Publikováno Červenec 19, 201114 r Cau hosi, (i dívky.. :-) ) , neví někdo jestli je koberec nějak lepený ke kastli nebo někde? Koupil jsem nový černý, místo šedého a jdu ho vyměnit, ale nevím, jestli je někdy přilepený nebo jestli ten nový mám přilepit... Jedná se o koberec pod sedadlama, a v kufru, proste cely koberec na podlaze. Díky, mám v plánu to dělat dnes a zapoměl jsem se zeptat.
Červenec 19, 201114 r Autor fakt dík, uklidnílo me to :-) jdu na to, staci vyndat jen sedacky, bocni plasty a stred. tunel...? nebo jsem na neco zapomel... dík :-)
Červenec 19, 201114 r prostě posunáváš sedadla, plasty kolem dokola, tunel, vepředu jsou tuším plastové šrouby, a jde to celé ven
Červenec 19, 201114 r ahojte, planujem vybrat z auta a vytepovat koberec z kufra - hatchback. skusali ste to niekto? tie plastove nity asi poddaju, nie? treba ich len podpacit a vybrat, alebo je na ina metoda?
Červenec 19, 201114 r sundáš zadní sedačky a vyndáš koberec.. na nýtech drží jenom kus papindeklu nad rezervou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.