Sharpens Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Mate nekdo zkusenost material atd. popripade fotky jak to vubec vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Vypada to asi takhle: http://obchod.autoprodej-dukla.cz/eshop/product/kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-pro-manualni-prevodovku1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Mám tyhle a jsem spokojenej. http://www.milotec.net/Pedaly-310/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 5. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Pánové jak jse složitá montáž? asi hlavně toho plynového pedálu, je tam k výměně celý pedál (i s patou) dá se to zvládnou svépomocí? Nebo v servise? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Dá, dělal jsem to... Pedál se mění celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 tak jsou tam....uplně "jiný" pocit z jízdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Tak sem to taky studoval a nepřišel na to jak ten plynovej pedál rozebrat, odmontovat... jakntedy na to? Nějak vycvaknout plastovou patu a tam najdu šroub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Je tam záslepka nad šroubem a pak se opatrně ve spodku pedálu odjistí plastový zámeček a pedál se vytáhne směrem nahoru. Tedy jestli si to dobře pamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Je to práce tak na 15 minut a výsledek za to stojí! A přípravek není potřeba = stačí 2 malé ploché šroubováky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 ha, tenhle návod jsem potřeboval.....plynový pedal jsem vzal trošku násilím, nechtělo se mi s tím moc si hrát :-))) zobačky jsem neřešil že praskly.... :-) práce do 20minut komplet a vysledek opravdu super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Delle a jaky jsi daval? Odkud? Libi se mi ty na prvni fotce od Pasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 e-shop škodovky :-) ale koukam, že před týden byly cca o kilo levnější.... http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-pro-vozy-octavia-ii/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) Já před necelým rokem risknul tu čínu a zatím teda nelituju. Včetně opěrky nohy to bylo za 700,- i s poštou. Na pedál plynu se to jen nasune, spojka i brzda byl přímo origo zabalený díl i s číslem a opěrka nohy to samé. Editováno: 6. leden 2015, autor: hansHK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 origo věci jsou s atestem pro provoz, osobně bych do Číny v tohle případě nešel...z Číny tak maximálně tu opěrku nohy, ale je to každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Např. já kupoval zde: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-superb-08-sportovni-pedaly-typ-rs-orig-3-ks-id:5520.eshop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Já před necelým rokem risknul tu čínu a zatím teda nelituju. Včetně opěrky nohy to bylo za 700,- i s poštou. Na pedál plynu se to jen nasune, spojka i brzda byl přímo origo zabalený díl i s číslem a opěrka nohy to samé. Potřeboval bych jen tu opěrku. Je potřeba její úprava? Mohl bys mi zaslat nějaký odkaz? Klidně do SZ.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 @GeorgeFSI...SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Jak mám sundat ten kabel od plynu ? zkoušel jsem zatlačit na tu bílou pojistku a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 tiež mám čínu za 33€, rýchla montáž . Atest nepotrebujem. Jazdím asi na tom pol roka , teraz aj padá sneh a mrzne a všetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Přátelé, z vaší zkušenosti - v čem vidíte výhodu sportovních krytů pedálů? V čem je rozdíl? Neměl jsem nikdy možnost porovnání, proto se ptám. Asi vás to překvapí, ale třeba já osobně mám problém s tím, že když je mokro, hrozně mi vržou na pedálech boty. Tak jsem přemýšlel, jestli v tomhle nebudou (kvůli jiné ploše těch gumových plošek) sportovní pedály lepší. Díky za jakékoliv postřehy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Mel jsem je v Rapidu (ono je to to samé ...).. jen to líp vypadá (dokud je to cistý) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 K tomu materiálu: pokud se nepletu, tak pedály jsou plastové a ty plošky v nerezu - tam je taková měkčí guma, takže by ti to vrzat nemuselo. Jinak estetický dojem je samozřejmě dobrý. Mám na nich kolem 130T najeto, ty plošky jsou již možná z poloviny ošoupány, ale noha se mi na nich zatím nesmeká a nevržou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 @psurn: Díky! Chápu to stejně a stejně jsem nad tím i přemýšlel. Problém je, že ty kryty pedálů jsou poměrně drahé a nechtěl bych "vyhodit" cca 1 500 Kč jen tak z legrace. Perfektní by bylo, kdyby měl někdo zkušenost, nebo bych si je mohl vyzkoušet (ale to je ještě těžší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ja mam tieto: https://www.aliexpress.com/item/Stainless-Car-Pedals-For-VW-Passat-B6-B7-CC-Alltrack-Sharan-7N-Skoda-Superb-II-Fuel/32464780802.html?spm=2114.13010608.0.0.oAg1wK maximalna spokojnost. Nevrzgaju a vyzeraju ako original. Jedine z mojej skusenosti... Na sportove pedaly sa hodi hladka podrazka. Ked uz mas nejaku vybramovu, tak ta na brzdovom a spokojkovom pedali obcas nesadne... Ale nie je to nieco s cim sa neda zit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.