LUKY-007 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 jj tie mali nieco doseba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) SIII motor ?? TSI 4výfuky Editováno: 8. Duben 2013, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 ...i na té malé fotce vypadají ta světla neuvěřitelně hnusně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Současný Superb má taky 4 koncovky, sice nevím u jaké motorizace, myslím že u 2.0 TDI s nejvyšším výkonem. A jsou to pouze 4 koncovky, ale 2 výfuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 ne, 125kW verze má běžnou dvojitou chrom koncovku. 4 laufy má pouze V6.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 čtyři výfuky má 3,6 šestiválec do V a u fl to bude hádejte který motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 3,2 nebo 2.0 TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 4 lauf , mnam mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 4 výfuky má aj 2,0TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Rekapitulácia, aby sme niekoho nepoplietli: 4 výfuky má súčasný Superb v motorizáciach: 2.0 TSI 3.6 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 ...i na té malé fotce vypadají ta světla neuvěřitelně hnusně... Ty by ses měl léčit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No, u liftbacku se mi ten zadek celkem líbí, je to lepší než předtím (snad jen rozměry těch světel jsou přehnané, ale naživo jsem liftback neviděl) a je dobře, že neudělali zadní světla v designu O3/Rapid protože taková uniformita spíš uškodí - už teď je duo O3/Rapid zezadu nesnadno rozlišitelné a Superb by měl zůstat stranou tím spíš, že je o třídu nebo dvě výše. Čili zadek v pohodě, u kombi i nové prolisy vypadají dobře. Nelíbí se mi ale přední část, kdy se někdo snažil na kulaté auto naroubovat hrany nového designu. To se imho nepovedlo a v reálu to není hezký - měl jsem čas si na R10 prohlédnout kombi a ne, předek prostě jako by tam nepatřil. Před FL verze je taková do sebe zapadající, sedí to, ale tohle je na mě trochu moc. Na druhou stranu, já nejsem typický zákazník Superbu, ale takovou "splácaninu" si celkem dobré auto nezasloužilo. A to na fotkách to vypadá ještě docela dobře, bohužel v reálu je to jiné. Snad jen ty LED po stranách vypadají celkem dobře a při zapnutní blinkru dotčená strana zhasne ála Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zatím jsem v reálu SII FL neviděl, ale souhlasím s tím, že Rapid a Octavia se pletou hodně a odlišnost Superbu by měla prospět. Čekám na živé setkání. Dnes jsem se stavil cestou v autosalonu a dojmy se liší výrazně i v závislosti na barvě, kolech a úhlu pohledu. Modrá Race se 17kama je opravdu nádherná. Stačí ale menší kola, stříbrná barva, pohled zezadu šikmo na zadní (utopené) kolo a najednou je to auto děs a hrůza. U SIIFL si moc nedokážu představit sladění kulaté a hranaté éry. Tak jako v některých pohledech byl násilně naroubovaný FL na OII, tak asi trochu dopadne SII. Ale uvidíme, na fotkách (a ještě generovaných) jde poznat prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Dnes ráno jsem v MB potkal SIIFL limo, zadní světla s LED (nevím, jestli budou i klasická s žárovkami). Proporčně to vypadá dobře, tady se trefili. Co se týká předku u mě žádná změna, platí co jsem psal, není to hezký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-04-19-shanghai-group-night.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ty LED světla opravdu Superbu prospěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Poměrně zajímavá je informace, že OIII bude v Číně až 2014. No a že Yeti a Superb Combi se bude vozit z ČR. Za mě fotky , uvidíme co naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Aj tie disky su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ceny budou příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Na novějších fotkách vypadá lépe Zajímavé řešení pětiparskových kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Za mě musím říci že zadek se povedl a předek vůbec,vypadá to s těmy ledkama jak nějakej hundai. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 ...no a keby sa tieto disky dostali do predaja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ceny budou příští týden. Na Slovensku sa šušká, že Superb FL by mal byť o 1.000,-€ lacnejší, ako súčasný model, no počkajme na oficiálne ceny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 to sa mi zda dost vela, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Předek nevypadá jako korenjci, ale je celkem identický s novým Seatem Toledo (aka Škoda Rapid) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.