picak Vloženo 4. Srpen 2011 Vloženo 4. Srpen 2011 Dobrý den chci se zeptat videl jsem jiz na nekolik yeti ze maj na zadnim skle samolpeku od prodejce, da se tomu nejak vyhnout ? Citovat
PROCHY603 Vloženo 4. Srpen 2011 Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) :Ano da . Strhnes ju dole. Zo skla, karoserie. Vymenis drziaky SPZ za ciste-cierne. Editováno: 4. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat
picak Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Vloženo 5. Srpen 2011 (editace) to je mi jasny ale nechce se mi to delat jinymi slovy proste to tam vuubec nechci Editováno: 5. Srpen 2011, autor: Sranki Citovat
mylys Vloženo 5. Srpen 2011 Vloženo 5. Srpen 2011 Prodejci rekni, ze tam nechces jejich reklamni ramecky pro RZ (dodej si pred prevzetim vozu svoje), a ze tam nechces ani zadnou reklamni samolepku jinak vuz neprevezmes. U minuleho auta jsem to tak udelal a stejne to tam nalepili - u predani to zase sundavali a cistili . . . Citovat
dick Vloženo 5. Srpen 2011 Vloženo 5. Srpen 2011 Když jsem scháněl čisté černé rámečky, tak to vyšlo snad až u sedmého prodejce, každej tam měl nějakou reklamu ! Na auto jsem také nechtěl žádné nálepky u bočních blikačů na blatníku, zadním skle, kufru atd., při prebrání auta tam skutečně nebyly, ale zase tam nalepili samolepku Construktu a z boku palubovky nálepky k výměně oleje atd. Neměl jsem sílu se ani rozčílit, a jen jsem se smál s tím, že přirozená inteligence je jim naprosto cizí. Čuměli jak blbci, že to hned sundají, já ať na to raději již nešahají, že sám.. :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.