Přejít na obsah

Slyším zvuk jakoby chrastění "příborníku"


Fanny84

Doporučené příspěvky

Zdarec chlopi! Když najedu na nějakou nerovnost na vozovce tak slyším jakoby chrastění "příborníku" od levé zadní nápravy. Tlumiče jsou v pořádku (netečou), mám najeto 145tis.km, 1.9TDi (96kw), r.v. říjen 2005. Na řízení to nemá žádný vliv, akorát mě "sere" ten zvuk, jéééééj, s takovou limuzínou :kol-33:

Omlouvám se za nové téma, ale žádné podobné jsem neviděl.

:skoda:

Editováno: , autor: Fanny84
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak po dlouhém odmlčení Vám přináším nové zprávy o mém "nechtěném" příborníku :) . Takže tlumiče už byly na účinnosti 40%, tak jsem je před 3 dny měnil u kamaráda ať to mám v cajku (měněno: zadní tlumiče, péra, dorazy tlumičů, prachovky). No...ale příborník se pořád ozývá :aggressive: . Příští týden sundáme to kolo a mrkneme na něho...možná, že je tam kamínek mezi kotoučovou brzdou a tím plechem co to tam kryje...no a jestli ani to nebude, tak se ještě koukneme na stabilizační tyč...

Dám zas vědět!

Kdyby jste měli nějaké návrhy, sem s tím...vyzkoušet se musí všechno, neboť z toho "příborníku" mi je zle :) (není to tak hrozné, ale dělat to zrovna nemusí).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:w00t1: chrastění vyřešeno :w00t1:

Dnes jsme se na to se známým podívali...kua, za tím vším zvukem "příborníku" stála brzdová destička u levého zadního kola. Byla trochu uvolněná, tak mi to známý "pořádně" utěsnil a světe div se.....slyšel jsem jen poletování komára v autě :D ...zase krásné ticho!!!

Tak snad to aspoň někomu pomůže s podobným problémem -_-

:skoda:

Editováno: , autor: Fanny84
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

:w00t1: chrastění vyřešeno :w00t1:

Dnes jsme se na to se známým podívali...kua, za tím vším zvukem "příborníku" stála brzdová destička u levého zadního kola. Byla trochu uvolněná, tak mi to známý "pořádně" utěsnil a světe div se.....slyšel jsem jen poletování komára v autě biggrin.gif ...zase krásné ticho!!!

Tak snad to aspoň někomu pomůže s podobným problémem -_-

:skoda:

Mám skoro stejný problém, kovový zvuk od předního levého kola. Díky za tip, kouknu se na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Zdravím.. Mám asi nějaký podobný problém když jedu po nerovnostech na silnici, tak se mi od zadního levého kola ozývá vrzání, jak od staré rozvrzané postele.. Nemáte někdo nějaký tip co by to mohlo dělat? Brzdy ani kotouče to podle mého nejsou. A přijde mi divný, že by takhle vrzal tlumič nebo péro.. A než s tím pojedu někam do servisu, tak bych se na to prvně podíval sám, jestli bych to nebyl schopnej opravit. Budu vděčný za každou radu nebo nápad. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Cavte hosi poradte aj mne to poriadne zgripenie mi uz lezie na nervy kukal som aj tie plechy okolo brzd aj som ich poodtahoval od kotucou a nic brzdy mam asik polrocne a tak si nemyslym ze tu bud oni potom som aj skusal ci mam volne platnicky ale nemam su oka a to ma serie ze mi to nezgripe iba pri jazde ale aj ked niekto nasada do auta tak to zgripe tak isto a ja uz neviem co to je davam tu aj video hlavne to cut ked som v kopci a povolujem brzdu alebo ked aj zatiahnem rucnu brzdu tak to nenormalne zgriiiiioe 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...