Publikováno Srpen 4, 201114 r Prosím o radu, levá strana tohoto spínače se mi zatlačila do palubní desky (spínač polohy světlometu). Jak ho dostanu zpět do správné polohy? Je potřeba ho vytlačit nějak ven a nechci někde něco urvat ... Nyní je v palubní desce zcela šikmo. Dík. Upraveno Srpen 5, 201114 r od svsv
Srpen 7, 201114 r Autor Nebo - jak vyndat spinac svetel (ten kulaty), abych se dostal k tomu druhemu? Je to tak mozne?
Srpen 8, 201114 r Spínač světel se vytahuje tak, že se v nulové poloze zatlačí, otočí doprava a v této poloze vytáhnout.
Srpen 12, 201114 r Autor To jipol57: Děkuji moc za radu, spínač polohy světel je zpět na svém místě ********************************************* Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! ********************************************* Upraveno Srpen 12, 201114 r od Blacky
Prosinec 4, 201113 r Prosimvás co rozsvecuje ten prepinac mezi pojistkama a diagnostickou zásuvkou u fabie combi 2 facelift
Prosinec 5, 201113 r Je to dobrá věc. Světla se po nastartování samy rozsvítí, ale přístrojovka zůstává zhasnutá (kromě maxidotu). Člověk má o jednu starost méně
Prosinec 7, 201113 r Autor U faceliftu sviti spolu s maxidotem ještě navíc samostatně ručičky. Upraveno Prosinec 7, 201113 r od svsv
Duben 3, 201213 r Ahoj nevíte někdo jak se bezpečně dostanu k bloku s relátky? zkoušel jsem to tak že jsem sundal spodní kryt nad pedály a rukou jsem tam došáhnul ale ne tak dobře že bych vyndal relátko (484)
Duben 4, 201213 r Nepíšeš u jakého auta chceš vyndávat relé, tady posílám postup z dílenské příručky na Roomstra, u Fabie to bude asi obdobné.
Duben 16, 201213 r Prosim o radu. Zkoušel jsem vymontovat spínač světel na několika místech popsaným způsobem, tzn. opočný knoflík do polohy, 0, zamáčknout a otočit doprava (jakoby na parkovačky) a poté vytáhnout ven. Teoreticky vše jasné, prakticky problém. Zamáčnout mi to jde, ale jak otáčím doprava, tak v tom "lupne" a v podstatě se zapnou parkovačky. A vytáhnout nic nejde...A zdá se mi, že už je to síla až až.... Jsem tak nešikovný, nebo je tam něco ulomené? Zamačkává se to o cca 2mm a jakoby pod pružinkou, je to ok? V jiné poloze než 0 to zamáčnout nejde, tak snad ta poloha je ok. Zkoušel jsem i vyloupnout vnějíš kryt toho spínače, podařilo se, zůstal na tom viset potenciometr sklonu světel a podsvícení, ale ten vlastní spínač ne a ne ven.... Chci namontovat denní svícení a rád bych se dostal na svorku k tomu se nabízející (popsáno někde jined zde na fóru). Budu rád za každou radu, jestli není nějaký alternativní způsob vytažení toho spínače. Jedná se fabia I s mlhovkama...Dík předem.
Duben 16, 201213 r Někde sem četl návod. Otočit spínačem světel do polohy „0“. Pevně stlačit spínač světel a pootočit doprava. Přidržet spínač světel v této poloze a vytáhnout ho směrem dopředu. Rozpojit svorkovnici na spínači. Upraveno Duben 16, 201213 r od ales-r
Duben 20, 201213 r Ahoj ales-r to popisuje správně Otočit spínačem světel do polohy „0“. Pevně stlačit spínač světel a pootočit doprava Přidržet spínač světel v této poloze a vytáhnout ho směrem dopředu. Rozpojit svorkovnici na spínači. dnes jsem to zrovna dělal potřeboval jsem vyměnit rele 484 pro denni svícení, docela mazec se tam dostat rukou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.