Publikováno Červen 30, 201114 r Zdravím, potřeboval bych radu. Za 1. - Blinkr do leva mi venku bliká, ale na budíkách jen občas - bude to v budíkách + popřípadě jak na to?! Přerušovač byl už 2x vyměněn. Pravej jde normálně. Za 2. - vyměnili jsme všechny ABS senzory - kontrolka ABS někdy zhasla - někdy se rozsvítila - nyní už kontrolka od ABS svítí furt! Nevíte někdo co stim ?!!
Červen 30, 201114 r ad 2.: ABS ti funguje? Pokud ne, mrkni se na pojistky co sou na baterce. Já to měl na FI, vypadala OK, ale ABS nešlo a pojistka byla špatná. Dokonce u Fabií vo tom bylo téma. ad1.: Pokud venku de a funguje pravej tak to přerušovačem nebude. Když pustíš všechny 4 tak ti kontrolka bliká? Jestli nebude někde "zlomenej" kabel. Ale to ti potvrdí nebo vyvrátí nějakej eletřikář a zkoušečka.
Červen 30, 201114 r Autor NE ABS mi nefunguje .... Všechny 4 jdou taky jak kdy - blbne to stejně na 4 jak ten jeden sám. Někdy jde někdy ne ....na varovky ¨ ------------------koukal jsem na ty pojistky a jsou dobrý---------------------- Upraveno Červenec 1, 201114 r od spot
Červenec 2, 201114 r Nekoukej jenom na pojistky ale na celou pojistkovou skrinku, mrkni na kontakty ve skrince zda je nemas zaoxidovane, vypalene ci zatavene.
Září 20, 201113 r Čau, podařilo se ti vypátrat proč kontrolka směrových světel problikává? Mám totiž ten stejný problém.
Září 20, 201113 r indikace blinkru je pomoci LED = vadnou zarovku muzem vyloucit takze kontrola napeti na konektoru budiku, privedeni napeti od baterky (jestli se kontrolka rozsviti), kontrola kabelaze vodice jsou: levy, cerny s bily pruhem, modry konektor 18. pin pravy, cerny se zelenym pruhem, modry konektor 2. pin (u 3. generace)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.