Tygrik Vloženo 31. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Tygříku neumíš počítat. Se na to podívej pořádně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Učitelskej, nedávej sem otazníky a počítej… a nebo víš co, kašli na to. Každý tu už ví kdy a kde to bude. Kdo přijede, ten tu bude, pokud nás na prohlídku rozhlasu bude moc, já dobrovolně zůstanu s Mikem v hospodě. Hospoda na Nové také nebude asi moc řešit jestli nás bude o něco víc, tak o co jde… Jo, o něco tu jde : UŽÍT SI TO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Tygříku, zapomněl jsem si na hlavní aktéry. S každým je kamarád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Dík Artigasi za společnost, už budem teda 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Tak co Viste a Michal B., dorazí? Čím víc, tím líp. No já to vidím takto , jelikož koncem září máme termín porodu, a dle doktorů je možné, že to přijde dříve Já bych sám za sebe jel, ale přítelkyně mě asi nepustí samotného a k tomu doděláváme rekonstrukci bytu , která již měla být hotova před týdnem .....mám to do Olmíku opravdu kousek , ale bohužel se neúčastním nyní ! Díky a užijte si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Možná jsem na sraz zlákal jednoho zájemce. Je od nás s vesnice, má 1.2TSI a mám dojem, že nejvíce by ho lákalo si promluvit s dalšími majiteli jednadvojky. Tak se nechám překvapit, jestli pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Tak na sraz taky přijedeme, potřebuji se odreagovat. Budeme dva já a manželka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Sraz Yetíků Drahanovice 10. 9. 2011 1.Tygřík / 4 2.Gogo /2 3.Artigas/2 4.vld75/1 5.MikeTTT/1 6.V/1 7.Heki/2 8.Anqelito/2 9.Viste/2 10.Z.Docekal/2 11.D./1 Celkem: Yetíků: 11 Osob: 20 ? 1 ? Radko01 pouze Drahanovice Editováno: 7. Září 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Tygříku koho sebou bereš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Tygříku, ani nevíš, jakou mám radost, že jsi v pořádku…. V práci jsem na chvilku nakoukl na fórum a tvůj příspěvek se mi zobrazil v jednom řádku a vypadalo to následovně : 1.Tygřík42Gogo23Artigas24…….celkem:Yetiku 100sob:19. Nejprve jsem chtěl volat tobě, pak že zavolám raději Hekimu.. opravdu mě napadlo, že ti hráblo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Chyba byla v editaci příspěvku na forum, vkládal jsem to hotové, ale celé se to rozhodilo, proto jsem musel vše ručně opravit. Miku, nech se překvapit. Volal mi známý a zlanařil dalšího hnědáka na sraz. Tak jsem musel počty opravit. Editováno: 7. Září 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 To jsem teda zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tygříku,tak nakonec budeme 3,pojede i mladej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak už se na vás na všechny těším. Do rozhlasu to bude hezká skupiny, na věž se taky vejdeme a yetiska udělají hezkou kolonu!!! Abych vyspravil vlajku, ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Také budu mít novou vlajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdema2010 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Zdravím všechny, chystám se na setkání. Doufám, že už není stop stav. Mám to trochu z ruky ( cca 310 km ),ale udělám vše, abych byl na místě včas. Pro evidenci 2 osoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 zdema2010: já jedu 370 ... dávám si na to den fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdema2010 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Navigace ukazuje zhruba 5 hodin jízdy, sraz je v 9:00 . Snadno se spočítá kdy budu muset vyjet, ale rád si přivstanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Aktualizace: Sraz Yetíků Drahanovice 10. 9. 2011 1.Tygřík / 4 2.Gogo /3 3.Artigas/2 4.vld75/1 5.MikeTTT/1 6.V/1 7.Heki/2 8.Anqelito/2 9.Viste/2 10.Z.Docekal/2 11.D./1 12.Zdema2010/2 Celkem: Yetíků: 12 Osob: 22 ? 1 ? Radko01 pouze Drahanovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 V Olomouci prší a prší, snad se do soboty vyprší. Koukal jsem na vývoj oblačnosti, sobota by mohla vyjít, ale moc teplo nebude. Angelito, žádné tanga, hezký teplé prádélko a přítele určíte sebou, někdo tě bude muset zahřívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 To se nám to rozrůstá, to aby jsme si zamluvili celý letiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 mám vyhřívané sedačky .... jestli fakt všichni budou mít umyto, budu se muset asi stavit v přáslavicích, Artigas vytáhne hadici a bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Artigasi nech Anqelitu ať se ukáže v plné kráse, dlouho ji zas neuvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 mám vyhřívané sedačky .... jestli fakt všichni budou mít umyto, budu se muset asi stavit v přáslavicích, Artigas vytáhne hadici a bude! Angelito, Mike má pravdu, jsi z nejdál, tak to abych tě umyl, přece tě nenechám špinavou... Tedy stále uvažuji o autu. Souřadnice jsou v příspěvku č. 54 tohoto vlákna To myslím vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak by mě zajímalo, jestli se bude někdy Yeti sraz konat v termínu, kdy bych se mohl zúčastnit i já. Minule jsem byl mimo ČR a teď se mi v sobotu žení bratr... No nic, kdo si počká, ten se dočká. Tak ať vám to lidičky vyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.