Fanny84 Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Zdarec chlopi! Můžete sem, šoupnout, prosím, návod na odmotování DX navigace ze Superba? Potřebuji zjistit jaký mám typ a ten zjistím na zadní straně DX-ka . P.S. Omlouvám se administrátorům za nové téma, ale hledal jsem a o montáží/demontáží DX-ka ani ťuk. Předem díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Pootevři si popelník a musíš odcvaknout dekor kolem rádia. Pak malým šroubovákem musíš oddělat v každém rohu plechovou zarážku a rádio povytáhnout. Pak jen odděláš konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 (editace) TO: žralok Díky, chlape! Hlavně se bojím toho dekoru, ať to nepraskne, ale jedu si v pátek pro tento "uvolňovací klíč pro autorádia", snad to půjde s tímto "pomocníkem" dobře, zde je link: http://www.levnealarmy.cz/eshop/car-audio/plastove-adaptery-kastliky/kastliky-vytahovaci-vidlicky/uvolnovaci-klic-pro-radia-mercedes-vw-pc5-132.html A ten klíč vypadá asi takto (viz. obrázek) Hodím tu pak návod s fotkami pro ty, kteří to také budou někdy dělat poprvé Editováno: 16. Srpen 2011, autor: Fanny84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Tohle vážně nepotřebuješ. Aby jsi to vytáhl bez problémů tak by jsi potřeboval stejně 4 kusy. Jde to tím šroubovákem. Věř mi, už jsem ji měl venku několikrát a netrvá to déle jak 30 vteřin. Tendekor nepraskne je docela robustní a pevný. Taky jsem měl strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 17. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 TO='žralok' Ok, asi máš pravdu..Jinak cena je za pár, ale i tak, když jsem se na to díval podrobněji, tak jsou to jen "plíšky", takže šroubovákem by to mělo jít také bez problému. Jak jsem slíbil, až se na to vrhnu, hodím jsem návod s fotodokumentací. Jinak díky za HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Snad se nebudeš zlobit, že jsem rychlejší. 1 - otevřít popelník a kryt kolem navigace zespodu oddělat. Trochu větší sílu. Je to tam dobře nacvaklé ale kryt je pevný. A kryt máte venku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 2 - v každém rohu navigace je pojistka kterou musíte zatlačit směrem do středu navigace. Je tam takový žlábek v kterém se to pohybuje. Pojistky jsou vidět jen z vrchu a zespoda. zatlačit na tu pojistku můžete malým šroubovákem nebo nožem. Je to jedno. Po zatlačení musíte ten roh vytáhnout směrem do auta a jít povolit další roh. 3 - až máte povolené všechny pojistky tak můžete vytáhnout navigace ven z palubovky a oddělat konektory. Typ navigace je na pravé straně. Montáž je opačná jen navigaci zatlačíte a v každém rohu přimáčknete aby jste měli jistotu, že pojistka zapadne. Kryt nasadíte na horní straně a domačkáte směrem dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 21. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 TO: 'žralok' Tak nic nooo . V pohodě! Ty to máš "hezčeji" vyfocené . Jinak jak jsem měl strach sundat ten kryt, tak teď mohu v klidu říct, že kryt je pevný, není se čeho bát (samozřejmě dodržovat přesný postup jak napsal "žralok"). Šlo to ve finále hladce! Ještě jednou díky!!!! (další věc, která se hodí do života, no ne ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Ahoj, chlapi poradite kde koupit DX-ko mam symphony a to se mi nelibi , jde na Dx pripojit changer a jakej je problem aby to komunikovalo s MAXI-DOTEM. Diky, mam Supa kratce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Na DX jedině changer. Kopiš ho na aukru nebo vrakovišti. Vše jde propojit s menší úpravou a nějakou investicí do potřebných věcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) OK diky changer mam, jak je to s dvd je potreba taky externi (jako changer) nebo staci jen nejaky modul, Žralolku jsi třída Editováno: 7. Září 2011, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) DVD potřebuješ externí. Můžeš ho dát třeba do přihrádky ke spolujezdci. Tam je to nejblíž a je tam výdech klimatizace tak ti to zároveň bude ochlazovat. A nejlepší je koupit 1/2 DIN ovou velikost. Měli by to mít ve stualarmu. http://www.stualarm.cz/produkt/dvp-2000-slim1/2-din-dvd-prehravac-s-sdusb-vstupem/ Něco takového třeba. Editováno: 7. Září 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 OK hmm to mi prijdena prd , to je asi lepsi koupit nejaky 2din radio co uz bude mit vsechno. nemas zkusenost s necim takovym http://www.auknet.cz/p13255-autoradio-s-dvd-gps-dvb-t-pro-skoda-octavia-i-superb-model-yu-8713.html?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidspeedy Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 ahoj kluci,koukám jak pěkně vyndaváte navi dx..taky mam tuhle navigaci..mam malí problémek..žere mi baterku,musel jsem udělat tajný vypínač..navi jsem kdykoli zapnul i bez klíčku ve spínačce,což není správně,podle mě tam šel stálí proud,ale jak mam zapojit?koupil jsem již takhle zapojeno a potřeboval bych poradit,něco tam nebude správně:-(..díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 To mi dělala taky. Stáhni si návod. Podle mě budeš mít zapnutou funkci stahování dopravních zpráv. Když jsem s autem nejel 3 dny tak mi to vycucalo baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 jinak navigace jde normálně zapnout i bez kloíčku ve spínačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwwik Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 To mi dělala taky. Stáhni si návod. Podle mě budeš mít zapnutou funkci stahování dopravních zpráv. Když jsem s autem nejel 3 dny tak mi to vycucalo baterku. Ahoj, dostal jsem se k tomuto problemu, od znameho... v servise mu udelali z pojistky na radiu vypinac yb nezralo baterku ale od te doby radio prestalo hrat... staci poladit to nasaveni nebo je neco spatne? predem diky za odpoved... D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 To si jako asi děláš prdel. Jako v servise vyřešili vybíjení akumulátoru tím, že na pojistce na radio udělali vypínač? To jsi mě ale pobavil. To si jako majitel takto převzal vozidlo ze servisu po opravě? Ptáš se, jestli je něco špatně... Odpověď: úplně všechno - servis i majitel vozidla Rada: Pokud takto v servise řeší opravy, už tam nechodit a vyhýbat se mu obloukem a pokud si majitel takto vozidlo převzal, ať to radši prodá za včasu, koupí si třeba Favorita a na palubku si postavit tranzistorák na baterky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwwik Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 To si jako asi děláš prdel. Jako v servise vyřešili vybíjení akumulátoru tím, že na pojistce na radio udělali vypínač? To jsi mě ale pobavil. To si jako majitel takto převzal vozidlo ze servisu po opravě? Ptáš se, jestli je něco špatně... Odpověď: úplně všechno - servis i majitel vozidla Rada: Pokud takto v servise řeší opravy, už tam nechodit a vyhýbat se mu obloukem a pokud si majitel takto vozidlo převzal, ať to radši prodá za včasu, koupí si třeba Favorita a na palubku si postavit tranzistorák na baterky Je to spis vyzva pro me.. ohledne toho radia...zere me to a rad bych to vyresil... nekdo rikal ze je to jen v nastaveni info zprav... ale zas na druhou stranu proc prestal fungovat zvuk? prijde mi to jako by byl permanentne zapnuty telefon, ktery tam samozrejme neni... uplne nejvyhodnejsi by bylo prepojit na obyc 1din radio... ale tto radio ma spešl vyvod pro repro pro dalsi zesilovac... radio sice vystup pro repro ma... (iso) ale neni k nemu nic privedeno.. v tomto mi muze nekdo poradit jak to prepojit ci odpojit a kde pripadny zesilovac najdu?... jinak v uplne dobrem stavu tento superb opravdu neni... diky za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Zesilovač je v kufru pod zadním platem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwwik Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 To si jako asi děláš prdel. Jako v servise vyřešili vybíjení akumulátoru tím, že na pojistce na radio udělali vypínač? To jsi mě ale pobavil. To si jako majitel takto převzal vozidlo ze servisu po opravě? Ptáš se, jestli je něco špatně... Odpověď: úplně všechno - servis i majitel vozidla Rada: Pokud takto v servise řeší opravy, už tam nechodit a vyhýbat se mu obloukem a pokud si majitel takto vozidlo převzal, ať to radši prodá za včasu, koupí si třeba Favorita a na palubku si postavit tranzistorák na baterky tak pokracovani... v servise udelali sice tento vypinac ale uplne nesmyslne... protoze to nevybiji radio ale zesilovac... nehralo to proto ze ho proste odpojili a nic nerekli.... nejak vic jsem se ted k tomuto superbu nedostal.. ted otazka co je spatne v zeslilovaci a zda se to jeste nejak vyplati hledat zavadu spotreby.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Tak tady máš 2 možnosti. 1.Hledat chybu v zesíku a jeho kabeláži 2.celé to vykopat z auta, koupit neorigo jiné radio a jen dotahat kabely ke dveřím, nebo využít starou kabeláž k repro a dát tam neorigo zesík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.