Honza Kovi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 chtěl jím udělat posezení z klimatizací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 uklízečky jsem si (naštěstí) nevšiml Nejhorší je, že se to neděje pravidelně. Kdyby to bylo pravidlem, nechám si vždy dostatečný prostor. Jenže když mně to zaskočí tak, jako dnes, bývá problém v nedostatku prostoru za autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 No kdyby to nevyslo tak sis alespon mohl koupit big maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 ...nebo face nárazník, že... Pokud přijdou senzory dříve, než servis, aspoň dle pípání budu vědět, jestli už zpátečka vyskočila, nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak jsem taky uz doma bylo fajn a ten VW sraz maras myslel jsem ze jsem nekde na tuningu v koprivnici nebo v Rakousku na worthersee Diky vsem za ucast bylo moc fajn!!!Jen tak dal at nas je vic a vic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 fotky dodam pozdeji jeste musis smazat SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Karlos: Mel jsi mi zavolat, dojel bych a projel bych to VAGem Mel jsem sebou jak kabel, tak ELM327 (samozrejme mam HEX-CAN kabel pro OII ) Bohužel nemám čiselko,ale couravým tempem jsem dorazil domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 TAk to je mazec no snad to nebude nic vazneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Napis Markovi, mate to k sobe kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Karlos: zitra jsem v ove, budu diagnostikovat jednu OII, takze vsecko budu mit sebou a muzu se pripadne stavit na to mrknout princess: ja to vzal nakonec pres Petrvald, ale mel jsem v planu aspon mrknout Honza: to by se mi ten znacek prodrazil a jak rikas, dva borci by ho hlidali a Denisova andulka by s nim letela kdovi kam Denis: musis tlacit na vrchni mista, ze OII ti uz nestaci a radeji Supaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Fotil i Jirka. Říkal, že je bude dávat na Pomidor. Teda Rajče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Marek: automat by mi stačil Je to asi blbý, ale nemůžu si vzpomenout, kdo z vás chlapi byl Wojnar Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Karlos: zitra jsem v ove, budu diagnostikovat jednu OII, takze vsecko budu mit sebou a muzu se pripadne stavit na to mrknout princess: ja to vzal nakonec pres Petrvald, ale mel jsem v planu aspon mrknout Honza: to by se mi ten znacek prodrazil a jak rikas, dva borci by ho hlidali a Denisova andulka by s nim letela kdovi kam Denis: musis tlacit na vrchni mista, ze OII ti uz nestaci a radeji Supaa Pokud bys odskočil do Karviné, tak volej 724 307 843. Jinak bych musel do ACA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak tak, kdo neumi radit, tomu automat (kecam, na automat bych si zvyknul, ridil jsem par automatu a nedam na nej dopustit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Je to asi blbý, ale nemůžu si vzpomenout, kdo z vás chlapi byl Wojnar hm, jak Ti mně připomenout? Jak jsi vykládal o té havárce, tak jsem se chytnul a říkal, že vím co bylo dál. Stál jsem v tom okamžiku zhruba naproti Tobě. Jinak, kraťasy a oranžové tričko bez rukávů. Editováno: 6. Květen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Karlos: mohl bych se klidne stavit jeste ted Zitra se vracim z ovy az pozde, tak zalezi jak to vyhovuje tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 A tak budu sledovat pomidora Morice zdupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Chtěl jsem s ním mluvit taky. Včera byl pod Kozubkou sraz veteránů, tak jsem se ho chtěl zeptat jestli tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Kdybych ja vedel tak se do Milikova pojedu taky kouknout , ze ja si vzdycky dozvim moc pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Karlos: mohl bych se klidne stavit jeste ted Zitra se vracim z ovy az pozde, tak zalezi jak to vyhovuje tobe Tak to nastartuj a přijeď. Karviná - Ráj nemocnice,parkoviště u hlavního tahu na Těšín. Číslo máš tak brnkni. Čekám a dzinka jak pierun. Nevím jak bych odvez psa na veterinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Karlos: ok za chvilku dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Hosi, At se dilo zdari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Wojnar: jó, už vím Tolik lidí, to se špatně pamatuje Marek: uvidím, co mi řeknou v servise, na příštím srazu už bych ale snad mohl jet jako člověk Automat je super, také jsem jej párkrát zkusil a rád bych si zvykal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 No kdyztak si u meka nakoupis u pultu a ne u okinka a to z pohodli vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) jó, jsem málem zapomněl - jak jsem do toho párkrát bouchl, aby to vyskočilo, když jsem se konečně rozjel a zařadil jsem dvojku, páka mi zůstala v ruce :'> Musím si koupit nějaký stahovací pásek, stojí to nějak za prd (se cítím jak v žigulu) Neví náhodou někdo, jaký rozměr zvolit, abych tím tu řadičku přitáhl?: http://www.obautodil...stahovaci_pasky Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.