vycichlo Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Zdravim,chci kupovat stelovak,ale moc se v tom nevyznam,tak Vam ukazu co jsem vybral a kdyby jste byli,tak hodni a rekli,jestli jo nebo ne. Predem moc dekuji za odpovedi http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-fk-skoda-fabia-00-06-i1647612825.html http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-skoda-fabia-6y-01-08-i1647616700.html http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-skoda-fabia-v-maxx-i1647612530.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Tak abych já řekl,přijde mi to všechno na jedno brdo. já osobně mám TA Technix,mám ho na RSu asi měsíc,už dvakrát jsem to ladil,a furt to ještě není ono,vzhledově paráda,díry mezi kolem a blatníkem srovnané,a je to tak nejníž,co si můžu na našich silnicích dovolit. Jinak to houpe jak prase,moc rychle se s tím jezdit nedá,a samozřejmě je to tvrdý,ale než tvrdý,spíše houpavý,ale zvedat to už nechci,to jsem si mohl nechat origo. Mám ho z REVILOAUTo.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycichlo Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Tak uz mam vybrano. Objednal jsem FK. Jinak dekuju za odpoved,ale kdyby si vedel komu si odepsal.... Fabka vypada dobre. Mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 napiš jak jsi spokojen s FK. zajímá mě jak se s ním jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 No už asi vím odkud vítr fouká. No co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 odkud??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycichlo Vloženo 10. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Tak dnes namontovan podvozek a jsem mile prekvapen. Mel jsem sportovni pruziny a to se s timhle neda srovnat. S pruzinama to byla hrozna houpacka a ted je to takovy akorat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 tak jaký máš dojmy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycichlo Vloženo 10. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 tak jaký máš dojmy?? Dojmy dobry,jsem spokojen...Jen s pruzinami se to neda srovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 jj, pružiny jsou hodně houpavý a tohle sedí jak přibitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukascruz Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Čau chlapi, nemáte někdo zkušenost s podvozkem od AP? http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/32-1-Stavitelne-podvozky/983-4-Fabia-I-6Y/5/3725-Stavitelny-podvozek-ap-Sportfahrwerke-pro-Skoda-Fabia-6Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 vypadá uplně stejně jako JOM, akorát 2x dražší já osbně mam opět Jom a sem spokojenej, zatim sice na zimákách, tak uvidíme jaký to bude na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 A ma nekdo srovnani na fabii i nejakeho lepsiho podvozku?Nejde mi o vzhled ,ale o vylepseni jizdnioch vlastnosti oproti serii,ktera je uz i diky koncepci hodne nedotaciva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 jinak taky premyslim nad tim ap sportwahrwerke ,ale nad pevny a chtel jsem se zeptat zda jsou potreba dat kratsi tycky stabilizatoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.