Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, potřeboval bych radu.

Za 1. - Blinkr do leva mi venku bliká, ale na budíkách jen občas - bude to v budíkách + popřípadě jak na to?! Přerušovač byl už 2x vyměněn. Pravej jde normálně.

Za 2. - vyměnili jsme všechny ABS senzory - kontrolka ABS někdy zhasla - někdy se rozsvítila - nyní už kontrolka od ABS svítí furt! Nevíte někdo co stim ?!!

Vloženo

ad 2.:

ABS ti funguje? Pokud ne, mrkni se na pojistky co sou na baterce. Já to měl na FI, vypadala OK, ale ABS nešlo a pojistka byla špatná. Dokonce u Fabií vo tom bylo téma.

ad1.:

Pokud venku de a funguje pravej tak to přerušovačem nebude. Když pustíš všechny 4 tak ti kontrolka bliká? Jestli nebude někde "zlomenej" kabel.

Ale to ti potvrdí nebo vyvrátí nějakej eletřikář a zkoušečka.

Vloženo (editace)

NE ABS mi nefunguje ....

Všechny 4 jdou taky jak kdy - blbne to stejně na 4 jak ten jeden sám. Někdy jde někdy ne ....na varovky

¨

------------------koukal jsem na ty pojistky a jsou dobrý----------------------

Editováno: , autor: spot
Vloženo

Nekoukej jenom na pojistky ale na celou pojistkovou skrinku, mrkni na kontakty ve skrince zda je nemas zaoxidovane, vypalene ci zatavene.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

indikace blinkru je pomoci LED = vadnou zarovku muzem vyloucit

takze kontrola napeti na konektoru budiku, privedeni napeti od baterky (jestli se kontrolka rozsviti), kontrola kabelaze

vodice jsou:

levy, cerny s bily pruhem, modry konektor 18. pin

pravy, cerny se zelenym pruhem, modry konektor 2. pin (u 3. generace)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...