Září 5, 201114 r Vypada to asi takhle: http://obchod.autoprodej-dukla.cz/eshop/product/kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-pro-manualni-prevodovku1/
Únor 26, 201312 r Pánové jak jse složitá montáž? asi hlavně toho plynového pedálu, je tam k výměně celý pedál (i s patou) dá se to zvládnou svépomocí? Nebo v servise? díky
Září 29, 201311 r Tak sem to taky studoval a nepřišel na to jak ten plynovej pedál rozebrat, odmontovat... jakntedy na to? Nějak vycvaknout plastovou patu a tam najdu šroub?
Říjen 1, 201311 r Je tam záslepka nad šroubem a pak se opatrně ve spodku pedálu odjistí plastový zámeček a pedál se vytáhne směrem nahoru. Tedy jestli si to dobře pamatuju...
Leden 4, 201510 r Je to práce tak na 15 minut a výsledek za to stojí! A přípravek není potřeba = stačí 2 malé ploché šroubováky...
Leden 5, 201510 r ha, tenhle návod jsem potřeboval.....plynový pedal jsem vzal trošku násilím, nechtělo se mi s tím moc si hrát :-))) zobačky jsem neřešil že praskly.... :-) práce do 20minut komplet a vysledek opravdu super!!!
Leden 6, 201510 r e-shop škodovky :-) ale koukam, že před týden byly cca o kilo levnější.... http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-pro-vozy-octavia-ii/0/1/24/43/1001
Leden 6, 201510 r Já před necelým rokem risknul tu čínu a zatím teda nelituju. Včetně opěrky nohy to bylo za 700,- i s poštou. Na pedál plynu se to jen nasune, spojka i brzda byl přímo origo zabalený díl i s číslem a opěrka nohy to samé. Upraveno Leden 6, 201510 r od hansHK
Leden 7, 201510 r origo věci jsou s atestem pro provoz, osobně bych do Číny v tohle případě nešel...z Číny tak maximálně tu opěrku nohy, ale je to každého věc.
Leden 7, 201510 r Např. já kupoval zde: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-superb-08-sportovni-pedaly-typ-rs-orig-3-ks-id:5520.eshop.
Leden 7, 201510 r Já před necelým rokem risknul tu čínu a zatím teda nelituju. Včetně opěrky nohy to bylo za 700,- i s poštou. Na pedál plynu se to jen nasune, spojka i brzda byl přímo origo zabalený díl i s číslem a opěrka nohy to samé. Potřeboval bych jen tu opěrku. Je potřeba její úprava? Mohl bys mi zaslat nějaký odkaz? Klidně do SZ..
Prosinec 25, 20159 r Jak mám sundat ten kabel od plynu ? zkoušel jsem zatlačit na tu bílou pojistku a nic.
Leden 6, 20169 r tiež mám čínu za 33€, rýchla montáž . Atest nepotrebujem. Jazdím asi na tom pol roka , teraz aj padá sneh a mrzne a všetko OK.
Říjen 31, 20168 r Přátelé, z vaší zkušenosti - v čem vidíte výhodu sportovních krytů pedálů? V čem je rozdíl? Neměl jsem nikdy možnost porovnání, proto se ptám. Asi vás to překvapí, ale třeba já osobně mám problém s tím, že když je mokro, hrozně mi vržou na pedálech boty. Tak jsem přemýšlel, jestli v tomhle nebudou (kvůli jiné ploše těch gumových plošek) sportovní pedály lepší. Díky za jakékoliv postřehy!
Říjen 31, 20168 r Mel jsem je v Rapidu (ono je to to samé ...).. jen to líp vypadá (dokud je to cistý) :-D
Říjen 31, 20168 r K tomu materiálu: pokud se nepletu, tak pedály jsou plastové a ty plošky v nerezu - tam je taková měkčí guma, takže by ti to vrzat nemuselo. Jinak estetický dojem je samozřejmě dobrý. Mám na nich kolem 130T najeto, ty plošky jsou již možná z poloviny ošoupány, ale noha se mi na nich zatím nesmeká a nevržou.
Listopad 1, 20168 r @psurn: Díky! Chápu to stejně a stejně jsem nad tím i přemýšlel. Problém je, že ty kryty pedálů jsou poměrně drahé a nechtěl bych "vyhodit" cca 1 500 Kč jen tak z legrace. Perfektní by bylo, kdyby měl někdo zkušenost, nebo bych si je mohl vyzkoušet (ale to je ještě těžší).
Listopad 7, 20168 r Ja mam tieto: https://www.aliexpress.com/item/Stainless-Car-Pedals-For-VW-Passat-B6-B7-CC-Alltrack-Sharan-7N-Skoda-Superb-II-Fuel/32464780802.html?spm=2114.13010608.0.0.oAg1wK maximalna spokojnost. Nevrzgaju a vyzeraju ako original. Jedine z mojej skusenosti... Na sportove pedaly sa hodi hladka podrazka. Ked uz mas nejaku vybramovu, tak ta na brzdovom a spokojkovom pedali obcas nesadne... Ale nie je to nieco s cim sa neda zit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.