Přejít na obsah

Je podvozek u RS moc tvrdý?


Martin.Decin

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

uvažuji o koupi nové Octavie II RS 2.0 TDI. To auto se mi vždycky líbilo, liší se od ostatních Oktávií, má konečně slušné sedačky i dobrý motor.

Jen mě trápí podvozek - všude v recenzích i testech (v ČR i zahraničí) čtu, že podvozek je až moc tvrdý (např. oproti sportovnímu podvozku od MB, BMW či Audi).

Máte někdo zkušenosti? Je to v ČR opravdu nepoužitelné? Jezdím poměrně hodně - ca. 40.000 km/rok, často i na tankodromu jménem D1, nechci si na 3-4 roky koupit auto, které ze mě vyklepe duši.

Díky moc za Vaše názory!

Zdraví

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme benzinovou verzi ze seriovým podvozkem na 18" kolech a nezdá se mi to extrémě tvrdý. Je fakt, že na D1 to místama drncá, ale to tam mlátí i Fabie na 14". Samozřejmě pokud pojedeš pravým pruhem 190 km/h bude to výraznější a nepříjemnější než ve 130 km/h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sportovní podvozek bude vždy tvrdší jak seriovka. nemůžeš čekat, že to bude pohodlné. na druhou stranu ti podvozek odvede dobrou práci a budeš si moct užít svižnější jízdu

dal jsem si sportovní podvozek na Fabii a jsem spokojen je to tvrdé,ale v zatáčkách to krásně sedí a drží stopu. serii bych už nechtěl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...