Srpen 31, 201114 r Učitelskej, nedávej sem otazníky a počítej… a nebo víš co, kašli na to. Každý tu už ví kdy a kde to bude. Kdo přijede, ten tu bude, pokud nás na prohlídku rozhlasu bude moc, já dobrovolně zůstanu s Mikem v hospodě. Hospoda na Nové také nebude asi moc řešit jestli nás bude o něco víc, tak o co jde… Jo, o něco tu jde : UŽÍT SI TO!
Září 1, 201114 r Tak co Viste a Michal B., dorazí? Čím víc, tím líp. No já to vidím takto , jelikož koncem září máme termín porodu, a dle doktorů je možné, že to přijde dříve Já bych sám za sebe jel, ale přítelkyně mě asi nepustí samotného a k tomu doděláváme rekonstrukci bytu , která již měla být hotova před týdnem .....mám to do Olmíku opravdu kousek , ale bohužel se neúčastním nyní ! Díky a užijte si to tam
Září 1, 201114 r Možná jsem na sraz zlákal jednoho zájemce. Je od nás s vesnice, má 1.2TSI a mám dojem, že nejvíce by ho lákalo si promluvit s dalšími majiteli jednadvojky. Tak se nechám překvapit, jestli pojede.
Září 7, 201113 r Autor Sraz Yetíků Drahanovice 10. 9. 2011 1.Tygřík / 4 2.Gogo /2 3.Artigas/2 4.vld75/1 5.MikeTTT/1 6.V/1 7.Heki/2 8.Anqelito/2 9.Viste/2 10.Z.Docekal/2 11.D./1 Celkem: Yetíků: 11 Osob: 20 ? 1 ? Radko01 pouze Drahanovice Upraveno Září 7, 201113 r od Tygrik
Září 7, 201113 r Tygříku, ani nevíš, jakou mám radost, že jsi v pořádku…. V práci jsem na chvilku nakoukl na fórum a tvůj příspěvek se mi zobrazil v jednom řádku a vypadalo to následovně : 1.Tygřík42Gogo23Artigas24…….celkem:Yetiku 100sob:19. Nejprve jsem chtěl volat tobě, pak že zavolám raději Hekimu.. opravdu mě napadlo, že ti hráblo..
Září 7, 201113 r Autor Chyba byla v editaci příspěvku na forum, vkládal jsem to hotové, ale celé se to rozhodilo, proto jsem musel vše ručně opravit. Miku, nech se překvapit. Volal mi známý a zlanařil dalšího hnědáka na sraz. Tak jsem musel počty opravit. Upraveno Září 7, 201113 r od Tygrik
Září 8, 201113 r Tak už se na vás na všechny těším. Do rozhlasu to bude hezká skupiny, na věž se taky vejdeme a yetiska udělají hezkou kolonu!!! Abych vyspravil vlajku, ach jo!
Září 8, 201113 r Zdravím všechny, chystám se na setkání. Doufám, že už není stop stav. Mám to trochu z ruky ( cca 310 km ),ale udělám vše, abych byl na místě včas. Pro evidenci 2 osoby.
Září 8, 201113 r Navigace ukazuje zhruba 5 hodin jízdy, sraz je v 9:00 . Snadno se spočítá kdy budu muset vyjet, ale rád si přivstanu.
Září 8, 201113 r Autor Aktualizace: Sraz Yetíků Drahanovice 10. 9. 2011 1.Tygřík / 4 2.Gogo /3 3.Artigas/2 4.vld75/1 5.MikeTTT/1 6.V/1 7.Heki/2 8.Anqelito/2 9.Viste/2 10.Z.Docekal/2 11.D./1 12.Zdema2010/2 Celkem: Yetíků: 12 Osob: 22 ? 1 ? Radko01 pouze Drahanovice
Září 8, 201113 r V Olomouci prší a prší, snad se do soboty vyprší. Koukal jsem na vývoj oblačnosti, sobota by mohla vyjít, ale moc teplo nebude. Angelito, žádné tanga, hezký teplé prádélko a přítele určíte sebou, někdo tě bude muset zahřívat.
Září 8, 201113 r mám vyhřívané sedačky .... jestli fakt všichni budou mít umyto, budu se muset asi stavit v přáslavicích, Artigas vytáhne hadici a bude!
Září 8, 201113 r mám vyhřívané sedačky .... jestli fakt všichni budou mít umyto, budu se muset asi stavit v přáslavicích, Artigas vytáhne hadici a bude! Angelito, Mike má pravdu, jsi z nejdál, tak to abych tě umyl, přece tě nenechám špinavou... Tedy stále uvažuji o autu. Souřadnice jsou v příspěvku č. 54 tohoto vlákna To myslím vážně.
Září 8, 201113 r Tak by mě zajímalo, jestli se bude někdy Yeti sraz konat v termínu, kdy bych se mohl zúčastnit i já. Minule jsem byl mimo ČR a teď se mi v sobotu žení bratr... No nic, kdo si počká, ten se dočká. Tak ať vám to lidičky vyjde!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.