Publikováno Únor 23, 201114 r Chcel by som sa spytat, ci je mozne niekde cez VAG za jazdy vycitat aktualnu spotrebu prip. priemer atd..? Mam Fabiu I 2003 HTP Dakujem.
Únor 23, 201114 r průměr asi ne - to bude dělat palubák v budíkách, ale aktuální spotřeba tam možná bude. jen si nevzpomenu kde však se připoj k motorové jednotce, skoč do měřených hodnot a tam to proklikej Upraveno Únor 23, 201114 r od boobika
Únor 23, 201114 r nebyl jsem si jist že by to tam někde mělo být, tak jsem si prolítl DP a není to tam, max. doba vstřiku v ms
Únor 23, 201114 r v dp není uvedena ani momentální spotřeba u tdi ve skupině 15, tak třeba je to stejně "tajné" zkusil bych proběhnout motorovku a třeba i budíky. je to jen tip.
Srpen 7, 201114 r Ahoj, kde bych našel ve VAGu aktuální spotřebu za jízdy (číslo skupiny), mám benzínový motor. Nemám PP a někde jsem četl, že by se to mělo dát vyčíst přes diagnostický program na PC. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.