Karlos 61 Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Hodil sem pár foto,abys mně Jozzi poznal. Je po jarním gruntování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jozzi - pekne ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Diky Ti akorat nevim jestli mam vzit nake dřevo a kotlik , udělame si v tom poli taborak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jasne vem ja vemu gril klidne ale ber to tak mame velkej plac! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ale pozor na zajice , ale s tim grilem to neni špatny napad snad už to pole alespon zatravnili :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 uvidime no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Postupně budu přidávat info. Jinak black O II , 1,9 tdi. Tak nám ji představ, v sekci vaše Octavia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Jelikoz to mam kousek na misto srazu VW clubu tak pojedu rovnou tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 myslis jako na VW sraz ju??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Snad u te kiky nebudu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Dělám všechno pro to, aby ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 V nejhorsim si udelame sraz nekde u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Všechny schůzky jsem přesměroval,abych mohl na grilparty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Ok , uz jsme tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 myslis jako na VW sraz ju??? Jojo myslim ten u KFC na dalnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Jozzi: 4 taky prijedu na 100% leda ze by me zabka zklamala coz nehrozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Jaj pod k nam a ne na VW sraz ty mas VW nebo skodu??? Jinak sam nebudes,ja dorazim urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 (editace) Uz je nas 5 diky kluci Odeslano z Iphone 4S Editováno: 28. Duben 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Chlapi jak se nic nepo**** .... tak jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Jsem na tom podobně jako Tom, pokud mi do toho nic nevletí tak dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Jaj pod k nam a ne na VW sraz ty mas VW nebo skodu??? Jinak sam nebudes,ja dorazim urcite Mam sice skodu ale na tom srazu bude spousta mych kamaradu. Donedavna jsem jeste jezdil passatem a tyhle uz tradicni srazy s polakama jsem spoluzakladal takze mam, da se rict, ucast povinnou. Navic se konaji jen dvakrat do roka. jednou u nas a jednou v polsku, kdezto v shopinu jsou kazdy mesic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Kurec palec, a dokdy tam budete ? To vis ja jsem polo polak tak bych si mel s kym popovidat Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Urcite do vecera. bude se grilovat takze tam budem dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 ok to chapu,takze se prijedem kouknout,verbuju brachu at tam jede ma golfa 4 stribrneho pekneho posazeneho na zem paprskove kola a ten vyyykon parada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Pokud mi do toho nic nevleze, coz zatim vypada, ze ne, tak rad dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.