Olin Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz aneb "10 let SKODAHOME" . . . . 07. - 09. 10.2011 13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz se koná 07. - 09. 10.2011 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. (mapa) Staňte se přáteli našich stránek na facebooku Profil události na facebooku zde Fotografie z minulého ročníku najdete v naší galerii Program: Pátek 07.10.2011 Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní příznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 19.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu. Večer bude následovat VIDEOSTOP, nejen o Škodovkách. Sobota 08.10.2011 Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 hodin Tentokrát nikdo auta hodnotit nebude, ale všichni účastníci dostanou pamětní plaketu. Poté následuje příprava aut na soutěž a jejich vystavení. 13:00 - bude odstartována jednoetapová soutěž SKODATOUR.2011 dle šipkového itineráře. Auta budou odstartována na první úkol v minutových intervalech a trasa povede po nové silnici přes Ďablice, Březiněves, Bořanovice,Klecany,Zdiby a zpět do Dolních Chaber. Soutěží se nově o Putovní pohár SKODATOUR – SKODAHOME.cz 3x pohár SKODATOUR.2011 10x diplom SKODATOUR.2011 15:00 - 16:00 - Tombola 16:00 - 17:00 - Vyhlášení SKODATOUR.2011 a každý účastník srazu obdrží pamětní plaketu Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách Neděle 09.10.2011 Po probuzení, snídani a vystřízlivení prosíme účastníky, aby do 12.00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu. Vstupné : 220,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Pozvánka na 13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz, aneb "10 let SKODAHOME" . . . Sraz se opět bude konat v našem tradičním prostředí Triocampu na okraji Prahy a je určen pro všechny vozy Škoda a VW koncern. Již vloni jsme nastínili šablonu srazů a i letos v ní budeme pokračovat. Zatím co na jarním představujeme a hodnotíme vozy v různých kategoriích, tak na podzimním prvních 77 dostane plaketu a hlavním bodem bude opět orientační soutěž podle šipkového itineráře. více se dočtete ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 No já jedu jen ještě nevím jak to budu stíhat, ale chci klasika už v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Určitě taky dorazim. Plánuju už v pátek a doufám, že až do neděle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 No já jedu jen ještě nevím jak to budu stíhat, ale chci klasika už v pátek. Na tehle sraz se jezdí jedině v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 No budu to mít z práce kousek dál ... ale zase Praha je po cestě tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDPavel Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Zdravim klucí, určitě se tam uvidíme, těšim se jak malý dítě na Vánoce. Jedu na svuj první sraz. Jen jsem se chtěl ještě zeptat, ty chatky asi bohatě na přespání z pátka do neděle stačí, že jo? Ještě by mě zajímalo jak takovýhle sraz probíhá? Může někdo přiblížit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Dnes zamluvena chatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Doplněn program: Pátek 07.10.2011 Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní příznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 19.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu. Večer bude následovat VIDEOSTOP, nejen o Škodovkách. Sobota 08.10.2011 Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 hodin Tentokrát nikdo auta hodnotit nebude, ale všichni účastníci dostanou pamětní plaketu. Poté následuje příprava aut na soutěž a jejich vystavení. 13:00 - bude odstartována jednoetapová soutěž SKODATOUR.2011 dle šipkového itineráře. Auta budou odstartována na první úkol v minutových intervalech a trasa povede po nové silnici přes Ďablice, Březiněves, Bořanovice,Klecany,Zdiby a zpět do Dolních Chaber. Soutěží se nově o Putovní pohár SKODATOUR – SKODAHOME.cz 3x pohár SKODATOUR.2011 10x diplom SKODATOUR.2011 15:00 - 16:00 - Tombola 16:00 - 17:00 - Vyhlášení SKODATOUR.2011 a každý účastník srazu obdrží pamětní plaketu Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách Neděle 09.10.2011 Po probuzení, snídani a vystřízlivení prosíme účastníky, aby do 12.00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu. Vstupné : 220,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Novinka - Sín slávy SKODAHOME.cz Novinkou bude uvedení tří aut do síně slávy SKODAHOME.cz, která pak bude přidána na fóru do speciální galerie „Sín slávy SKODAHOME.cz“. Na každém budoucím srazu budeme vždy přidávat 1-3 auta, a rádi bychom i Vás poprosili o návrhy (nominace) aut, která si to podle Vás uvedení zaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 xxx Oline, přepokládám, že se jedná o překlep při opisování z loňska a akce je teď v říjnu - viz ODKAZ Děkuji za info, byl to překlep a i tvůj příspěvek jsem promázl, aby to někoho nepletlo Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzovka77 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 už se nám to pomalu blíží kdo všechno dorazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Nejspíš se tam v sobotu ukážu, pokud budu polepenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Tak to se těšim Martine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 No já dorazím v pátek jen nevím v kolik se dostanu z práce a jak to pojede na dálnici. Je to kus cesty takže bych se viděl tak na 18-19:00 ale v sobotu po pozdni snidani kolem 10 musim odjet. Mame se synovcem vitani obcanku a ja jsem nominovany jako fotograf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 já pojedu ale nevim kdy odjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Páteční program začíná v 19:00 Videostopem ve stanu vlétě to bylo hodně dobré :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 V tombole bude na 70 cen včetně oleju Mogul 5W-40 Professional, Mogul 10W-40 Professional, Mogul 15W-50 nebo Mogul Felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Páteční program začíná v 19:00 Videostopem ve stanu vlétě to bylo hodně dobré :) Doufám, že to stihnu. Říkají o mě že jsem odborník ... tak vás tam všechny rozsekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 ... v létě to vyhrál stůl , který měl ve svém týmu nejstaší soutěžící (dědek Olin) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Tak já bych asi zase dorazil, stejně jako loni (to to letí!) - bez mojí fabčí za kterou se pořád stydím (ještě jsem na ní nesáh, jen RS kola...) - už v pátek zase na pokec a stále vás vůbec neznám, jen olinovo a cvrčkovo obličej si vybavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 ... v létě to vyhrál stůl , který měl ve svém týmu nejstaší soutěžící (dědek Olin) :) protože to tam byla samá stařešina,co pamatuje šemíka jako hříbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 ... taky jsem učil Šemíka skákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Tak snad to stihnu ve 3 mám ještě prohlídku jednoho bytu. Tak to bude na 7 dost těsně záleží na provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 taky dorazím a taky nevím v kolik snad nebude magistrála zacpaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.