reklama na i20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Je to prostě normální reklama, jen je spíš už trapný navážení se do Škodovky. Konkurenční boj... Já osobně proti Hyundaii nic nemám, když se to někomu líbí, proč ne. Mě se tahle automobilka osobně svými vozy strašně rychle okouká, ani nevím proč. Prostě zaujmou ihned, ale podle mě to rychle zase odezní. Třeba to samé je Peugeot atd. Co se mi neokoukalo, tak to je Grande Punto, ideálně Abarth a jedničková Octa, ta pokud má pěkný kola a podvozek, tak se za ní rád otočím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Rypi... máš recht, toho jsem si taky všiml... já to jinak neřeším, to že mám Háčko neznamená, že souhlasím s tím, jaký maj reklamy... spíš se tím bavím a těším se, co zas vymyslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Reklamy na Hyundai jsou naprosto super, jsem rád že se jim takto povedly. A už to, že se o nich píše i tady je toho důkazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 S tou srovnávací reklamou jsou až vysloveně trapný - nejsem zrovna extra příznivec obchodní politiky ŠA a koncernu VW už vůbec, ale pokud vím, tak v Česku je jmenovitě srovnávací reklama vysloveně zakázaná - přitom Hnojdejáři mají přímo vyslovený místní označení "váš soused z Mladé Boleslavi bude takhle maličký", což myslím plně vystihuje konkrétní označení značky - a rada pro reklamu s tím nedělá ani hovno... Srovnavaci reklama je trosku neco jineho nez "ze soused z boleslavi je takhle malicky". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.