Krtek6 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 no tu tvoju čokoladu si nikdo nesplete... ale tebe možná jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 no tu tvoju čokoladu si nikdo nesplete... ale tebe možná jo to mam jet jako v kratasech jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 ty si jeď klidně i bez nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Bude to stačit? budu chodit se vztyčenou levicí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 31. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Tak to by stačit mohlo. Došel inkoust ? Že bych taky honem skočil do salonu se nechat označkovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 libor.kratas : Dáme někde scuka nebo jedeš dříve? Krtek6 : Ja neznám nikoho, to by museli mít všichni vizitky Ja myslím že to nebude tak strašné někoho poznat, zhruba vím komu jaké auto patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Zatím +- autobus 17 lidí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 libor.kratas : Dáme někde scuka nebo jedeš dříve? Frannk: dam ti jeste vedet koncem týdne jjo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Frannk: dam ti jeste vedet koncem týdne jjo, Jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Sraz se blíží a počasí se lepší, zajímalo by mě kdo pojede největší dálku. stačí km. cca. 105km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Sraz se blíží a počasí se lepší, zajímalo by mě kdo pojede největší dálku. stačí km. cca. 105km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Asi nás bude dost. Jsem zvědav. Číslo stále roste! 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Tak mě dneska přišlo triko s logem tohoto fóra + nickem takže žádnou visačku už nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 zdarek taky se zastavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Tak mě dneska odešla řidičova stahovačka okna Doufám že během zejtřka seženu druhou abych byl na nedělu nachystanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Kdyžtak podložit nějakou vychtávkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Momentálně tam mám kus prknma co mě leželo na dvoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Přesně to jsem měl na mysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Stahovačku jsem dnes koupil novou takže nasazuji ale zase nastal jinej problém a to se zámkem dveří. Odemče i zamče v pohodě ale když zatáhnu za kliku tak z deseti zatažení se do auta dostanu tak jednou.Musím do dveří bouchat aby se tam něco hnulo a potom to jde.Už s tím zápasím skoro 2 hodiny a nemůžu tomu přijít na kloub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Lanko máš na kkt daný, stalo se mi to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 jj lanko...též se mi to stalo na to musíš mít ten správnej grif... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Tak konečně opraveno. Všechno chodí jak má. Tak lankem to nebylo. Nechodilo to ani když jsem to měl celé venku.Tak jsem s tím párkrát zatřepal všechno promáznul a asi 8x nasadil a vytáhnul a z ničeho nic to začalo chodit.Tak doufám že to bude aspoň nějakej čas chodit Už se těším na zejtřek. Doufám že si tam nebudu s těma mejma 36 letama připadat staře mezi těma mladejma jukrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Počasí je dobré! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 (editace) Hej mistře...pojedem zas nějak kultivovaně spolem? edit: odpovím si sám... ne, protože jsem v olmu.. díky uplně jsem zapomněl Editováno: 7. Srpen 2011, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Možná se opozdím + - 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.